Гуми избор?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Кой от трите модела в този размер 205/60/15 е със борд? Забелязвам от новите гуми (като дата на производство)на 60 височина нямат борд.
Туранзата наследник ли е на Потенца или е друг клас?!
Благодаря!
Туранзата наследник ли е на Потенца или е друг клас?!
Благодаря!

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Le Transporteur написа:Туранзата наследник ли е на Потенца или е друг клас?
Не има си ги и двете, туранзата е може би по-нискък клас, но като цяло е за нормални цели

Mens sana in corpore sano
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Виж ревюта и ще разбереш, което не означава че не може да се кара и с тях. Основната тройка са Бриджстоун, Конти и Мишлен.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Oт тия 3- те гуми най- много точки от теста има Континентала, така че най- добре вземи тях. Освен това всяка една гума от един и същи модел се представя различно на подобни тестове в зависимост от размера и. Т.е. не може да се каже, че еди коя си марка или модел на гума са най- добри. Тези които са чудесни като 15'' може да се представят не толкова добре като 17''.
Аз лично карам с SP Sport 01 и за сега нямам оплаквания, само дето можеше да са малко по- тихи ама здраве да е
Аз лично карам с SP Sport 01 и за сега нямам оплаквания, само дето можеше да са малко по- тихи ама здраве да е
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Отпред съм с Pirelli P6000 , а отзад съм с Continental и съм много доволен, предните от една година имат цицина и не са мръднали, а задните още малко да им изкарам теловете и ще ги сменям и тях
Обаче аз съм се спрял на Good Year F1 намерих ги на промоция за по 200лв парчето

Обаче аз съм се спрял на Good Year F1 намерих ги на промоция за по 200лв парчето

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
ами аз карам в момента сус Pirelli P6000 205/60/16 според мен горе долу са прили4ни,но на дъжд са много зле,съ6то многа са 6умни.това е моето мнение.су6то много бурзо им заминава граифера 

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
И аз съм в подобна дилема.Най вероятно ще се спра на Мишелин Енерджи.За зимата си взех Алпин А3 и съм много доволен.Колегите и те са с мишелинки и нямат оплаквания.Ако държиш точно на някоя от тези марки които си посочил, аз бих взел континентала.Карал съм и с Бриджстон и не съм доволен, но става въпрос за много по-стар модел.По тестовете на ADAC пирели Р6 са на първо място, но незнам до колко са реални тези тестове.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
overclock написа:И аз съм в подобна дилема.Най вероятно ще се спра на Мишелин Енерджи.За зимата си взех Алпин А3 и съм много доволен.Колегите и те са с мишелинки и нямат оплаквания.Ако държиш точно на някоя от тези марки които си посочил, аз бих взел континентала.Карал съм и с Бриджстон и не съм доволен, но става въпрос за много по-стар модел.По тестовете на ADAC пирели Р6 са на първо място, но незнам до колко са реални тези тестове.
То и аз искам мишелин обаче за 4 гуми отиват със 130 лв нагоре

P6 са всесезонни

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2