Защо има такива мизерници!Само да го пипна!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Колега BMWRACING, голям си касметлия как си го хванал само
браво браво.
П.П. пък да ви кажа, ако почне война даже съм си набелязъл повече от 10 човека

П.П. пък да ви кажа, ако почне война даже съм си набелязъл повече от 10 човека
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
!
Така като ви слушам по-добре да не почва война , че населението на България ще намелее
! Дано хората станат малко по-културни и човечни , това ако се промени няма да ги има обичайните проблеми!

- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
Nikito_nn:бате и аз нз какъв бе тоя касмет,можеби това,че все си забравям телефона,портмонето и цигарките в колата
Дано хората станат малко по-културни и човечни
а дано,от твойта уста в божийте уши ......

Дано хората станат малко по-културни и човечни
а дано,от твойта уста в божийте уши ......
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
Ей да дам и моето мнение..
На БМВ-то ми свалят 2 пъти предна броня с халогени и лайсните от едната страна.. а на ЛАДА-та и отключена да я оставя не пипа никой нищо
извода е че от бмв-то може да ги продаде.. а от ладата каквото и да вземе остава вечно негово
само един път ми точиха бензин от лада-та, че тя нали е лесна
Културата ни е такава просто.. добре възпитан човек неби откраднал..
На БМВ-то ми свалят 2 пъти предна броня с халогени и лайсните от едната страна.. а на ЛАДА-та и отключена да я оставя не пипа никой нищо

02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

Eдна моя колежка тъкмо си оправи комбито, че някакъв я бил блъснал. Седя няколко месеца без кола.
Вчера идва и ми реве, че и счупили стъклото на вратата. Вика ми за първа вечер е пред блока...
А Голф-а й никой не го пипа.
Това българите (винаги го пиша с малка буква) какви помияри сме. Най-нещастната нация. Борат е трябвало да го снимат в булгаристан.
Вчера идва и ми реве, че и счупили стъклото на вратата. Вика ми за първа вечер е пред блока...
А Голф-а й никой не го пипа.
Това българите (винаги го пиша с малка буква) какви помияри сме. Най-нещастната нация. Борат е трябвало да го снимат в булгаристан.
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Това с "моето място" и при нас го има... Стоя си барам си по количката и един олигуфрен с голф3 идва и ми вика тук били местата за другият вход на блока, щели да ме запушат та да не мога 1 седмица да изляза, дори и не му обърнах внимание.
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колеги сега сядам на компа на работа и нямам търпение да ви споделя какво се случи. Както бях писал някав мизерник ми сряза вентилите. Днес сутринта с брата слизаме и аз ще ходя на работа той него знам, и както отиваме към колите и гледам някъв клечи до моята бимичка. Без да викаме брата отиде от едната страна заобиколи аз от другата и го гледам тоя пак се опитва да ми среже вентилите но с една подробност че сложих тоя път метални
. И без да му казвам каквото и да е един бърз шут в муцуната от другата страна брата го посреща с още един ония шах след това имаше поредица от шутове и юмруци от двете страни, това продължи кратко но качествено, ония изкривен седи и го питам добре ве що ми праиш мизерии и ония малчи като риба. Брата нещо полудя и му заби още два аз пак го питам що ми пипа колата ония седи като пръднал нищо не казва. Незнам какъв е тоя късмет смятам, че сега вече няма да пипа където не трябва, но ако пипне вече го знам кой е и ще има разходка в багажник някъде където няма кой да го чуе 

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- disasterguy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330
Kregec написа:Колеги сега сядам на компа на работа и нямам търпение да ви споделя какво се случи. Както бях писал някав мизерник ми сряза вентилите. Днес сутринта с брата слизаме и аз ще ходя на работа той него знам, и както отиваме към колите и гледам някъв клечи до моята бимичка. Без да викаме брата отиде от едната страна заобиколи аз от другата и го гледам тоя пак се опитва да ми среже вентилите но с една подробност че сложих тоя път метални. И без да му казвам каквото и да е един бърз шут в муцуната от другата страна брата го посреща с още един ония шах след това имаше поредица от шутове и юмруци от двете страни, това продължи кратко но качествено, ония изкривен седи и го питам добре ве що ми праиш мизерии и ония малчи като риба. Брата нещо полудя и му заби още два аз пак го питам що ми пипа колата ония седи като пръднал нищо не казва. Незнам какъв е тоя късмет смятам, че сега вече няма да пипа където не трябва, но ако пипне вече го знам кой е и ще има разходка в багажник някъде където няма кой да го чуе
Евалата

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Трябва да почерпя че да ми върви така всеки път
. Скоро може да се видим на някоя збирка. А между другото къде бяха збирките, и в кои дни???

- HuKoTuH40
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: форд мондео мк2
- Мечтае да кара: е30 М3/е38 750iL
не само с БМВ е така на старата кола на бащата (опел кадетт) и 4-те му ги бяха нарязали(или надупчили не помня), а преди 1 месец слизаме с бащата и гледаме колата (форд мондео комби) цялата в мазнина,някоя ши**на чистница си беше изхвърлила мазнината от фритюрника през терасата направо върху предния прозорец.
ПС:Е това си е нашата родина се пак ще я търпим
докато можем па после

ПС:Е това си е нашата родина се пак ще я търпим

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Kregec написа:Трябва да почерпя че да ми върви така всеки път
Браво брат

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Браво пич че си го пипнал,наистина голям късмет си извадил.Някой твой комшия ли е бил?Ако е така не знам с какви очи ще те погледне ако се срещнете.За такива наистина и боя им е малко. 

- Psysky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2002 E46 2.2
Колега Kregec, и как така нищо не каза тоя.. много ми е интересно как всеки път тръгва да ти прави мизерия и няма обяснение за това. Може да е някой освидетелстван..
Аама иначе хората са си такива в тая страна, може да си спрял колата така че да му блести от предното ти стъкло точно в 2:15 часа на обяд като пуши на терасата и ще те изкара виновен, че си я спрял нарочно там и ще тръгне да реже... има хора дето само търсят кой да обвинят за скапания си празен живот и ходят да правят мръсно
Аама иначе хората са си такива в тая страна, може да си спрял колата така че да му блести от предното ти стъкло точно в 2:15 часа на обяд като пуши на терасата и ще те изкара виновен, че си я спрял нарочно там и ще тръгне да реже... има хора дето само търсят кой да обвинят за скапания си празен живот и ходят да правят мръсно

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Psysky написа:...ама иначе хората са си такива в тая страна, може да си спрял колата така че да му блести от предното ти стъкло точно в 2:15 часа на обяд като пуши на терасата и ще те изкара виновен, че си я спрял нарочно там и ще тръгне да реже... има хора дето само търсят кой да обвинят за скапания си празен живот и ходят да правят мръсно...
За съжаление е така

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3