ГАЗ Съвет си търся
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Недей с тая обикновена газова ще имаш проблеми. Ако караш малко - 30ина км/ден все още не си заслужава газта. За нагоре вече няма съмнение че трябва да се обгазяваме 

- boricha
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 525e, e34 520, e36 316,next иде
- Мечтае да кара: Всичките които не са описани горе
Бензина е 2.5лв заслужава си.
Просто имам дертове и искам да запазя колата, затова газ и за съжаление АГУ, като си стъпя на краката ще я сменя с ГИ 100%
Кажете моля какви проблеми по често се получават от АГУ, като изкючиме "кихалка" и дебитомер.
Просто имам дертове и искам да запазя колата, затова газ и за съжаление АГУ, като си стъпя на краката ще я сменя с ГИ 100%
Кажете моля какви проблеми по често се получават от АГУ, като изкючиме "кихалка" и дебитомер.
- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
С две ръце гласувам за ГАЗТА !!
Карал съм 3г.с обикн.АГУ и не съм имал проблеми,дори и гърмежите се прояха на пръсти и то защото сам си бях виновен.Вероятно ще ти се скапе ламбда сондата/обикновено прегрява /,но при тази цена на бензина.....
Карал съм 3г.с обикн.АГУ и не съм имал проблеми,дори и гърмежите се прояха на пръсти и то защото сам си бях виновен.Вероятно ще ти се скапе ламбда сондата/обикновено прегрява /,но при тази цена на бензина.....
- boricha
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 525e, e34 520, e36 316,next иде
- Мечтае да кара: Всичките които не са описани горе
звучи обнадеждаващо една сонда е 200-300лв нали и ако я сменя с оригинална ще изкара докато не си купя др кола според мен
друг проблем имал ли си. То аз едва ли ще имам гърмежи защото ми е ок всве по колата
освен разхода. Имах пасат и на него от газта му се скапа стъпковия ел. мотор ама пасата беше на 400-500к км 
друг проблем имал ли си. То аз едва ли ще имам гърмежи защото ми е ок всве по колата

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2