Скоро и аз ще съм в клуба
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Братле, хубаво си решил, ама ми звучиш прекалено вманиачено, за да видиш хубаво от цялата работа... Просто гледай запазено и да гори по по малко, че да хвърляш много пари не си струва, като се има предвид, че след някоя година ще сменяме на въглеродни, ел. и разни други двигатели...
На 20 години .. имай милост към джоба си.

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Е сега ако нямам милост към джоба си - кога? Когато се оженя, създам семейство и ми се увеличат значително разходите ли? Сега на тези години ако не я карам тази кола, по натам едва ли ще успея. 

Послушай ме, за да я караш повече 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Как така от 20-ка и 25-ца избра 20-ката луд ли си най-скапания мотор на бмв нищо че е 6-так
Мани ги тия ис-ки 20-ки и други гюбрета, взимай 25 за да не съжаляваш ако имаш пари.
ЕДит: прочетох че имаш 5000лв, значи мятай се на 318ис купе и работата заспива, гори доста по-малко от 20-ка(на мен ми дава 10 градско и 7 извънградско), консумативите са ти с 2 шести по-малко, еднакво ще ти бягат хонди, опели и други боклуци ма да не ти дреме важното е да се возиш със стил а не в кокошарник

ЕДит: прочетох че имаш 5000лв, значи мятай се на 318ис купе и работата заспива, гори доста по-малко от 20-ка(на мен ми дава 10 градско и 7 извънградско), консумативите са ти с 2 шести по-малко, еднакво ще ти бягат хонди, опели и други боклуци ма да не ти дреме важното е да се возиш със стил а не в кокошарник

Колега мисля че относно причините защо искаш шестак разсъждаваш много детски,а на 20год. вече не си чак толко дете.Немога да разбера защо си мислиш че е по-престижно да караш шестак че като отвориш капака да е по-голям и да го няма тоя или оня дифузор и нз си кво.Това са доста глупави разсъждения според мен,за единия вид и звук.Да шестака звучи готино,но не е мн по-мощен от ис-ка,а мога да ти кажа че ако търсиш ускорение,ис-ката дърпа на старта шестак 20-ка и то немалко.Както казват колегите вземи по-запазеното,от ис-ка няма да съжаляваш и да й се радваш по-малко.И да изглежда по-масивен и да звучи по-добре,се е 150 кончета,ис-ката е 143.Ис-ката върви на ниските обороти много,има добър респонс,шестак 20-ка лети повече във високите обороти,като се развърти.Като искаш масивен двигател скачай на 25-ца и нагора,поне да си струва единия вид и вървежа.Аз лично ти гарантирам че да се осланяш на предубеждения че 20-ка шестак е по-добре от ис-ка е безмислено и грешно.Ис-ката с малко доработки може да звучи много добре и да върви не по-зле.
Вземи по-запазеното и което и от двете да е ще се кефиш на макс.Успех

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Еха а колко 20ки има в БГ с оригинални гърнета вече и то ако има са закърпени на 20 места
Земи си бате 318 IS и го газифицирай прави си кефа и се вози евтино на 20 години си все пак И точно че за тези години няма да я караш тая кола е разбирасе ако не си некъв лимон дето още тате снася колко има тогава е друга песен 

I'm slowly drifting

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
TiGoNiSh написа:Колега мисля че относно причините защо искаш шестак разсъждаваш много детски,а на 20год. вече не си чак толко дете.Немога да разбера защо си мислиш че е по-престижно да караш шестак че като отвориш капака да е по-голям и да го няма тоя или оня дифузор и нз си кво.Това са доста глупави разсъждения според мен,за единия вид и звук.Да шестака звучи готино,но не е мн по-мощен от ис-ка,а мога да ти кажа че ако търсиш ускорение,ис-ката дърпа на старта шестак 20-ка и то немалко.Както казват колегите вземи по-запазеното,от ис-ка няма да съжаляваш и да й се радваш по-малко.И да изглежда по-масивен и да звучи по-добре,се е 150 кончета,ис-ката е 143.Ис-ката върви на ниските обороти много,има добър респонс,шестак 20-ка лети повече във високите обороти,като се развърти.Като искаш масивен двигател скачай на 25-ца и нагора,поне да си струва единия вид и вървежа.Аз лично ти гарантирам че да се осланяш на предубеждения че 20-ка шестак е по-добре от ис-ка е безмислено и грешно.Ис-ката с малко доработки може да звучи много добре и да върви не по-зле.
Благодаря много за препоръките, мисля да те послушам.
DirtySouth написа:Еха а колко 20ки има в БГ с оригинални гърнета вече и то ако има са закърпени на 20 местаЗеми си бате 318 IS и го газифицирай прави си кефа и се вози евтино на 20 години си все пак И точно че за тези години няма да я караш тая кола е разбирасе ако не си некъв лимон дето още тате снася колко има тогава е друга песен
Защо пък си мислиш че немога да си позволя тази кола. Не съм лимон и не ми снася тате. Той отдавна ми резна акциите, преди 2-3 години още. Не разчитам на никого, освен на самия себе си да постигна нещо в тоя скапан живот.
Последна промяна joreto_88 на 06 Юли 2008, 23:38, променена общо 1 път
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
DirtySouth написа:Еха а колко 20ки има в БГ с оригинални гърнета вече и то ако има са закърпени на 20 местаЗеми си бате 318 IS и го газифицирай прави си кефа и се вози евтино на 20 години си все пак И точно че за тези години няма да я караш тая кола е разбирасе ако не си некъв лимон дето още тате снася колко има тогава е друга песен
колега не заблуждавай момчето

