Айде тоя път наш човек е пипал по колата ...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 09 Апр 2008, 12:29

Мен онзи ден в Хасково бяха тръгнали да ми свалят лаисните,изглежда вече не само в София е този проблем,макакр че в София са наркоманчета в 90% от случаите а в Хасково най-вероятно някои селски бек дето изка да си кичи колата за лятото!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 09 Апр 2008, 12:37

аз шкурих с шкорка и после почнах да пръскам със спрей, но незнам защо се получава някаде по дебело и седи като капки и така изсъхва. По отдалече ли се пръска, а и капачката е малко гадна защото пръска яко струя :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ...320ка...
Мечтае да кара: M5 e39
Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)

Мнение от ВаНко » 08 Дек 2008, 17:43

Айде и аз съм без 2та бъбрека..... Ходихме до Мальовица за събота и неделя с другата кола обаче, а бимата ми е седяла 2 дена пред блока и се връщам вчера (неделя 07.12.2008), и се качваме с приятелката ми в бимата и отиваме до Кауфланд и слизаме на паркинга и като се заглеждам в предницата...... ужас :( зейнали 2 дупки и бъбреците ги няма......а на всичкото отгоре като са ги свалили са ми изкривили и маската дето се захващат за нея бъбреците....... Веднага поглеждам към халогените (обаче са с черен силикон ), и са се опитвали и тях да ги прибират, но не са успели и са се прехвърлили на бъбъреците... какво да кажа, освен карайте си със здраве пък ще си сложа други и ще си оправя маската, но нали знаете, че отгоре Един наблюдава.....
Честит празник ((08.12.2008) на всички колеги, които са студенти и на тези, които се чувстват такива.
Power is nothing without control...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Is Hybrid
Мечтае да кара: M1

Мнение от phantomas » 08 Дек 2008, 18:27

днес и аз установих че е правен опит да ми свият халогените , ама вместо стойки направо ги лепнах със черния силикон , дано скоро не се научат и него да цакат
BMW 318is

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 08 Дек 2008, 18:40

Да ви кажа как си поочерних :mhihi: мойте бъбреци:

1:Изтриваш със водна шкурка 800 никелираното покритие.Не е необходимо да изтриваш до основа а ще използваш имено него,просто с тази шкурка е необходимо да го очешеш :mhihi: за да се матира навсякъде.
2:Пръскаш черна базистна боя,която е без гланц,ще ти я направят във всеки магазин за автобои.
3:Накрая задължително пръскаш двукомпонентен мат–лак,който е мн.устойчив на атмосверните влиания,слънце,абе направо си е лак като за колата но в него се слага една добавка за да се матира като исъхне.
Добре е да се пръсне две ръце за да има трайност.
Базистната боя(в случая черното)се пръска мн.тъничко,колкото да покриеш и получиш равномерен цвят.
Излишно е да казвам,че със спрейчетата ефекта е временен и не така успешен.Те са нетрайни и се люпят безпроблемно.
Ще ти трябват 50гр.боя и толкова лак.
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 08 Дек 2008, 19:03

Онази сутрин обикаляйки из Пловдив...по точно из задните улички, :mhihi: видях на един паркинг едно БМВ-це тотално опоскано :shock:
бъбреците свалени, явно халогените са били лепени със силикон...от яд са ги счупели и за капак и 2-те огледала висяха. Ужас.
Такъв ако видя да ми бара колата го отнасям без да ми мигне окото....пък после ще му мисля :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 08 Дек 2008, 22:55

ludia написа:А ми как да не става.
Просто слагаите рапидки винтове силикони охрани пазачи на охраняем паркинг и така друга алтернатива няма !

Що не вземем да си врътнем по една метална клетка че да сме сигурни, че ще си останат частите ни по колите
Има много коли и ....BMW
Изображение

Предишна

Назад към E36