Помощ! Чудя се какво БМВ да си зема :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Stur6ela написа:ако 6те слага6 газ по-добре не взимай БМВ,не го мъчи!!!Ако ре6и6 дае бмв си вземи 320и,най-сполучливият двигател на Е36 е!!!

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Оставете човека на мира,
. Първата ми кола е голф 2 дизел при това, после метнах една Омега 2000 куб. бензин, лиценза за ДВГ-то се знае на кой е. Сега съм пак със немско - явно нещо ме влече. По малко се качваш нагоре. Който в каквото иска се вози, щом ми харесва БМВ, ще имам БМВ - това е. Нека си вземе БВМ колегата. Колко данъци и такси ще дава всеки си прави сметката. Да ли да е дизел, 10 год. карах такъв, но като почне да се скапва ДВГ-то няма оправия, така ги правят, че да захапеш и се оправяй после. В белия свят им скъсват задника на дизелите, нямате си идея за какви скорости става въпрос, лично съм изпитал това. Бензин: потдържам тази идея, ще запали и при -40 /примерно/ колкото и да е скапан ДВГ-то. Защо не на ГАЗТА: ДВГ-то работи по добре /почетете поне малко, не искам да споря и няма да отговарям на въпроси/ защото колата ми има такава, обикновена при това, никакви проблеми, гърмежи и т.н. Какъв модел да си вземеш колега - какъвто ти душа иска, но само един съвет: за комби мотор поне 2000 куб. И последно: вземи си едно 316 или 318. Успех. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е36 комби обаче далеч не може да се нарече голяма кола, багажника му е една идея по- голям от на седана, а вътре си е все същата теснотия.
Като искаш да е икономична, наистина си вземи 318тдс. 325тдс ми се струва яко преебана работа ако не си намираш нафта на далавера, хем харчи почти колкото 320- ката, хем по- малко върви
Газ по- скоро не слагай не защото е бмв и всички бмв- та тр да се карат на бензин щото сме гъзари, а защото после има вероятност в такива проблеми да се вкараш, че ще ти се иска никога да не я слагаш.
Ама ако си млад човек и можеш да отделиш едни 50- 100лв отгоре на месец за бензин взимай 20- ка и не го мисли, че утре ще стане бензина 10лв и никога няма да си карал свестна кола
Като искаш да е икономична, наистина си вземи 318тдс. 325тдс ми се струва яко преебана работа ако не си намираш нафта на далавера, хем харчи почти колкото 320- ката, хем по- малко върви

Газ по- скоро не слагай не защото е бмв и всички бмв- та тр да се карат на бензин щото сме гъзари, а защото после има вероятност в такива проблеми да се вкараш, че ще ти се иска никога да не я слагаш.
Ама ако си млад човек и можеш да отделиш едни 50- 100лв отгоре на месец за бензин взимай 20- ка и не го мисли, че утре ще стане бензина 10лв и никога няма да си карал свестна кола

- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
Re: Помощ! Чудя се какво БМВ да си зема :)
Аз се колебая между 316 и 318 , но задължително съм решил да е двувратка и няма да е Compact , задължително купе ! Само се колебая дали да е с климатик или климатроник? Едни ми казват че климатроника много проблеми правил и аз незнам вече на какво да вярвам! Ако имате мнение моля да го споделите!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
SBS_318ti написа:...
Като за начало да ти кажа,че 318 купе не се е пройзвеждало,това за Е36 говоря...както и факта,че Е36 има климатик само компакта,всички други варианти - купе,седан,баур,комби,кабрио са само с КЛИМАТРОНИЦИ

Продължавай да се колебаеш...

- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
А това какво е?
А това какво е?
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
Мхм! Аз имам предвид че това например е с климатик а има и с климатроник пак двувратка 318 is, просто питам дали има нещо вярно че климатроника прави повече проблеми от обикновенния климатик?
- ///MapTo
-
-
Батка,кажи ми как да ти го обясня белким ме разбереш?!?!
Климатик във Е36 купе,седан,кабрио,комби,баур НЕ СЕ МОНТИРА!!!!!
Само и единствено в компакт...
всички по-горе изброени модели са или без климатроник или само с климатроник
кое не разбра?
Климатик във Е36 купе,седан,кабрио,комби,баур НЕ СЕ МОНТИРА!!!!!
Само и единствено в компакт...
всички по-горе изброени модели са или без климатроник или само с климатроник
кое не разбра?
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Момчето като чуе климатроник си представя дигитален
Пич както Марто каза, всички Е36 са с климатроник, аналогов или дигитален. Предполагам за теб дилемата е кой от двата да е?
Ми нека отговори някой по-вещ
П.С. Бтв и аз като чуя климатроник си представям дисплейче с копченце ауто

Пич както Марто каза, всички Е36 са с климатроник, аналогов или дигитален. Предполагам за теб дилемата е кой от двата да е?
Ми нека отговори някой по-вещ

П.С. Бтв и аз като чуя климатроник си представям дисплейче с копченце ауто

Mens sana in corpore sano
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
По снимката от обявата на това бмв личи че няма климатроник!
Ако искаш да си спокоен и другите колеги да потвърдят!
Това е аналогов климатроник: http://img237.imageshack.us/my.php?imag ... picgo2.jpg
А това е дигитален климатроник: http://img245.imageshack.us/my.php?image=0027az8.jpg
Ако искаш да си спокоен и другите колеги да потвърдят!

Това е аналогов климатроник: http://img237.imageshack.us/my.php?imag ... picgo2.jpg
А това е дигитален климатроник: http://img245.imageshack.us/my.php?image=0027az8.jpg
Последна промяна cucko на 27 Мар 2008, 2:06, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
Еми спрете да си представяте в такъв случай
Климатика като го цъкнеш си духа студено колкото може и това е...
На климатроника сам си определяш градусите,които да поддържа и може би точно затова се нарича троник...ако искаш с квадратчета си го представяй,ама си е троник

Климатика като го цъкнеш си духа студено колкото може и това е...
На климатроника сам си определяш градусите,които да поддържа и може би точно затова се нарича троник...ако искаш с квадратчета си го представяй,ама си е троник

- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Абе ясно е кво праи и кво що... и аз съкам на моя като полудел
Май аналога си е най-добре
Кажи само, кое е по-читаво аналоговото или дигиталното, че и мен ме интересува... като управление и най-вече като здравина

Май аналога си е най-добре

Кажи само, кое е по-читаво аналоговото или дигиталното, че и мен ме интересува... като управление и най-вече като здравина

Mens sana in corpore sano
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3