Е айде и аз най после......
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Айде честито и от мене, много много безаварийни ти пожелавам...
и аз бих се заинтригувал да си погледнеш в багажника тогава и да споделиш, че на мен ми обадиха много цифрА, а за това никак не ми се дават

cucko написа:За тавана има един препарат с който се напръсква и започваш с хавлиена кърпа да търкаш...можеш да го намериш в големите магазини
Ако искаш аз утре ще погледна как се казва че ми е в багажника-аз мн. съм доволен...с едно замахване си личи много!
и аз бих се заинтригувал да си погледнеш в багажника тогава и да споделиш, че на мен ми обадиха много цифрА, а за това никак не ми се дават

- Niko M3
- кандидат ентусиаст
-
cucko написа:Ако искаш аз утре ще погледна как се казва че ми е в багажника-аз мн. съм доволен...с едно замахване си личи много!
бих бил много благодарен

Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично 

- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Delphin metallic
Честито,много безаварини и да се слушате. 

И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Здравейте колеги!
Ето това е препарата Обезмастител!
Ето едно петко което трябва да се премахне!
След като го напръскам това петно изчаквам 1 мин. и търкам с хавлиена кърпа!
А ето премахнато петно-малко е влажно от обезмаститела но като нямате търпение да разберете какво е реших да го снимам за да придобиете представа как изглежда...а пък като поизсъхне е супер!
Хайде успех в химическото чистене!
Ето това е препарата Обезмастител!
Ето едно петко което трябва да се премахне!
След като го напръскам това петно изчаквам 1 мин. и търкам с хавлиена кърпа!
А ето премахнато петно-малко е влажно от обезмаститела но като нямате търпение да разберете какво е реших да го снимам за да придобиете представа как изглежда...а пък като поизсъхне е супер!
Хайде успех в химическото чистене!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2