Климатичен проблем?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Slavy, вероятно с голямо закъснение идва този пост, но може и на други да е полезен...
Твоят проблем е свързан най-вероятно с устройството, което управлява силата на вътрешния вентилатор при климатроника. То представлява усилвателно стъпало и когато изгори, вентилаторът или спира да работи, или духа на мах без да може да се намали...
Намира се при Е36 над педала на газта, завряно във въздуховода. Има алуминиев радиатор във форма на таралеж, за да се охлажда.
Става въпрос за моделите с климатроник. При климатика тази работа вършат резистори.
За съжаление джаджата е скъпа.
Успех.
chefo
Твоят проблем е свързан най-вероятно с устройството, което управлява силата на вътрешния вентилатор при климатроника. То представлява усилвателно стъпало и когато изгори, вентилаторът или спира да работи, или духа на мах без да може да се намали...
Намира се при Е36 над педала на газта, завряно във въздуховода. Има алуминиев радиатор във форма на таралеж, за да се охлажда.
Става въпрос за моделите с климатроник. При климатика тази работа вършат резистори.
Успех.
chefo
chefo20 написа:Slavy, вероятно с голямо закъснение идва този пост, но може и на други да е полезен...
Успех.
chefo
момчето каза че всичко се оправи като зареди фреон

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
grnka написа:момчето каза че всичко се оправи като зареди фреонDD както и да е

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
здравейте колеги
на мен вече ми писна от тоя климатроник,1во имах проблем с прословутиа таралеж,зех от един пи4 от форума,проработи ама не ба6 както тряба не духа6е като преди,последните две степени се едно не играеха вентилатора не върте6е като хората,сега пак спря мамка му,по дисплея работи сичко,тоя дат4ик за температурата вътре каде се намира,съ6то от тоя кондензатор може ли да е,са 6е пробам една со-керес система да вида дали е пак от 6ибаниа таралеж макар 4е ме съмнява ама...ако някои има подобен проблем с таралежа може да го провери по следниа начин,закача един кабел на масата на букста на таралежа мисля 4е бе6е някъв кафяв кабел и после в запалката,ако по4не да духа зна4и е от таралежа дано е от полза на някои.
Трудно ми е да споря с гола блондинка
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
Re: здравейте колеги
vybz написа:на мен вече ми писна от тоя климатроник,1во имах проблем с прословутиа таралеж,зех от един пи4 от форума,проработи ама не ба6 както тряба не духа6е като преди,последните две степени се едно не играеха вентилатора не върте6е като хората,сега пак спря мамка му,по дисплея работи сичко,тоя дат4ик за температурата вътре каде се намира,съ6то от тоя кондензатор може ли да е,са 6е пробам една со-керес система да вида дали е пак от 6ибаниа таралеж макар 4е ме съмнява ама...ако някои има подобен проблем с таралежа може да го провери по следниа начин,закача един кабел на масата на букста на таралежа мисля 4е бе6е някъв кафяв кабел и после в запалката,ако по4не да духа зна4и е от таралежа дано е от полза на някои.
Бате вий от кога е тая тема - има няма 2-3 години.............

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2