Проблем с патрона на стартера - РЕШЕНИЕ!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535д

Мнение от stenli_bmv » 29 Мар 2008, 14:48

Garribaldi написа:
stenli_bmv написа:Някой няма ли идея,какво може да се направи друго,4е и моят ключ превъртя и немога да я запаля :help: В друга тема някои бе6е писал,4е се набивало някакво зъб4е с шило но къде то4но :?:

Просто си купи нов патрон, после автоключар ще ти го настрой за твоя ключ и си готов ;)
аз така направих :)
Взех патрона,втора рака за 50лв.Сега ще го слагат за 120лв.много или малко е :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 29 Мар 2008, 15:45

До колкото знам пренабирането е 50лв, а всички работи по монтажа си ги направих сам, когато мойта конзола даде фира. Не прочетох цялата тема, ама мога да ви посъветвам да не бързате да я сменяте като мене, а я занесете на ключар да я види първо ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

Re: Проблем с патрона на стартера - РЕШЕНИЕ!!!

Мнение от D_U_D_E_ » 08 Ное 2009, 0:55

и при мен се разби тва ш**ното. Купих си от автоморга такава конзола за 30 кинта(в повечето случай патрона на конзолата в моргата е без ключ, така че те не могат да го използват, но пък вие можете, като им кажете и се спазарите за цената.) Обаче трябва да се внимава конзолата да е същата. Мен ме одра ключаря който ми взе 50 за демонтаж и 40 за монтаж :).

старши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с патрона на стартера - РЕШЕНИЕ!!!

Мнение от metodi80 » 08 Ное 2009, 14:26

D_U_D_E_ написа:и при мен се разби тва ш**ното. Купих си от автоморга такава конзола за 30 кинта(в повечето случай патрона на конзолата в моргата е без ключ, така че те не могат да го използват, но пък вие можете, като им кажете и се спазарите за цената.) Обаче трябва да се внимава конзолата да е същата. Мен ме одра ключаря който ми взе 50 за демонтаж и 40 за монтаж :).

Колега , тая тема е стара .. .не виждам защо трябва да се изравя стара тема, без даже да си задал въпрос , а си допълнил нещо , което вече е уточнено в самата тема , а да не говориме , че един колега беше постнал преди време едно клипче от V-BOX и там подробно се показваше как става цялата процедура за решаването на този проблем !!!
Нищо лично , просто четете правилата на форума и ги спазвайте ... :)

Предишна

Назад към E36