Фарове DEPO - кой от трите модела?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
ZKW в София продават ли се някъде, иначе първото ДЕПО Z-type си е точно като оригиналния фар и много добре стой! 

- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
nParMaTuK написа:Добре де а читави ли са тия Депа? Пасват ли като хората (да не станат некви лудите фуги като се монтират) , откъм реглаж как са? Замъгляват ли се и т.н.? Стъклата вътре пластмасови ли са?
Я някой да даде снимка отблизо да се види как пасват.
Фуги да искаш при DEPO. А стоповете за Е36 на депо калъпа не им е кат хората, идва малко по голям и трудно се вади после.
От фаровете DEPO ще ти остане голяма фуга между капака и фаровете. Абе бегай далече от тва депо. Търси си някакви маркови,
най-добре оригинал втора ръка.

BMW - Усещане за автомобил
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
DIDO написа:nParMaTuK написа:Добре де а читави ли са тия Депа? Пасват ли като хората (да не станат некви лудите фуги като се монтират) , откъм реглаж как са? Замъгляват ли се и т.н.? Стъклата вътре пластмасови ли са?
Я някой да даде снимка отблизо да се види как пасват.
Фуги да искаш при DEPO. А стоповете за Е36 на депо калъпа не им е кат хората, идва малко по голям и трудно се вади после.
От фаровете DEPO ще ти остане голяма фуга между капака и фаровете. Абе бегай далече от тва депо. Търси си някакви маркови,
най-добре оригинал втора ръка.
Ами щом е така, значи са грешни пари тва, оригинала наистина е добър и е за къде, къде по-малко пари

Получава се нещо от сорта на ZKW+CCFL = Depo без CCFL, като цена

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Сори, че не съм писал по рано, но тичах по задачи.
http://drive.bg/index.php?ModelId=624&cPath=5_138
Това са фаровете, за които питам. Идеята ми е чисто прагматична - в момента съм с два различни фара. Десният ми е оригиналния BOSCH, а левият - някакъв куче марка, италиански. Десният е без лупа, левият - със. Десният е на 13 години, а левият - на 1, десният е пожълтял, а левият си е Ок...и едно, че изглежда почти комично като ми погледнеш колата отпред, а друго, че десният свети много по-слабо от левия. Десен фар същия като левия обаче не мога да си намеря. Освен това наскоро направих едно дълго нощно каране на кола с ксенон, и установих, че от както имам книжка само си мисля, че имам фарове и че нещо осветяват. Да сложа ксенон обаче при тази ситуация - с два различни фара - не върви. Също така искам да сложа ксенон и на дългите. Затова инвестицията, се очертава твърде дебела, а последния месец похарчих доста пари по колата. Освен това не искам Angel Eyes. И така два фара DEPO излизат на цена 330-340 лв., срещу близо 600 за In.Pro, да речем, а за Hella, ZKW, Bosch не искам да мисля. Та да завърш с това, с което започнах - идеята е чисто прагматична - искам по-добро осветление, когато пътувам нощем. Другите неща оставям на втори план.
М/у другото, мога да дам едно голямо плюсче на този сайт - drive.bg - вчера в 21 ч. си поръчах гумите, а днес в 12.30 хората ми ги донесоха, и вече са на колата ми...даже пътьом успях да си продам старите на един съсед.
http://drive.bg/index.php?ModelId=624&cPath=5_138
Това са фаровете, за които питам. Идеята ми е чисто прагматична - в момента съм с два различни фара. Десният ми е оригиналния BOSCH, а левият - някакъв куче марка, италиански. Десният е без лупа, левият - със. Десният е на 13 години, а левият - на 1, десният е пожълтял, а левият си е Ок...и едно, че изглежда почти комично като ми погледнеш колата отпред, а друго, че десният свети много по-слабо от левия. Десен фар същия като левия обаче не мога да си намеря. Освен това наскоро направих едно дълго нощно каране на кола с ксенон, и установих, че от както имам книжка само си мисля, че имам фарове и че нещо осветяват. Да сложа ксенон обаче при тази ситуация - с два различни фара - не върви. Също така искам да сложа ксенон и на дългите. Затова инвестицията, се очертава твърде дебела, а последния месец похарчих доста пари по колата. Освен това не искам Angel Eyes. И така два фара DEPO излизат на цена 330-340 лв., срещу близо 600 за In.Pro, да речем, а за Hella, ZKW, Bosch не искам да мисля. Та да завърш с това, с което започнах - идеята е чисто прагматична - искам по-добро осветление, когато пътувам нощем. Другите неща оставям на втори план.
М/у другото, мога да дам едно голямо плюсче на този сайт - drive.bg - вчера в 21 ч. си поръчах гумите, а днес в 12.30 хората ми ги донесоха, и вече са на колата ми...даже пътьом успях да си продам старите на един съсед.

- blackrider
- младши ентусиаст
-
пич и аз мислих мислих и си взех IN-PRO комплект с мигачите ! Колата цепи мрака! Прочети следната тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=15
няма да съжеляваш ! В личната ми галерия има още снимки + ксенона! Виж и се убеди сам !
успех
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=15
няма да съжеляваш ! В личната ми галерия има още снимки + ксенона! Виж и се убеди сам !
успех

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Намери си 2 оригинални бош с лупите, отиди да ти ги полират, вземи наслагай ксенон и ЦЦФЛ и мани депота и простотии свети като ден, красиво е и ще ти излезе под 500лв със сигурност
- someone
-
- someone
-
стан написа: отиди да ти ги полират
Това с каква цел се прави? И къде?
Това, което гледах като цени за BOSCH, беше накратко, че ляв BOSCH струва колкото ляв и десен In.Pro

- worker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525tds
- Мечтае да кара: M3 E30
Ако още си търсиш Депо тук има, и двата нови ще ти се вържат към 260лв.
http://www.avtocasti.com/viewtopic.php?f=2&t=4
http://www.avtocasti.com/viewtopic.php?f=2&t=4
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
someone написа:....
Ами аз съм с Инпро и не светят като ЗКВ, най добре за твоя случай, да си вземеш комплект оригинални на старо за около 200лв. и едно ксенонче за 150 (не казвам 120, щото има ксенон и ксенон)

П.С. Тва е прагматичната гледна точка

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
http://emk-33.com/www/index.php?option= ... Itemid=146
Тука има няколко вида, тип ZKW и Hella и са на добри цени, реплики са ама като гледам може и да са читави
Тука има няколко вида, тип ZKW и Hella и са на добри цени, реплики са ама като гледам може и да са читави

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
- someone
-
mihal написа:Разменям дясно депо с лупа(перфектно, липсва държаша на късите за H1) за десен бош без лупа.

- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3