Защо има такива мизерници!Само да го пипна!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 03 Юли 2008, 16:37

Колега BMWRACING, голям си касметлия как си го хванал само :mhihi: браво браво.
П.П. пък да ви кажа, ако почне война даже съм си набелязъл повече от 10 човека
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is-ка S50
Мечтае да кара: E24 Alpina

!

Мнение от SBS_318ti » 03 Юли 2008, 16:54

Така като ви слушам по-добре да не почва война , че населението на България ще намелее :mhihi: ! Дано хората станат малко по-културни и човечни , това ако се промени няма да ги има обичайните проблеми!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 03 Юли 2008, 18:05

Nikito_nn:бате и аз нз какъв бе тоя касмет,можеби това,че все си забравям телефона,портмонето и цигарките в колата :mhihi:

Дано хората станат малко по-културни и човечни
а дано,от твойта уста в божийте уши ......

селянина с колелото
Аватар
Кара: тролей
Мечтае да кара: влак

Мнение от b0k0 » 03 Юли 2008, 20:35

Ей да дам и моето мнение..
На БМВ-то ми свалят 2 пъти предна броня с халогени и лайсните от едната страна.. а на ЛАДА-та и отключена да я оставя не пипа никой нищо :) извода е че от бмв-то може да ги продаде.. а от ладата каквото и да вземе остава вечно негово :) само един път ми точиха бензин от лада-та, че тя нали е лесна ;) Културата ни е такава просто.. добре възпитан човек неби откраднал..
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 04 Юли 2008, 8:38

Eдна моя колежка тъкмо си оправи комбито, че някакъв я бил блъснал. Седя няколко месеца без кола.

Вчера идва и ми реве, че и счупили стъклото на вратата. Вика ми за първа вечер е пред блока...

А Голф-а й никой не го пипа.

Това българите (винаги го пиша с малка буква) какви помияри сме. Най-нещастната нация. Борат е трябвало да го снимат в булгаристан.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 04 Юли 2008, 8:48

Това с "моето място" и при нас го има... Стоя си барам си по количката и един олигуфрен с голф3 идва и ми вика тук били местата за другият вход на блока, щели да ме запушат та да не мога 1 седмица да изляза, дори и не му обърнах внимание.

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 04 Юли 2008, 9:35

Колеги сега сядам на компа на работа и нямам търпение да ви споделя какво се случи. Както бях писал някав мизерник ми сряза вентилите. Днес сутринта с брата слизаме и аз ще ходя на работа той него знам, и както отиваме към колите и гледам някъв клечи до моята бимичка. Без да викаме брата отиде от едната страна заобиколи аз от другата и го гледам тоя пак се опитва да ми среже вентилите но с една подробност че сложих тоя път метални :mhihi:. И без да му казвам каквото и да е един бърз шут в муцуната от другата страна брата го посреща с още един ония шах след това имаше поредица от шутове и юмруци от двете страни, това продължи кратко но качествено, ония изкривен седи и го питам добре ве що ми праиш мизерии и ония малчи като риба. Брата нещо полудя и му заби още два аз пак го питам що ми пипа колата ония седи като пръднал нищо не казва. Незнам какъв е тоя късмет смятам, че сега вече няма да пипа където не трябва, но ако пипне вече го знам кой е и ще има разходка в багажник някъде където няма кой да го чуе :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 04 Юли 2008, 10:02

такива са само за публично Е---НЕ :mhihi: и пссле :box: :bang: те друго не засложават :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330

Мнение от disasterguy » 04 Юли 2008, 10:05

Kregec написа:Колеги сега сядам на компа на работа и нямам търпение да ви споделя какво се случи. Както бях писал някав мизерник ми сряза вентилите. Днес сутринта с брата слизаме и аз ще ходя на работа той него знам, и както отиваме към колите и гледам някъв клечи до моята бимичка. Без да викаме брата отиде от едната страна заобиколи аз от другата и го гледам тоя пак се опитва да ми среже вентилите но с една подробност че сложих тоя път метални :mhihi:. И без да му казвам каквото и да е един бърз шут в муцуната от другата страна брата го посреща с още един ония шах след това имаше поредица от шутове и юмруци от двете страни, това продължи кратко но качествено, ония изкривен седи и го питам добре ве що ми праиш мизерии и ония малчи като риба. Брата нещо полудя и му заби още два аз пак го питам що ми пипа колата ония седи като пръднал нищо не казва. Незнам какъв е тоя късмет смятам, че сега вече няма да пипа където не трябва, но ако пипне вече го знам кой е и ще има разходка в багажник някъде където няма кой да го чуе :twisted:

Евалата :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: Как мразим такива боклуци.... :roll: :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 04 Юли 2008, 10:30

Трябва да почерпя че да ми върви така всеки път :mhihi:. Скоро може да се видим на някоя збирка. А между другото къде бяха збирките, и в кои дни???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: форд мондео мк2
Мечтае да кара: е30 М3/е38 750iL

Мнение от HuKoTuH40 » 04 Юли 2008, 15:10

не само с БМВ е така на старата кола на бащата (опел кадетт) и 4-те му ги бяха нарязали(или надупчили не помня), а преди 1 месец слизаме с бащата и гледаме колата (форд мондео комби) цялата в мазнина,някоя ши**на чистница си беше изхвърлила мазнината от фритюрника през терасата направо върху предния прозорец.

ПС:Е това си е нашата родина се пак ще я търпим :dummy: :dummy:докато можем па после :bang: :bang:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 04 Юли 2008, 15:26

Kregec написа:Трябва да почерпя че да ми върви така всеки път :mhihi:

Браво брат :D само така :mhihi: Дано не ти правят мизерии повече и да не ти се налага, ама само бой му е майката или цял отбор мангали да му се изредят публично :bchug:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 04 Юли 2008, 15:57

Браво пич че си го пипнал,наистина голям късмет си извадил.Някой твой комшия ли е бил?Ако е така не знам с какви очи ще те погледне ако се срещнете.За такива наистина и боя им е малко. :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2002 E46 2.2

Мнение от Psysky » 04 Юли 2008, 16:50

Колега Kregec, и как така нищо не каза тоя.. много ми е интересно как всеки път тръгва да ти прави мизерия и няма обяснение за това. Може да е някой освидетелстван..

Аама иначе хората са си такива в тая страна, може да си спрял колата така че да му блести от предното ти стъкло точно в 2:15 часа на обяд като пуши на терасата и ще те изкара виновен, че си я спрял нарочно там и ще тръгне да реже... има хора дето само търсят кой да обвинят за скапания си празен живот и ходят да правят мръсно :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 04 Юли 2008, 19:22

Psysky написа:...ама иначе хората са си такива в тая страна, може да си спрял колата така че да му блести от предното ти стъкло точно в 2:15 часа на обяд като пуши на терасата и ще те изкара виновен, че си я спрял нарочно там и ще тръгне да реже... има хора дето само търсят кой да обвинят за скапания си празен живот и ходят да правят мръсно :roll:...

За съжаление е така :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към E36