как да разбера кой лагер е ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mityooo » 27 Апр 2008, 1:45

bam-bam написа:за преден лагер ми беше зел 15 китна .. само не знам защо да дам 50 в некои сервиз .. нещо по различно ще направят или

А да правиш разлика между преден и заден ?

Единия се сменя за "цигара време" ,а другия ........

Между другото цял живот се чудя как можем да оценяваме чужд труд при положение ,че самите ние и хабер си нямаме как се прави "нещото " да не говорим камо ли сами да си го направим :!: ;) Нещо много характерно за нашата "развита" нация ;)
0898578595

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 27 Апр 2008, 9:02

Ей, маа чудех се отде са тея ти мнения, сега схванах.
Май трябва да помолим във форума да се отвори един раздел за хора от бранша, Да си отварят теми и да си пишат вътре каквото си искат.
И да им се забрани да пишат в другите теми, освен по същество или ако не искат темите им в техния раздел да си заминат.

Последния такъв бой беше с бояджии.
Не можело за 1500 аз да намеря къде да си боядисам колата, щяло да бъде с баданарката. И бой, 5 страници тема. Предложих им да поканя човека, не, не можело да има такъв човек.

Всеки сам си определя цената на труда, mityooo.
Дали обаче е точно тази цената, решават потребителите. Ако те ти я платят, добре.
Тук има сервиз, където смяната на гуми е скромните 50-тина лева. И има клиенти.
Има сервизи, готови да ти направят услугата за 10, и нямат. Има всякакви случаи.

Това, което правиш ти обаче, повече прилича на опит за заяждане и пресичане на обмена на информация между клиентите.
Което не е добре и не вярвам да се приеме положително.
Не виждам от какво толкова те е страх - не всяка информация върши работа на всеки и не всички клиенти мислят еднакво за парите.
Ако си умен, тая информация на тебе трябва да ти върши работа, а не да се втурваш с рогите напред да я бориш.

Поздрави и успешен бизнес!
ПП. Христос Возкресе!

Предишна

Назад към E36