Проблем с оборотите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
стъпково моторче, дросел, дебитомер.....
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Масло,(маслен,горивен и въздушен)филтър сменил ли си?Като гледам са за смяна...през лятото на моята веднъж взех да я мия и след това нещо лудо играеше но я акумулатора,я нещеше да пали,по едно време запали,я заглъхваше,я падат и играят оборотите...накрая смених горивния и въздушния филтър така също акумулатора и проблемът си заминава постепенно...сега в момента е супер..
Ако снощи около 02:15ч. си бил на Петрол...да си чул като минах...мисля си че нещо ми набихте на очи!
Ако снощи около 02:15ч. си бил на Петрол...да си чул като минах...мисля си че нещо ми набихте на очи!
Колега отиди на сервиз, по възможност официален. Аз съм със същия проблем и в момента колата ми е във ВарнаКарс. Вчера ми се обадиха хората и се оказва, че двигателя смучи въздух от сервоусилвателя на спирачките - спукана мембрана. Та тоя сервоусилвател е капсулован и хората въобще не го ремонтират, а новият такъв струва 1200 лв. за М42. Ако проблема ти е такъв компютърната диагностика не върши работа. Защото дебитомера, ламбда сондата, стъпковото моторче си работят и компа не отчита грешки, а при мен колата направо си гасне на тихите обороти.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
[quote="MAD_MAX"][/quote]
Колега по спокойно...нека да си каже мнението с проба на друг дебитомер и комп....
Колега по спокойно...нека да си каже мнението с проба на друг дебитомер и комп....
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
колега ти пак си добре... че така ти менят мене питаш ли ме ... направо до 0-та стигат ,че дори и гасне понякога ...

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
Колеги проблема е оправен след няколко месаца мъка и сменени сумати консумативи по двигателя - проблема се оказа избила бубина на 2-ри цилиндар и като я смених всичко си дойде на мястото - оборотите се нормализираха и вървежа също
- sety
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740i
- Детайли за колата: individual
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
Значи на компютар нищо не дава че има избила бубина - спорет тъпия компютар колата си работи добре
А майсторите в себвиза ги провериха една по една като ги откачаха - друг начин незнам за проверяване - ако някой знае да сподели
А майсторите в себвиза ги провериха една по една като ги откачаха - друг начин незнам за проверяване - ако някой знае да сподели
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
Защото дебитомера, ламбда сондата, стъпковото моторче си работят и компа не отчита грешки, а при мен колата направо си гасне на тихите обороти.
верно е - комповете не го отчитат- поне тия дето масово се използват - и аз олекнах с 30 лв. да НИЩО

тая тема много се повтаря - ще се повторя , ама при мене излезе прецакан ауспух - ремонт-10лв.

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2