Търси се секретен болт КЛЮЧ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 14 Май 2008, 23:02

Alexbmw написа:Вече са пробвани секрети с кодове 16,18,32 и 33, но до момента нито един не е моя модел :confused:

Нямаш ли някъв начин да напраиш шаблон или нещо от сорта и да изтичаш до Камор при бизнес парка. Или да ги питаш имат ли сичките секрети и след тва колата на репатрак и там да развивате болта...

П.с. тва са колко седмици вече без кола...? аз доса да съм изскубал гумата със се носачите :mhihi:
П.с. Секрета вънен или вътрешен е? Ако ти е толко зор да си запазиш болтовете провери кой номера са с вътрешен и кой с външен секрет та да си олесниш търсенето.

Едит* Предна или задна гума?

Потребител
Аватар

Мнение от vwteam » 14 Май 2008, 23:20

Alexbmw написа:Вече са пробвани секрети с кодове 16,18,32 и 33, но до момента нито един не е моя модел :confused:
Колега, отивай в някой цех, където имат фреза, сваляте профила с пластелин и ти напрайват секрета-изобщо не е философия, обаче ще му трябва лека закалка към 30..35 точки и си готов.

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 14 Май 2008, 23:43

Enderial написа:

Нямаш ли някъв начин да напраиш шаблон или нещо от сорта и да изтичаш до Камор при бизнес парка. Или да ги питаш имат ли сичките секрети и след тва колата на репатрак и там да развивате болта...

П.с. тва са колко седмици вече без кола...? аз доса да съм изскубал гумата със се носачите :mhihi:
П.с. Секрета вънен или вътрешен е? Ако ти е толко зор да си запазиш болтовете провери кой номера са с вътрешен и кой с външен секрет та да си олесниш търсенето.

Едит* Предна или задна гума?

Вече ходих в Дару и ги имат секретите, но само с поръчка и им трябва кода на секрета ;)
А иначе имам с какво да се возя ама ми е малко солено :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 15 Май 2008, 0:11

Няа начин в дружба да нямаш познат (там сервизите са гъз до гъз) с преносимо телеподаващо... тряа ти само един достатъчно дълъг одължител да прокараш ток до паркинга :) Другия (по сложния вариант и ако го позволява ситуацията и болта) е да пробиеш дупка в болта и да му навиеш обратна резба и след тва болт с обратна резба го навиваш, навиваш докат или не се развие секретния болт или не скъсаш обратния :mhihi:

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 15 Май 2008, 18:57

Намерих си :D :D :D :D
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 15 Май 2008, 22:36

Alexbmw написа:Намерих си :D :D :D :D

Куфарче с пари на улицата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: и си си решил проблема с нов автомобил :roll: :ahah: :ahah: :ahah: ?

И следващия път глеи да не пукаш гума :winky: :mhihi: :driving:

Предишна

Назад към E36