Сравнение на поддръжката между Е36 и Е39
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Satanans4o написа:Незнам колега но ако е по ново бмв е 46 е твоята кола,5-ците не ми харесват нито на визия нито на нищо,горят повече по тромави са и доста неща,карал съм е 34 и нито на вървеш нито по интериор нито по нищо не може да стъпи на моето,за по млад човек троиката е по добре,на мене е 36 м ие мечта още от ехееее,как гледах батковците с големите бързи бмв-та с лудата музика спортната стоика и бурията от туалетната чинияминават покраи нас и ние им се кефихме,повечето от саучениците ми карат е 36,е 36 ще е много по добро решение с по евтина подръшка
сатанасчо - недей така за младите хора и големите коли. то си е до предпочитание и желание и психика и тн.
аз лично харесвам предимно големи коли и затова си взех пак същата кола като първата.
снимки в галерията.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
sickman написа:Колеги ... голямата чанта носи голям багаж и малък багаж ... малката чанта носи само малък багаж ... няма смисъл да разводняваме повече темата ... направих си изводите, които търсех ... благодаря ...
по нашия край казват - голям уй весела къща

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
и весела тема..
де го 36,де го 39!май ще се търкаля още една раздрънкана 39-а,на цената на перфе 36
де го 36,де го 39!май ще се търкаля още една раздрънкана 39-а,на цената на перфе 36

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
pavlin_e30 написа:и весела тема..

Не си прав ще се търкаля е36 стига жичкаджията да я огледа и да каже, че електрониката ала бала ... стават ... и едно виене се чува отзад ... тоя дето ми я продава вика, че е лагер ама що ли си мисля, че по законите на мърфи може и диференциал да е ... а?
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2