дали си струва тази количка, или ниската цена е плашеща
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
колега аз ходих също да я видя че минавах наблизо до авто къщтата...
моето мнение е че за тези пари си струва колата. ако мислите че ще намерите кола на 14 години без удар в БГ .... мисия невъзможна... 98 % от колите ни са бити и е ясно на всички . Единствено трябва да я закараш в един сервиз и да видиш как е в момента или по точно как са я ремонтирали.. не е голям проблем.. виж и предницата дали е ОК и ако мотора е 1.8 ис и работи добре за тези пари колата е съвсем нормална.. тук на същата цена дават 1.6 М40 мотора така че ... прецени кое е по добре..
п.с. за удара е много лесно да разбереш.. просто помоли някои които разбира да я погледне. Няма как да не равбере само ако отвори предния капак и багажника... те си знаят какво да погледнат
моето мнение е че за тези пари си струва колата. ако мислите че ще намерите кола на 14 години без удар в БГ .... мисия невъзможна... 98 % от колите ни са бити и е ясно на всички . Единствено трябва да я закараш в един сервиз и да видиш как е в момента или по точно как са я ремонтирали.. не е голям проблем.. виж и предницата дали е ОК и ако мотора е 1.8 ис и работи добре за тези пари колата е съвсем нормална.. тук на същата цена дават 1.6 М40 мотора така че ... прецени кое е по добре..
п.с. за удара е много лесно да разбереш.. просто помоли някои които разбира да я погледне. Няма как да не равбере само ако отвори предния капак и багажника... те си знаят какво да погледнат
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
boywalking написа:дано успея за тези парички да си намеря нещо сносно, органичен съм колкото и да ми се иска нещо по-хубаво, това е положението...
лека вечер и благодаря на всички изказали мнение по темата
колега за тези парички по-добър вариянт едва ли ще намериш...по-добре я закарай някъде за да си направиш с-ка колко ще ти струва да я постегнеш
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2