парно

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320I
Мечтае да кара: BMW e92 M3

Re: парно

Мнение от Herman » 06 Мар 2008, 12:18

Le Transporteur написа:
Herman написа:.....

провери термостата и при мене беше така зацепил в затворено положение и ми духаше само студено даже и при загряла кола ...

:mhihi: ...шегуваш се, нали...

мне а температурата ми седеше се в синьото ниво ...... даже като го свалих предишния собственик е решил тюнинг да му напраи и го беше надупчил с бормашината като швейцарско сирене .... ;)
Изображение
Изображение
///М - The Most Powerfull Letter In The World
Аз не карам бързо, просто летя бавно ....

Потребител
Аватар

Мнение от kalincho100 » 06 Мар 2008, 15:40

преди малко излязох от сервиза,помпата е превартяла,а термостата си прави квото си иска.смениха ми и ролките на пистовиа ремък,едни пластмасови такива,които не ги е сменял да сменя,че иначе лошо цена 32лв читави бройката(две са).за помпата била с пластмасова турбинка и с времето се износва и превърта...........................и тъй. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Re: парно

Мнение от Le Transporteur » 06 Мар 2008, 22:50

Herman написа:
Le Transporteur написа:
Herman написа:.....

провери термостата и при мене беше така зацепил в затворено положение и ми духаше само студено даже и при загряла кола ...

:mhihi: ...шегуваш се, нали...

мне а температурата ми седеше се в синьото ниво ...... даже като го свалих предишния собственик е решил тюнинг да му напраи и го беше надупчил с бормашината като швейцарско сирене .... ;)

Така, усети ли тънката нишка-блокирал в затворено положение термостат И термостат надупчен като сиринье :mhihi: ,....умишлено те подпитах за да се изяснят нещата, от форума едни получават помощ други се образоват относно автомобилите. В случая ти си карал със затворен, но надупчен термостат, това не е едно и също.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Предишна

Назад към E36