Иде време за предни амортесьори,давайте савети до 170лв/бр
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
Re: Иде време за предни амортесьори,давайте савети до 170лв/
Колега имам отстъпка в Руди96 40% за окачване - незнам по 170 лв. ли ще ти излезнат, ама ако искаш може да ти вземеме КОNI регулируеми, аз скоро няма да мога да си взема, така, че може да се възползваш от отстъпкатаJoroYanev написа:Еми 170лв на бройка тва ми е тавана, за 318i ако сте копували нещо за по-малко парици и е добро ,казвайте.
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Да не пускам и аз тема ще ползвам тази.
Искам да попитам на моето купе какви амортисьори да сложа и кавки са оригиналните(колата е със М Тех окачване)

Така..... стигах до 150лв бройката за Билщайновете при 30% отстъпка.Един познат ме повози в неговата Е36ца много добра возия с Билщайнове ,Но всеки майстор или продавач на авточасти , когото познавам ме посаветва да си купя БОГЕ , както и направих 162лв с 12% отстъпка ,тези дни ги слагам ........пук ще видим за какво иде реч!
П.С. Цените и процентите съм ги подал за база за сравнерние пичове, дано ви послужат некога .
П.С. Цените и процентите съм ги подал за база за сравнерние пичове, дано ви послужат некога .
- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
И аз си сложих Боге на Полото - наистина са много добри, като се има предвид на каква цена са!JoroYanev написа:Така..... стигах до 150лв бройката за Билщайновете при 30% отстъпка.Един познат ме повози в неговата Е36ца много добра возия с Билщайнове ,Но всеки майстор или продавач на авточасти , когото познавам ме посаветва да си купя БОГЕ , както и направих 162лв с 12% отстъпка ,тези дни ги слагам ........пук ще видим за какво иде реч!
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Аз съм със Закс- Боге , сложих ги преди близо 1 година (тогава даодх около 190 лв за брой . Просто съм страшно доволен - нямат грешка!!!
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Re: Иде време за предни амортесьори,давайте савети до 170лв/
keith_flint69 написа:Колега имам отстъпка в Руди96 40% за окачване - незнам по 170 лв. ли ще ти излезнат, ама ако искаш може да ти вземеме КОNI регулируеми, аз скоро няма да мога да си взема, така, че може да се възползваш от отстъпкатаJoroYanev написа:Еми 170лв на бройка тва ми е тавана, за 318i ако сте копували нещо за по-малко парици и е добро ,казвайте.
Колега искам да те попитам само информативно- със твойта отстъпка от 40% колко излизат Амортесьри Кони предни и задни ?? Тоест на каква цена излиза 1 брой!! Може и не регулиращи се?!
Позрави!!

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2