П.С колега взимай квото ти грабне окото

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
До тук намерих 4 IS-ки в mobile.bg
'94 купе - 3400лв (внос от Австрия)
'94 купе - 3800лв (пукнато челно стъкло, борд и дигит. климат.)
'93 купе - 4200лв (с лек козметичен тунинг и коментар на цената)
'93 купе - 4600лв (нямаше доп. инфо)
Мисля утре да звънна да поразпитам повечко за колите, че сега стана късничко. Най-много ме заинтригува тази с пукнатото челно стъкло. Кви пари върви едно челно стъкло за тези машини и горе долу какви пари вървят читавите IS-ки като цяло?
Edit: Направи ми впечатление че не видях 4-врата IS-ка. Има ли въобще? Просто питам, иначе предпочитам купетата!
'94 купе - 3400лв (внос от Австрия)
'94 купе - 3800лв (пукнато челно стъкло, борд и дигит. климат.)
'93 купе - 4200лв (с лек козметичен тунинг и коментар на цената)
'93 купе - 4600лв (нямаше доп. инфо)
Мисля утре да звънна да поразпитам повечко за колите, че сега стана късничко. Най-много ме заинтригува тази с пукнатото челно стъкло. Кви пари върви едно челно стъкло за тези машини и горе долу какви пари вървят читавите IS-ки като цяло?
Edit: Направи ми впечатление че не видях 4-врата IS-ка. Има ли въобще? Просто питам, иначе предпочитам купетата!
IS-ka c четири врати има обаче не са толкова много колкото двувратите. В немското мобиле последно като ги гледах бяха доста по-скъпи от купетата до 3к евро, а и си имаха доволно екстри(климатик, м пакет, рекаро салон и др.)
Помисли си за вариянта да вземеш добра 20-ка откъм купе и оборудване, а след време като посъбереш кинти да и метнеш едно 2.5 или 2.8литра двигател. Това ще е доста лесна конверсия, няма за преправяне само plug and play и ще имаш 192 коня. Не че ис-а не е хубав двигател, той пък от своя страна си е добра основа за една турбо конверсия. Успех с търсенето на кола.
Помисли си за вариянта да вземеш добра 20-ка откъм купе и оборудване, а след време като посъбереш кинти да и метнеш едно 2.5 или 2.8литра двигател. Това ще е доста лесна конверсия, няма за преправяне само plug and play и ще имаш 192 коня. Не че ис-а не е хубав двигател, той пък от своя страна си е добра основа за една турбо конверсия. Успех с търсенето на кола.
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
Не смея да се качвам на 2.5 или 2.8 защото ще се претрепя някъде. Още нямам 1 година от както си взех книжката, а без книжка не съм карал. Не че е гаранция че няма да се претрепя и с 1.8 или 2.0 и те си бягат доста. А с газифицирането как стои въпроса? За 6-така ясно - газов инжекцион, а на 1.8 мога ли да сложа газов инжекцион или само с изпарител става? Защото един познат е говорил за газифициране на 320-ка и човека му е казал че с газовия инжекцион донякъде се подобрявал вървежа и разхода падал, а не се качвал с 2-3 литра както е при изпарителя, незнам до колко е истина и аз се изненадах когато го чух. Въпроса ми е може би доста глупав, но това ще ми е първата лична кола и не съм се сблъсквал с тези проблеми все още. Не ме нападайте сега за газта. Бензина е 2.50-2.60!!!! 100км=30лв(грубо). Работата ми е на близо и мога на бензин, но почти всяка събота и неделя си ходя до село(90км), а ако го взема сега този месец и както мисля август на море да ходя, въобще не мога да си помисля на бензин с него да отида. И аз съм против газовите уредби, но като няма достатъчно пари.... Ще кажете: Ами защо си взимаш BMW, еми колегата стан каза няколко поста по-нагоре:
стан написа:еднакво ще ти бягат хонди, опели и други боклуци ма да не ти дреме важното е да се возиш със стил а не в кокошарник
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2