СПАСЯВАЙТЕ МЕ!!!ЖЕНА МИ ПОЧВА ДА КАРА

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 13 Мар 2008, 20:25

bmwdriver написа:Пиши с малки букви или ще ти изтрия цялата тема!!!

е ок де!!! мн сте лоши тука :(

младши ентусиаст
Аватар

Re: :)

Мнение от mitak_88 » 13 Мар 2008, 20:27

samsurnik написа:колега, моята мацка е завършила ДВГ, в момента учи висше транспортна техника, кара много добре и аз много й се кефя, че кара и то доста нахъсано, аз постоянно и давам да кара, независимо дали съм пил или не, пък и то опита се добива с карането ако не кара никога няма да се научи, нали има застраховки колата ако я удари да е жива и здрава всичко друго се оправя, но моята си кара много добре даже от време на време се и заиграва с някой на пътя, връшане на предавки газ ляво дясно и много се кефя аз така, лично аз подкрепям жените които карат, защото не са по-лоши от нас, единственото за което не могат да карат като нас е защото жените няма пространствено виждане на нещата, но като изключим това всичко е ок само да се науи момичето и да не я е страх. Вие не се ли кефите когато някоя мацка кара баварка?

съгласен съм колега с теб!!!и аз мн се кефя на моята мацка защото за жена и тя кара мн добре!!!но все пак ни мъчат софиъските паркирания!!!и точно за това искам д аи сложа парктроник а ако и с него я удари здраве да е ламарини се правят!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc

Мнение от stann69 » 13 Мар 2008, 22:29

samsurnik написа: Вие не се ли кефите когато някоя мацка кара баварка?

...мноо даже :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 13 Мар 2008, 23:08

моята се научи и сега съм спокоен .. това ми коства една гума джанта за изправяне и тас за боклука ,както и поодрани брони ... само че никаква друга кола не я кефи вече освен БМВ

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 13 Мар 2008, 23:13

Ето това е моят парктроник

Изображение

Дребно, женско и лъскавичко :) Откакто се обзаведе жена ми с това, вече никой не ми пипа бимата :)

Твърди, че се карало по-лесно от БМВ-то...апък аз не споря...нека си го мисли :)

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 13 Мар 2008, 23:38

Колега кажи как да я убедя моята, че лада 2107 се кара по-лесно от 320 купе :mhihi:
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Аватар

Мнение от someone » 13 Мар 2008, 23:57

Трудна работа...

Пробвай с "Ееееее, ама ладичката как ти ходи на новата чантаааа..." :mhihi:

Или, "Видях вчера едни такива ладички в МОЛ-а...голям хит са!" :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pet@r » 14 Мар 2008, 0:01

Така е колега и аз моята я запалих по BMW и сега да видиш какъв спор е кой какво ще кара, кой на какво ще се вози :mhihi:

Аватар

Мнение от someone » 14 Мар 2008, 0:05

Pet@r написа:и аз моята я запалих по BMW

Абе, моята се разрева, като и казах, че ще продавам БМВ-то, ама не ще да го кара...което като се замисля, ме устройва :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Мар 2008, 0:46

а после ми се смеете и ме е*авате,че съм си купил парктроник :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 14 Мар 2008, 1:07

Мойта се плюе БМВ ама като чу, че ше зимам голф и се разрева :mhihi: :mhihi: :mhihi:
---

Аватар

Мнение от someone » 14 Мар 2008, 1:07

Не знам каква работа ще ти свърши тоя парктроник...най вероятно после обяснението на жена ти ще е "Ами не знам, мило (или както там ти казва) притесних се, че нещо в колата започна да пиука и не усетих кога съм я подпряла в предницата на другата кола..." Като стане въпрос за жени и коли винаги се сещам за един виц в който жената се обажда на мъжа си и казва "Скъпи, имам проблем - в карбуратора на колата е влязла вода..." Мъжът учуден я пита - "Ти пък кога взе толкова да разбираш от коли, че чак разбра, че точно в карбуратора на колата е влязла вода?!" А жената - "Ами скъпи...как да ти кажа...колата в момента е в басейна..."

Моята жена например, като кара назад и като и кажа "СПРИ!!!", спира след 4-5 секунди...няма да има полза от парктроник, който даже не може да и извика, ми само ще и пиука...Единственият вариант да я накарам да спре на секундата е да съм извън колата и като прави опити да паркира, да плясна колата по тавана с длан - тогава си мисли, че е бутнала нещо и набива кучките, ама проблемът е, че след това пет минути не ще да тръгва наникъде, щото се била изплашила от силния шум...Женски истории...не можеш ги разбра...

Обикновения парктроник не спасява положението, според мен...Трябва да се измисли женски парктроник - като се доближи прекалено много до някакъв предмет, от волана се показва една ръка и я плясва през ръцете...примерно :mhihi:
Последна промяна someone на 14 Мар 2008, 1:13, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 14 Мар 2008, 1:12

samsurnik написа:колега, моята мацка е завършила ДВГ, в момента учи висше транспортна техника, кара много добре и аз много й се кефя, че кара и то доста нахъсано, аз постоянно и давам да кара, независимо дали съм пил или не, пък и то опита се добива с карането ако не кара никога няма да се научи, нали има застраховки колата ако я удари да е жива и здрава всичко друго се оправя, но моята си кара много добре даже от време на време се и заиграва с някой на пътя, връшане на предавки газ ляво дясно и много се кефя аз така, лично аз подкрепям жените които карат, защото не са по-лоши от нас, единственото за което не могат да карат като нас е защото жените няма пространствено виждане на нещата, но като изключим това всичко е ок само да се науи момичето и да не я е страх. Вие не се ли кефите когато някоя мацка кара баварка?

пич само ми кажи дали тя ти е направила основен ремонт на двигателя или сваляла скоростна кутия за съединител и ти признавам гаджето за мис бмвпауър бг

Аватар

Мнение от someone » 14 Мар 2008, 1:16

samsurnik написа:Вие не се ли кефите когато някоя мацка кара баварка?

Кефя се само в случай, че "баварката" не е моята :lalala:

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 14 Мар 2008, 3:20

someone написа:
samsurnik написа:Вие не се ли кефите когато някоя мацка кара баварка?

Кефя се само в случай, че "баварката" не е моята :lalala:

Ми специално за мойта изтръпвам. Имам два пресни случая. Първия път майка ми ше сяда да направи едно кръгче(точно ми бяха докарали бимата от чужбина) и то вечер, тъмно, ама жената не знае откъде да си пусне фаровете и докато и кажа хоп и тя излезна на булеварда, направи си едно кръгче и се прибра(как не я отнесе някой - не знам!). Идва тя и й викам абе как може така :ranting: , а тя - ми то светят лампите по улицата и аз си виждам :kuku: . Втория път ше давам едно кръгче на една приятелка до shell-a да заредя. Всичко ок, докато не дойде момента да направи ляв завой на едно кръстовище. Пред нас някав пич с Тойота си спира човека да изчака тия в насрещното, а наща си натиска газта. В последния момент викам "СПРИ" и тя с двата крака в/у спирачката (добре че спирачките що годе са добри та спряхме, аз направо щях да припадна на пасажерската седалка). Та мисълта ми беше, че много рядко ше видиш жена-шофьор която да може да кара като хората.
Колега даи й на жената да се повози ама си затвори очите и запуши ушите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С: Колега съжалявам, че доста се отклонихме от темата

ПредишнаСледваща

Назад към E36