Айде тоя път наш човек е пипал по колата ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Мен онзи ден в Хасково бяха тръгнали да ми свалят лаисните,изглежда вече не само в София е този проблем,макакр че в София са наркоманчета в 90% от случаите а в Хасково най-вероятно някои селски бек дето изка да си кичи колата за лятото!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз шкурих с шкорка и после почнах да пръскам със спрей, но незнам защо се получава някаде по дебело и седи като капки и така изсъхва. По отдалече ли се пръска, а и капачката е малко гадна защото пръска яко струя 

- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
Айде и аз съм без 2та бъбрека..... Ходихме до Мальовица за събота и неделя с другата кола обаче, а бимата ми е седяла 2 дена пред блока и се връщам вчера (неделя 07.12.2008), и се качваме с приятелката ми в бимата и отиваме до Кауфланд и слизаме на паркинга и като се заглеждам в предницата...... ужас
зейнали 2 дупки и бъбреците ги няма......а на всичкото отгоре като са ги свалили са ми изкривили и маската дето се захващат за нея бъбреците....... Веднага поглеждам към халогените (обаче са с черен силикон ), и са се опитвали и тях да ги прибират, но не са успели и са се прехвърлили на бъбъреците... какво да кажа, освен карайте си със здраве пък ще си сложа други и ще си оправя маската, но нали знаете, че отгоре Един наблюдава.....
Честит празник ((08.12.2008) на всички колеги, които са студенти и на тези, които се чувстват такива.

Честит празник ((08.12.2008) на всички колеги, които са студенти и на тези, които се чувстват такива.
Power is nothing without control...

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
днес и аз установих че е правен опит да ми свият халогените , ама вместо стойки направо ги лепнах със черния силикон , дано скоро не се научат и него да цакат
BMW 318is
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Да ви кажа как си поочерних
мойте бъбреци:
1:Изтриваш със водна шкурка 800 никелираното покритие.Не е необходимо да изтриваш до основа а ще използваш имено него,просто с тази шкурка е необходимо да го очешеш
за да се матира навсякъде.
2:Пръскаш черна базистна боя,която е без гланц,ще ти я направят във всеки магазин за автобои.
3:Накрая задължително пръскаш двукомпонентен мат–лак,който е мн.устойчив на атмосверните влиания,слънце,абе направо си е лак като за колата но в него се слага една добавка за да се матира като исъхне.
Добре е да се пръсне две ръце за да има трайност.
Базистната боя(в случая черното)се пръска мн.тъничко,колкото да покриеш и получиш равномерен цвят.
Излишно е да казвам,че със спрейчетата ефекта е временен и не така успешен.Те са нетрайни и се люпят безпроблемно.
Ще ти трябват 50гр.боя и толкова лак.

1:Изтриваш със водна шкурка 800 никелираното покритие.Не е необходимо да изтриваш до основа а ще използваш имено него,просто с тази шкурка е необходимо да го очешеш

2:Пръскаш черна базистна боя,която е без гланц,ще ти я направят във всеки магазин за автобои.
3:Накрая задължително пръскаш двукомпонентен мат–лак,който е мн.устойчив на атмосверните влиания,слънце,абе направо си е лак като за колата но в него се слага една добавка за да се матира като исъхне.
Добре е да се пръсне две ръце за да има трайност.
Базистната боя(в случая черното)се пръска мн.тъничко,колкото да покриеш и получиш равномерен цвят.
Излишно е да казвам,че със спрейчетата ефекта е временен и не така успешен.Те са нетрайни и се люпят безпроблемно.
Ще ти трябват 50гр.боя и толкова лак.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Онази сутрин обикаляйки из Пловдив...по точно из задните улички,
видях на един паркинг едно БМВ-це тотално опоскано
бъбреците свалени, явно халогените са били лепени със силикон...от яд са ги счупели и за капак и 2-те огледала висяха. Ужас.
Такъв ако видя да ми бара колата го отнасям без да ми мигне окото....пък после ще му мисля

бъбреците свалени, явно халогените са били лепени със силикон...от яд са ги счупели и за капак и 2-те огледала висяха. Ужас.
Такъв ако видя да ми бара колата го отнасям без да ми мигне окото....пък после ще му мисля

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
ludia написа:А ми как да не става.
Просто слагаите рапидки винтове силикони охрани пазачи на охраняем паркинг и така друга алтернатива няма !
Що не вземем да си врътнем по една метална клетка че да сме сигурни, че ще си останат частите ни по колите
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2