С какво поддържате боята?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от tuparowa » 20 Мар 2008, 16:06

robert1975 написа:ами на края на седмицата като поровя в мазето-ще пратя снимчица :mhihi:

Ще ти бъда много благодарна, дано само да не забравиш! :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 20 Мар 2008, 17:51

KIM написа:не мога да разбера кво се стискате за едно професионално пастиране ,като държи половин година :dunno:

И на четвъртото пастиране марш при бояджията. :mhihi: Такова пастиране се прави на година две,и то при цветовете които избледняват лесно.По често се минава с крем пастата или така наречената четвърта ръка на 3М.А тия на парафинна основа с разни костенурки и гущери по кутиите са пълен т..к. :mhihi:
ПП Колегата по-горе каза за брезент,няма по голям враг за колата от това.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 20 Мар 2008, 18:46

:shock: не разбирам що си правите експерименти с мазила по колите, купете си оригинална бмв паста и забравящ 1 година,и вода даже не дьржи не е пове4е от 20лв и я имаш за 5 години, а шампуана е направо перфектен карах я да и сменят дисковете докарват ми я и аз не мога да я позная питах кво са я правили казаха измихме я ,от тогава само бмв продукти а тва 3М е пьлен ташак в сравнение с бмв продуктите
преди 40 дена я мазах с реставрираща паста
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Мар 2008, 18:55

Само че после трябва да си миеш колата по специален начин със специални препарати, че иначе на повечето мивки (включително и на OMV) след 2-3 миенета се отмива намазаното...аз затова на 5-6 миенета я минавам с WAX и толкоз.... пастирането веднъж годишно и така... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 20 Мар 2008, 19:05

deyan_gg написа:колегата сигурно има предвид течен парафин (от аптеката), ама това събира много прах.

Не знам парафин ли е кво е, отивате в магазина за автобоклуци и на рафта с боклуците за полиране си взимате нещо мазно, дето се размазва с парцал....на немски е wachs, превежда се восък принципно... не събира прах, ама ръката ти се откача от търкане докато минеш цялата кола...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 20 Мар 2008, 20:49

някои да каже добра паста .която е използвал .само да не е туртле нинжа ;)
Изображение

Предишна

Назад към E36