Запитване за прозорец на врата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Exilemancer
- Потребител
-
pistata9889 написа:На всякъде са по 5 кинта,ако е само от него си го смени сам,ама както си написъл си имал проблем преди да го счупиш,така че ако с частите и работата ти вземат 50лв си късметлиям.Щото на мен ми се струва,че имаш изкривен механизъм и от там ти идва проблема.
Просто стъклото се беше извадило от единия метален държач, по който се плъзга бялата пластмасова щипка (този отдясно) и заради това вървеше накриво. Докато се опитвах да го вкарам обратно и след това да наместя и другата щипка и тя взе че се счупи. Ще се поразходя до този магазин, за да си набавя нова.
А ще ми препоръчате ли някакво лепило или силикон, с който да залепя държача, за да не се извади пак?
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Полереотан (не съм сиг. за правописа)....мисля,че го има в почти всяка железария и е 15-20 кинта....прилича на салам....принципно по-здрав силикон не съм виждал,а ако не ти се дават парички за нещо,което ще ти трябва само веднъж може да ми звъннеш и ще ти услужа...0886 62 98 38
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Тъй...изравям темата, щото после да не ми се карате, че правя нова...знам, че е стара, ама к'во да правиш...
Имам го същия проблем.И плъзгача беше изваден и държача.Наместих го в релста, омазах държача със силикон, мъжката, ама нъцки.
Та някой да каже с какво да го мацам, че и двата прозореца са така и не се търпи вече...
Питах за това пелереле нещоси, ама човечеца ме гледа стерео и неможахме да се разберем.
Нещо с конкретно найменование
Имам го същия проблем.И плъзгача беше изваден и държача.Наместих го в релста, омазах държача със силикон, мъжката, ама нъцки.
Та някой да каже с какво да го мацам, че и двата прозореца са така и не се търпи вече...
Питах за това пелереле нещоси, ама човечеца ме гледа стерео и неможахме да се разберем.
Нещо с конкретно найменование

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2