Раздувки на калници?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тая ДТМ- ската е май със стъклопластови раздувки. На VLD комбито има ама само на задните, предните бяха нечовешки криви и не станаха 

- civic
- младши ентусиаст
-
ето в ебай какво предлагат хората:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Universal-Fender-Flares-Body-Kit-4pc-Fender-Flares_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ36475QQihZ014QQitemZ330224125602QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
ама цената нещо не ми допада лично на мен
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Universal-Fender-Flares-Body-Kit-4pc-Fender-Flares_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ36475QQihZ014QQitemZ330224125602QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
ама цената нещо не ми допада лично на мен
- BadDog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89
^на мен също
За тая машинка за огъването гледах някаде по форума ама не ми се понрави цената й, ако някой има може да се ползвам от услугите му срещу няква сума, а и мерси на ///Марто за поясняването на недопрочелите
А пък калници да купувам напрао само за тва щот са огънати вече (предполагам) не си заслужава, иначе клипчето е пучително може да се пробвам
ама първо на някоя спряна от движение щайга или на някой друг колата, който не му дреме кво ше стане
Ако стане работата ще врътна един доклад по случая

За тая машинка за огъването гледах някаде по форума ама не ми се понрави цената й, ако някой има може да се ползвам от услугите му срещу няква сума, а и мерси на ///Марто за поясняването на недопрочелите

А пък калници да купувам напрао само за тва щот са огънати вече (предполагам) не си заслужава, иначе клипчето е пучително може да се пробвам

Ако стане работата ще врътна един доклад по случая

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2