проблем с климатроника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
В сервиз блейз ти недей да стъпваш повече ами разрови в полезните теми виж как се сваля и го занеси на телевизионен техник и гледай сеир как вместо за 950лв ще се оправи за 50ст 

Климатроника ми вече работи!:) Да наистина се оказа кондензаторчето. Добре, че не ги послушах тия от Блейз да си сменя целия панел, вместо това сменихме само 1 кондензаторче и сега климатроника работи на 6!
и то за 20ст!
Ето линка, на който е описано подробно смяната на кондензатора- http://www.macadamizer.com/bmwfix.html

Ето линка, на който е описано подробно смяната на кондензатора- http://www.macadamizer.com/bmwfix.html
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Да не пускам друга тема ще използвам тази.
Та проблема е следният: Снощи си пускам климатроника(диг.) да ми издуха предния прозорец и както си работеше спря остана да свети само копчето за издухване на предния прозорец. По-късно пак се включи сам, все се пуска и спира когато иска. Дали това е повреда в кондензатора или някаква студена спойка.
И още един въпрос:
Как се маха втората платка на която е кондензатора, защо снощи набързо го свалих и го разкостих но не се справих с нея.
Направими впечатление че пластмасовата тръба през която се охлажда климатроника( не съм сигорен да ли е за това) беше бъкана със боклуци, възможно ли е да е от това проблема.
А днеска си работи поне за сега перфе. Какво му става незнам
Та проблема е следният: Снощи си пускам климатроника(диг.) да ми издуха предния прозорец и както си работеше спря остана да свети само копчето за издухване на предния прозорец. По-късно пак се включи сам, все се пуска и спира когато иска. Дали това е повреда в кондензатора или някаква студена спойка.
И още един въпрос:
Как се маха втората платка на която е кондензатора, защо снощи набързо го свалих и го разкостих но не се справих с нея.
Направими впечатление че пластмасовата тръба през която се охлажда климатроника( не съм сигорен да ли е за това) беше бъкана със боклуци, възможно ли е да е от това проблема.
А днеска си работи поне за сега перфе. Какво му става незнам

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- PeNaLe
- Потребител
-
- Кара: e36 318is
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Същия проблем, както си свети и угасва. Прочетох темата и веднага в магазинче за електроника. Купих въпросния кондензатор точно за 10 ст. Колегата ми разбиира от електроника, демонтирахме климатроника, сменихме кондензаторчето и той като нов, свети като коледна елха. Та цялата работа излезе 10 ст. и бира за колегата 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Така е просто трябва да се четат важните теми ,те затова са важни
Там всичко е описано и има толкова много неща които спестяват пари и нерви.
Мисля че темата е изчерпана за пореден път.

Там всичко е описано и има толкова много неща които спестяват пари и нерви.
Мисля че темата е изчерпана за пореден път.

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2