Проблем с патрона на стартера - РЕШЕНИЕ!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
Взех патрона,втора рака за 50лв.Сега ще го слагат за 120лв.много или малко еGarribaldi написа:stenli_bmv написа:Някой няма ли идея,какво може да се направи друго,4е и моят ключ превъртя и немога да я запаляВ друга тема някои бе6е писал,4е се набивало някакво зъб4е с шило но къде то4но
Просто си купи нов патрон, после автоключар ще ти го настрой за твоя ключ и си готов
аз така направих

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
До колкото знам пренабирането е 50лв, а всички работи по монтажа си ги направих сам, когато мойта конзола даде фира. Не прочетох цялата тема, ама мога да ви посъветвам да не бързате да я сменяте като мене, а я занесете на ключар да я види първо 

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
Re: Проблем с патрона на стартера - РЕШЕНИЕ!!!
и при мен се разби тва ш**ното. Купих си от автоморга такава конзола за 30 кинта(в повечето случай патрона на конзолата в моргата е без ключ, така че те не могат да го използват, но пък вие можете, като им кажете и се спазарите за цената.) Обаче трябва да се внимава конзолата да е същата. Мен ме одра ключаря който ми взе 50 за демонтаж и 40 за монтаж
.

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Проблем с патрона на стартера - РЕШЕНИЕ!!!
D_U_D_E_ написа:и при мен се разби тва ш**ното. Купих си от автоморга такава конзола за 30 кинта(в повечето случай патрона на конзолата в моргата е без ключ, така че те не могат да го използват, но пък вие можете, като им кажете и се спазарите за цената.) Обаче трябва да се внимава конзолата да е същата. Мен ме одра ключаря който ми взе 50 за демонтаж и 40 за монтаж.
Колега , тая тема е стара .. .не виждам защо трябва да се изравя стара тема, без даже да си задал въпрос , а си допълнил нещо , което вече е уточнено в самата тема , а да не говориме , че един колега беше постнал преди време едно клипче от V-BOX и там подробно се показваше как става цялата процедура за решаването на този проблем !!!
Нищо лично , просто четете правилата на форума и ги спазвайте ...

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2