320 от mobile.de

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 05 Мар 2008, 12:22

swh_bmw написа:Здравейте,
Колегите които са написали че километрите и са много за тази година, нека се поразходят в автокъщите и да огледат колите за километрите които са 2002,2003,2004 година. Средно мога да ви кажа че са около ~150.000 км. Нека после да огледат километражите на коли 1993,1994,1995 година. Средно също мога да ви кажа че пак са ~150.000 км. Сами си напревете извода и според мен не гледайте тези цифрички а състояните на самата кола.
Поздрави

Само лека вметка, брат ми за 3 години в холандия навърта 100000 км, като холандия е 10на пъти по-малка от германия, и ми казва че всички са така. Така че кола на 10на година на 150000 км си е жива лъжа, и тези са си що годе реални и да е връщан километража ще е връщан само със 100000на :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 05 Мар 2008, 15:18

swh_bmw написа:Здравейте,
Колегите които са написали че километрите и са много за тази година, нека се поразходят в автокъщите и да огледат колите за километрите които са 2002,2003,2004 година. Средно мога да ви кажа че са около ~150.000 км. Нека после да огледат километражите на коли 1993,1994,1995 година. Средно също мога да ви кажа че пак са ~150.000 км. Сами си напревете извода и според мен не гледайте тези цифрички а състояните на самата кола.
Поздрави

Прав си и аз съм на тая практика....

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Мар 2008, 15:46

ВаНко написа:Другата седмица най-рано във вторник излитаме. :D По-рано за съжаление не мога да отида. Дано да седи до тогава.

Колега обадете се по телефона :!:
А ако имаш познат наблизо го прати да я види наживо.
Щото те и по телефона ще тия запазят НО има много голяма вероятност да не е това което виждаш на снимките ;)
Миналата седмица пътувахме така за едно Вито,което и на снимки и по описание беше супер,а като отидохме колата беше пълна скръб :evil:
Та от опит ти казвам 6000км за по малко от седмица са си много ,заеби ги парите просто е много каране.
Добре че намерихме това което търсиме на друго място че да не се връщаме празни.
Естествено тоя мангал от автокъщата дето беше там каза че не бил говорил той с нас по телефона а колегата му дето го няма в момента. :evil:
Много са се изхитрили тия бунаци,имай в предвид че в бранша са предимно араби,турци ,руснаци и секакви такива пустиняци, снимат колите на сянка или срещу слънцето мама им деба.
Но на тая цена има много БМВ-та в Германия и то с подобна конфигурация на екстрите ,така че просто не се навивай че точно това ще е колата и така.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ...320ка...
Мечтае да кара: M5 e39
Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)

Мнение от ВаНко » 05 Мар 2008, 16:53

Ще отида да видя, пък не се знае........ Вярно ако не ми хареса колата няма да я взема, но може и да се върна празен че пари за път няма да давам, така че само за храна каквото бъде.......... Определено ще я видиме как е двигателя. Но си търся горе долу тази конфигурация със климатроника и със големия борд, а ако и има М пакет супер. Сигурно не е на тези КМ но ако е запазена добре. Нмямам наблизо хора които да я видят за съжаление. :roll:
Power is nothing without control...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: самолет с педали
Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43

Мнение от aisikterix » 11 Мар 2008, 15:02

Аз не бих взел тунинговано "нещо" от германия специално.Келешите там им пият соса от юркане и после айде на нас будалите .Подобре си вземи нещо свястно от вънка и после дай тука некой лев за тунинг да знаеш че тепърва ти ше си я юркаш на воля .Двама познати има дето са си докарали тунинговани единия голф 3 другия Е36/318 ИС .Двигателите им седят само за свидетели.Масла месят с бензин мощност никаква и берат ядове сега по сервизи.Това мнение не е лично мое а на стар джамбазин дето вкарва коли от 15 години аз само съм свидетел на моите приятели дето не го чуваха
ИзображениеИзображениеИзображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Мар 2008, 16:46

Да бате тунингована в италия и аз не бих взел :mhihi:
Но виж в германия е друга бира,щом за монтиран ксенон се минава ТЮВ за даимаш право да караш сам си прави сметката ;)
Самоче тунингована кола със всички сертификата ще е на двойна ,ако не и на тройна цена там :idea:

Друг е въпроса ,че точно в конкретния случай тунинг на автомобила няма.
Колата която е посочил колегата е с М-пакет оригинален,което заводски спортен оптичен пакет ;)
Изображение

Предишна

Назад към E36