хайде помагайте

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 21 Мар 2008, 16:33

sabi1984 написа:
furnata написа:
sabi1984 написа:смени майсторите колега :mhihi:
аз имах подобен проблем да не кажа същия смених какво ли не и накрая като отворихме компа се оказаче чипа не е оригиналния :shock:
направо бях шокиран.
та нищо не ти пречи да отвориш компа и да видиш чипа,че колкото и невероятно да ти се струва и при мен беше така-ту заглъхваше и неискаше до върви -ту се развървяваше като за последно.
и все пак върви на друга диагностика че с нашите майстори...
успех колега ;)

:shock: Ти сериозно ли :mhihi: :mhihi: и по кво познаха майсторите ти че чипа не е оригиналният.Аз имам оригиналните софтуери на повечето модели БМВ и без специална програма за сравнение много трудно шъ стане повярвай! Да не са те метнали нещо ;) А за колегата мога да кажа да провери датчика на разпр.вал щото като почне да се ебава така прави а грешка не отчита.Вземи от някой колега със същата и пробвай сваля се за минутки :idea:

абсолютно съм сериозен,майсторите отвориха компа пред мен.и идиот да си ще разбереш че чипа не е оригинален.на моя имаше лепенка надписана с химикал 318ис.едва ли това е оригиналния.майстора каза че това е от тези записващите чипове дето ти ми говориш.
па и самия факт че като сложихме другия чип колата стана съвсем друга ми е достатъчно на мен ;)

Значи по лепенката ок......
Кофти софтуер значи е бил или не е бил записан като хората....
Ти така я купи ли колата или ти си я чипосал?
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 22 Мар 2008, 12:20

така я купих преди година и едва преди 2седмици видяхме че чипа не е оригиналния.сега го смених и съм много доволен.
явно предния собственик се е мъчил да я чипосва нещо,но не се е получило само дето ми създаваше ядове.

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 22 Мар 2008, 12:37

0899946211-Дидо съм, звънни ми ще те пратим при майстор заеби ги тия м-кари и Сбатамата 8)
the project is ready....
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan_gg » 22 Мар 2008, 13:41

Ламбда сонда - сменяш и си перфектен.
При мен имаше същите симптоми - дориме беше шубе да изпреварвам по първокласен път понеже не бях сигурен че ще може да ускори.

Пробвай така - дай газ на макс - педала до долу и ако тогава си се изстрелва нормално без да мисли няколко сек. значи проблема е ламбда сонда - при крайно положение на газта компютъра игнорира измерените стойности от ламбдата и си смесва бензин/въздух по дефолт.

Потребител
Аватар

Мнение от bonbonev_11 » 22 Мар 2008, 19:30

колеги дайте акъл!!!
карам 325td и тая сутрин едвам запалих /с леко дръпване/ и отзад излезнаха 10-те малки негърчета. като въртях все едно нямаше гориво и излизаха гадости. като запали работеше много остро и ми казаха че тва било от гадна нафта. веднага сипах добавка на stp и промени работата на мотра. преди да ми направи тоя номер като спирах на светофар от време на време ми притрисаше.
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА Е ОТ ГАДНА НАФТА?

Предишна

Назад към E36