Несиметрична следа на колелата.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
agent smit написа:D3BEP написа:Грее се обаче предния мост ако е толкова клеясал, че ръчно не можеш да му направиш сходимост. Тогава се нагрява за да се раздвижи.
Господин D3BEP, моля те не ходи при майстор, който ще ти грее предния мост. Знаеш ли какво ще се получи ако загрееш фабрично закалена стомана? Ще се получи едно разкалено, чупливо и меко образувание, на което не те съветвам да поверяваш живота на близките си и своя. Особено пък ако се отнася до окачване
И двамата сте много в "час" единия грее моста ( а не резбовото съединение на накрайника ),а другия твърди ,че е закален

Последна промяна mityooo на 30 Апр 2008, 1:59, променена общо 1 път
0898578595
- agent smit
- младши ентусиаст
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
mityooo написа:agent smit написа:D3BEP написа:Грее се обаче предния мост ако е толкова клеясал, че ръчно не можеш да му направиш сходимост. Тогава се нагрява за да се раздвижи.
Господин D3BEP, моля те не ходи при майстор, който ще ти грее предния мост. Знаеш ли какво ще се получи ако загрееш фабрично закалена стомана? Ще се получи едно разкалено, чупливо и меко образувание, на което не те съветвам да поверяваш живота на близките си и своя. Особено пък ако се отнася до окачване
И двамата сте много в "час" единия грее моста ( а не резбовото съединение на накрайника ),а другия твърди ,че е закален.Да не говорим ,че при разкаляване на стоманата се получава ковко желязо
![]()
Как е чупливо и меко едновременно хич не знам
Иначе сте пичове
Митьо, ти и ти няма да се спреш приятелю. Агент Смит го знаем, че е философ. Ама вече и за теб добивам впечатления.
Естествено, че грее резбата, която наглася приятелю, ти откри топлата вода. Не, джантите грее за да ги накъдри в права следа. И кормилото, щото може да не е фиксирано правилно. А моста го грее, за да свали клея от него. Не мислиш ли, че много елементарно се заяждаш?
Аман вече от хора, дето знаят, не знаят, разбрали, недоразбрали, търсят с каква дума да се хванат за да се подиграват. Що не си монтираш там лагери на главините за по 50 лева и нагоре, ами се занимаваш с мене.
Смит, съедниението не се грее до закаляване или разкаляване приятелю. Малко прекали с температурата.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
D3BEP написа:...
А аз толкова се надявах,че няма да почнеш да се правиш на капацитет по всяка тема и в техническите подфоруми...

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:D3BEP написа:...
А аз толкова се надявах,че няма да почнеш да се правиш на капацитет по всяка тема и в техническите подфоруми...

Искаше поне тука да ме биеш, предполагам.
Успех

ПП. Марто, барем дай твоята теза какво му е на човека? Струва ми се че от нас четиримата само аз му помогнах и го насочих? Не че се хваля, не се и скъпя, даже често като искат помощ им пиша на лични на хората вече, да не става голяма уйдурма.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2