Заден мост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Tano написа:vld написа:lenia написа:...
...
Как реши че трябва да смени сервиза![]()
![]()
![]()
Ми не ти ли се струва странно да я карат да си сменя задните носачи,заради най ветоятен проблем в тампоните

Нищо чудно да се окаже и нещо много по лека като тампони на диф или на амортесиори.
Крив носач освен от страничен удър в бордюр някак си ми се струва смешна диагноза дори по нета.

- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
относно дали окачването е същото като на e30 - почти сам сигурен че е...даже преди време един колега се беше изцепил че на БМВ им били останали части от e30 и вместо да ги дават за скрап напраили компакт хахахаха
vld написа:...
Значи аз съм приятел на мъжа на Лена, и работя в сервиза в който сложиха тази диагноза. И аз му казах да си търси носачи, защото задницата на колата е крива. След като му смених накрайниците и отиде на реглаж, там потвърдиха това като му казаха че не могат да му направят такъв защото задните гуми са криви и не могат да подравнят по тех. Колата във въздуха изглежда много странно, колелата стоят някакси изкилиферчено, но много леко. И проблема не идва от никакъв вид гумени неща, те просто не правят такива неща а и неговите са си здрави. А за тракане и прочие, колата се кара така вече доста месеци, което предполагам е дало отражение върху ходовата й част и сега вече може и да има някакви гуми за смяна.
А по въпроса за съвместимоста с е30 - да, задния мост на е36 компакт е същия като на е30, само че главините са с 5 дупки, по различни са и полуоските са други също и общо взето само на форма са еднакви. От е36 на е30 става без проблем, обратното малко по сложно.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- vld
- Старши ентусиаст
-
Tano написа:vld написа:...
...
По мои скромни наблюдения разчекната задница в неопределена форма при този модел както и при Е30 се дължи на големите тампони.
Дай обяснение според теб какво им е на носачите ? криви ли са?
освен да е посукано нещо за мен няма друго обяснение.
Иначе не е проблем мостове има ма закакво гимнастики кат може да са само тампони.
При тоя вид мост до колкото знам няма регулаж всичко е фиксирано за разлика от другите Е36 там вече е една врътня.

Владо, що да не са криви носачите.
Колко му е да е видяла някой дрифт в бордюр тая кола.
Иначе да си я разколачват и да гледат. Има 4 тампона отзад и двата големи, дето викаш в Камор да се сменят.
А трака ли? Ако трака що изключвате тампоните?
Точно така, задния мост не се регулира при компакта. Тръгне ли да се разкрачва, alles ganz neue
Колко му е да е видяла някой дрифт в бордюр тая кола.
Иначе да си я разколачват и да гледат. Има 4 тампона отзад и двата големи, дето викаш в Камор да се сменят.
А трака ли? Ако трака що изключвате тампоните?
Точно така, задния мост не се регулира при компакта. Тръгне ли да се разкрачва, alles ganz neue

- vld
- Старши ентусиаст
-
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2