Е ЩЕ Я ПОТРОША тая кола!!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
да не би да е имала челен удар и да не е изправена като хората, защото и това е вариянт
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Има го и тоя момент ако е правена 2 в 1, има доста такива внасани по отдавна когато бяха по скъпи,се вкарваха доста намлети БМВ-та

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Re: Е ЩЕ Я ПОТРОША тая кола!!!!!!
Извинявам се че пиша в тази тема,но и мен ме налегнаха същите мисли
При мен от 80-120 волана много леко играе наляво-надясно!
Тампоните на носачите са сменени всичко друго по предницата е здраво,преди седмица и правих реглаж и уж всичко беше ОК ама волана продължава да си ходи където си иска и най важното е че го прави когато си поиска!
Гуми нови,джанти(едната има лека кривина,но според гумаджията няма проблем) балансирани идеално!
Пробвах и с друг комплект гуми и джанти,същата работа
Да помага някой,че взе да ми писва!!!
laviatan написа:Е ЩЕ Я ПОТРОША тая кола!!!!!!
Тампоните на носачите са сменени всичко друго по предницата е здраво,преди седмица и правих реглаж и уж всичко беше ОК ама волана продължава да си ходи където си иска и най важното е че го прави когато си поиска!
Гуми нови,джанти(едната има лека кривина,но според гумаджията няма проблем) балансирани идеално!
Пробвах и с друг комплект гуми и джанти,същата работа

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
На моя дзвер смених преди известно време лагери на главините и тампони на носачите, съответно се получи този ефект на сеене на задницата при неравности по пътя. Отидох до сервиза (Бош) и ми направиха реглаж на предницата (25лв) и реглаж на задницата (20лв) и сега е без проблем. Пробвай този вариант сигурно ще се оправи!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: Е ЩЕ Я ПОТРОША тая кола!!!!!!
BOOKER написа:Извинявам се че пиша в тази тема,но и мен ме налегнаха същите мислиlaviatan написа:Е ЩЕ Я ПОТРОША тая кола!!!!!!
Пробвах и с друг комплект гуми и джанти,същата работа![]()
Не качествен реглаж

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
hemicharger написа:да не би да е имала челен удар и да не е изправена като хората, защото и това е вариянт
не е удряна отпред- маи една врата е сменяна

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ако е регулаж проблема, според мен колата ще носи само в една посока, явно че и нещо друго "изтърва".
На регулажа обаче е си проличи и дали си за дозер, т.е. както казаха колегите с неоправен челен удар. Но не мисля че е това. Не се панирай, просто намери добър сервиз.
Поздрави!
На регулажа обаче е си проличи и дали си за дозер, т.е. както казаха колегите с неоправен челен удар. Но не мисля че е това. Не се панирай, просто намери добър сервиз.
Поздрави!
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
мене веднъж така ми "зася" на подлеза на бул."Несторов - Гешев " , че изправях после джанти и сменях гуми - семейството го утешавах разбира се .....................и оттогава слагам гуми ала офроуд - оня ден вечерта перках до Банкя и минах през ебаси "локвата" с е...си скороста- бимбата я мина като ледоразбивач - немръдна и сантим....................................може и от типа на гумите да е ................
обаче проблема ми е друг - и аз като поста на темата смених ВСИЧКО щото ми стои на чомпек задницата- наклонена е на една страна - наляво.....които и да питам никои незнае що- остана ми да мина на заден реглаж ама със дозиметрия- смисъм настроива се реглажа по точки или нещо такова-май това казаха ,не се сещам за думата сега - знае ли някои къде има такова нещо...ще съм благодарен
аи сега отивам да слагам за пореден път акумулатор на колата щото жената оставила през уикенда фаровете светнали , ....тия жени.............

обаче проблема ми е друг - и аз като поста на темата смених ВСИЧКО щото ми стои на чомпек задницата- наклонена е на една страна - наляво.....които и да питам никои незнае що- остана ми да мина на заден реглаж ама със дозиметрия- смисъм настроива се реглажа по точки или нещо такова-май това казаха ,не се сещам за думата сега - знае ли някои къде има такова нещо...ще съм благодарен

аи сега отивам да слагам за пореден път акумулатор на колата щото жената оставила през уикенда фаровете светнали , ....тия жени.............

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Аз карах една 316ка и тя "сееше" и май още сее
, и е от рейката.
Но го прави над 160. Та отиди до МЕИто /ТУто/, там ги рециклират. Но държат по 5000км и пак триябва да ходиш.

Но го прави над 160. Та отиди до МЕИто /ТУто/, там ги рециклират. Но държат по 5000км и пак триябва да ходиш.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- MOGY
- Obergruppenführer
-
bmwdriver написа:По принцип сеенето се получава от стабилизиращата щанга.Тампони
на щангата и биелетки сменя ли?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
bmwdriver написа:По принцип сеенето се получава от стабилизиращата щанга.Тампони
на щангата и биелетки сменя ли?
ваииииииииии-уж всичко смених-ама забравих за тампончетата на стабилизиращата........

- MOGY
- Obergruppenführer
-
Не си първия мн. хора ги забравят а не трябва

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2