Искам да купя...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Аз не съм целял това...твърдиш,че от 2-3 години практикуваш регистрациите на ТВОИТЕ коли без завеждане в данъчното...да се гледам ми е писнало,искам да видя талон на кола регистрирана на твое име и ще млъкна,защото найстина ми е интересно как си успял да направиш това
Ти нямаш законовото право да управляваш автомобил,да имаш движим/недвижим имот,не си подсъдим,а твърдиш че си успял да регистрираш няколко автомобила на свое име...снимай един талон на кола,на който ти се вижда егн-то,натрий ми носа и ще си замълча...тогава се заклевам пред целия форум,че ще си скъсам книжката
Та ти ако имаш банкова сметка не можеш да теглиш пари от нея,без присъствието на родител/настойник,камоли кола да имаш на свое име...ептен се взе за Батка
Нещо заглъхна ми се струва...

Та ти ако имаш банкова сметка не можеш да теглиш пари от нея,без присъствието на родител/настойник,камоли кола да имаш на свое име...ептен се взе за Батка

Нещо заглъхна ми се струва...

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
///MapTo написа:Аз не съм целял това...твърдиш,че от 2-3 години практикуваш регистрациите на ТВОИТЕ коли без завеждане в данъчното...да се гледам ми е писнало,искам да видя талон на кола регистрирана на твое име и ще млъкна,защото найстина ми е интересно как си успял да направиш товаТи нямаш законовото право да управляваш автомобил,да имаш движим/недвижим имот,не си подсъдим,а твърдиш че си успял да регистрираш няколко автомобила на свое име...снимай един талон на кола,на който ти се вижда егн-то,натрий ми носа и ще си замълча...тогава се заклевам пред целия форум,че ще си скъсам книжката
Нещо заглъхна ми се струва...![]()
Ако има всичко това ходи на курсове за книжка!

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
аз моята не съм я вкарал с данъчното, както и миналата
цаката като я продаваш нотариуса да е тФои човек и да пише че има платен Пътен данък
и 206 ЦЦ-то не го бех вкарвал в данъчната .. хаха стига пари на тия КЕНЕФИ А

цаката като я продаваш нотариуса да е тФои човек и да пише че има платен Пътен данък

и 206 ЦЦ-то не го бех вкарвал в данъчната .. хаха стига пари на тия КЕНЕФИ А

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Колеги, мисля че поисках да ми помогнете в избора на колата, а не да се карате и да обяснявате дали може да се ригистрира в данъчното или не.
- ///MapTo
-
-
Щом си решил да се качваш на БМВ разхода трябва да е нещото,което най-малко да те притеснява...освен ако не си решил да я газифицираш или метанизираш...Личния ми съвет е скачай на читавото,което намериш..дали ще е 318ис или 320 разлика няма...харчат почти еднакво,разликата е 10 к.с. 10н.м. и 2 цилиндъра 

Не съм заглъхнал ....... мини на ЛС 

Последна промяна ///vlado на 22 Мар 2008, 21:37, променена общо 1 път
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
///MapTo написа:Щом си решил да се качваш на БМВ разхода трябва да е нещото,което най-малко да те притеснява...освен ако не си решил да я газифицираш или метанизираш...Личния ми съвет е скачай на читавото,което намериш..дали ще е 318ис или 320 разлика няма...харчат почти еднакво,разликата е 10 к.с. 10н.м. и 2 цилиндъра
Прав си колега. Най-вероятно ще е 20-ка, щото пък и като дигнеш предни капак си е друго да видиш 6 малки зверчета, а не празно пространство както е при 16-ките и 18-ките. А и данъка нали не го плащам всеки ден, така че...
А предложения някакви относно година на производство, екстри и т.н.
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Кво го храните момчето бе
Последния пост на Марто послушай пич...
Има толкова каляски на пазара, че си е*** ****
Набележи си няколко 318ис и 320, отиди да ги огледаш, най-читавата на външен вид чекни в добър сервиз и това е. Не се залъгвай по многото екстри и други глупости с които ще ти надуят главата продавачите. Ако нещо ти липсва в колата после ще си я окичиш кат елхичка, ма поне нема да и изпадат бодлите бързо като на повечето таралясници

Набележи си няколко 318ис и 320, отиди да ги огледаш, най-читавата на външен вид чекни в добър сервиз и това е. Не се залъгвай по многото екстри и други глупости с които ще ти надуят главата продавачите. Ако нещо ти липсва в колата после ще си я окичиш кат елхичка, ма поне нема да и изпадат бодлите бързо като на повечето таралясници

Mens sana in corpore sano
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
gotcha написа:Кво го храните момчето бе![]()
Аз при всички положения няма да взема такова каквото искам. В сми както искам да изглежда. Най-вероятно ще го газифицирам, защото тия не се спряха, 2.50 литър бензин

- ///MapTo
-
-
Така я купих
Taка изглежда днес
Когато искаш едно нещо достатъчно силно,то се случва...пожелавам ти успех и дано попаднеш на читав екземпляр

Taка изглежда днес

Когато искаш едно нещо достатъчно силно,то се случва...пожелавам ти успех и дано попаднеш на читав екземпляр

- tonito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба си да му прави мекици
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
Обаче ми прави впечатление, че една кола тук в София е с минимум 1000 по-скъпа от колкото същата някъде в провинцията.
Какво мислите за това:
http://mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11205085373077353
Какво мислите за това:
http://mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11205085373077353
Последна промяна joreto_88 на 22 Мар 2008, 22:39, променена общо 1 път
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3