Не мога да намеря тази фасунга и това е :(

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mityooo » 27 Юни 2008, 0:10

booovd написа: И сега трябва да си сменя фасунгата ли за да мога да си сложа оранжеви крушки или... :?:

Почти във всеки магазин ги има и двата вида ,ако твоята фасунка е с бяло рингче т.е. за бели крушки със симетрични крачета си купуваш такава оранжева и си готов :D Никакви фасунки не се сменят ,а се купува крушка според фасунката :!: :idea: ;)
0898578595

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 27 Юни 2008, 0:12

mityooo написа:Не са еднакви :!: По стандарт белите крушки са със симетрични диагонално разположени "пъпки" за захващане .При оригиналните оранжеви пъпките не са диагонално разположени ,а под ъгъл . На нашия пазар се намират цветни крушки и за двата стандарта фасунки .

Отиваш в магазина с твоята васунка и срещу левче си готов :!: ;)

ПП Цвета на ригчето отпред на фасунката определя и за каква крушка е :!:

:clap: Благодаря ти колега за разяснението. Бях в голяма заблуда :mhihi: И се чудя, що всички оранжеви крушки са с такива пъпки, под ъгъл, и дели обикалям магазините като изоглавен :mhihi: . И сега трябва да си сменя фасунката ли за да си сложа такива крушки или... :?:
Демек трябва да сменя фасунката с такава:
Изображение :?:

mityooo написа:
booovd написа: И сега трябва да си сменя фасунгата ли за да мога да си сложа оранжеви крушки или... :?:

Почти във всеки магазин ги има и двата вида ,ако твоята фасунка е с бяло рингче т.е. за бели крушки със симетрични крачета си купуваш такава оранжева и си готов :D Никакви фасунки не се сменят ,а се купува крушка според фасунката :!: :idea: ;)

Ясно, ма на всякъде дето търсих нямаше оранжева със симетрични пъпки а само с такива под ъгъл. Май ше трябва да търся пак :evil: :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E46 330 ci
Мечтае да кара: F10 M5

Re: Не мога да намеря тази фасунга и това е :(

Мнение от bmwniac » 08 Окт 2011, 8:52

И аз имам същия проблем,вече 20 дни търся фасунга за мигач за е36 и няма намиране?!Помогнете и на мен моля!

Предишна

Назад към E36