Не мога да намеря тази фасунга и това е :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
booovd написа: И сега трябва да си сменя фасунгата ли за да мога да си сложа оранжеви крушки или...
Почти във всеки магазин ги има и двата вида ,ако твоята фасунка е с бяло рингче т.е. за бели крушки със симетрични крачета си купуваш такава оранжева и си готов

0898578595
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
mityooo написа:Не са еднаквиПо стандарт белите крушки са със симетрични диагонално разположени "пъпки" за захващане .При оригиналните оранжеви пъпките не са диагонално разположени ,а под ъгъл . На нашия пазар се намират цветни крушки и за двата стандарта фасунки .
Отиваш в магазина с твоята васунка и срещу левче си готов![]()
![]()
ПП Цвета на ригчето отпред на фасунката определя и за каква крушка е

Демек трябва да сменя фасунката с такава:

mityooo написа:booovd написа: И сега трябва да си сменя фасунгата ли за да мога да си сложа оранжеви крушки или...
Почти във всеки магазин ги има и двата вида ,ако твоята фасунка е с бяло рингче т.е. за бели крушки със симетрични крачета си купуваш такава оранжева и си готовНикакви фасунки не се сменят ,а се купува крушка според фасунката
![]()
![]()
Ясно, ма на всякъде дето търсих нямаше оранжева със симетрични пъпки а само с такива под ъгъл. Май ше трябва да търся пак

- bmwniac
- Потребител
-
- Кара: E46 330 ci
- Мечтае да кара: F10 M5
Re: Не мога да намеря тази фасунга и това е :(
И аз имам същия проблем,вече 20 дни търся фасунга за мигач за е36 и няма намиране?!Помогнете и на мен моля!
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2