:?: Занасяне на колата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Жоро 320и написа:tuparowa написа:Като казахте окачването, погледнах амортисьорите, единият е омаслен и като цяло задницата ми се вижда доста паднала. Ще се ходи на майстор, ама някой може ли да ми каже горе-долу какви са цените на тези амортисьори, да си имам едно наум?
За два задни обикновенни амортесьора с прахоуловители и работа на майстора си приготви поне 500лв. А ако се наложи и прожини и тампони и др. и си става цифра.
500лв друг път освен ако не слагаш М-техник

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Жоро 320и написа:tuparowa написа:Като казахте окачването, погледнах амортисьорите, единият е омаслен и като цяло задницата ми се вижда доста паднала. Ще се ходи на майстор, ама някой може ли да ми каже горе-долу какви са цените на тези амортисьори, да си имам едно наум?
За два задни обикновенни амортесьора с прахоуловители и работа на майстора си приготви поне 500лв. А ако се наложи и прожини и тампони и др. и си става цифра.
Дано не си нахранил някой майстор, с тази сума..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ако имаш средства най-добре отиди в оторизиран сервиз на БМВ и си ги смени с оригинални. Там никой няма да се опитва да те лъже и занася, щото си жена. Поне сравни цените в оторизирания дилър. Много хора си купуват заместители без въобще да знаят, че оригиналните са почти същите като цена.
Anthony_J написа:Ако имаш средства най-добре отиди в оторизиран сервиз на БМВ и си ги смени с оригинални. Там никой няма да се опитва да те лъже и занася, щото си жена. Поне сравни цените в оторизирания дилър. Много хора си купуват заместители без въобще да знаят, че оригиналните са почти същите като цена.
Добра идея! Това ще направя като за начало, благодаря и на теб!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Няма за какво. Само не забравяй после да пишеш резултатите, та да може и други потребители да се възползват от този ноу-хау.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Билщайн са амортисьорите, по 85 лв моя майстор ги взема с отстъпка от някъде, пружините и тампоните не знам какви са, всичко ми излезе към 360 лв. Ама задницата се вдигна с една педя - освен амортисьорите пружините са били счупени, едната на 2 места даже. Сега ще видим, би трябвало вече да не занася по неравностите, нали?
- Anthony_J
- ентусиаст
-
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2