БМВ 318 ИС до 5000??????възможно ли е???или е менте

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biko » 21 Фев 2008, 21:21

Аз мисля 4е е по добре да е колата на екстри и да е ефтина аз бих си взел кола за 4000 и с останалите 2000 2500 да си я направя както на мене ми харесва.Аз по принцип съм си намерил БМВ от италия 316и купе с кожи климатроници абе всичко и мисля да си купя едно 318ис катастрофирал внос от германия и да си прехварля двигатела и колачването и каквото ми хареса и после да го закарам на някоия морга и да си взема някои лев за останалото и пак да сум под 6000лв.доста коли в плевен се направиха така игра4ка е 1-2 месеца но пак след това не пипа6 с години се пак си сменил сичко :D
само най-добрите умират млади

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 21 Фев 2008, 22:14

biko написа:Аз мисля 4е е по добре да е колата на екстри и да е ефтина аз бих си взел кола за 4000 и с останалите 2000 2500 да си я направя както на мене ми харесва.Аз по принцип съм си намерил БМВ от италия 316и купе с кожи климатроници абе всичко и мисля да си купя едно 318ис катастрофирал внос от германия и да си прехварля двигатела и колачването и каквото ми хареса и после да го закарам на някоия морга и да си взема някои лев за останалото и пак да сум под 6000лв.доста коли в плевен се направиха така игра4ка е 1-2 месеца но пак след това не пипа6 с години се пак си сменил сичко :D

Да не заформяме спор в темата на колегата, но такива далаверки и врътки само през носа ще ти излязат.Първо че за 4000 е доста ниска цена,дори за 316и.Моето го взех за 5500 и няма да тропне,няма да хлопне.Още повече, че само освежителните ремонти по колата ще те вътрят с около 1000лв.(такива винаги има-масла,филтри,идва лято-гуми,и като ти чета писанията и логиката-и толкова няма да дадеш).За 4000 не може да е с всичко и да е перфектно...ама...то си е до човека...в България точно такива тарикатлъци понеже въртим и ни е толкова западнал автомобилния пазар, че ни пробутват коли на по 250 000-300 000 км., които са карани като за последно. Всеки вика "Аз сега тънко ще мина" и търговеца,дето я е купил от Италия,Германия,Швеция,Мадагаскар за 1500-2000 евро пак си избива парите и потърква доволно ръчички.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 21 Фев 2008, 22:36

не коментирам ....... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biko » 22 Фев 2008, 1:09

а ти за6то си мисли6 4е тия дето са на цени по 7-8000 неса превени изоб6то ли ?от продава4а .
да има и такива но са рядкост а по горното написано от мене е мое мнение по вапроса не ангажирам никого
само най-добрите умират млади

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 22 Фев 2008, 3:48

Doberman_vas написа:и един мармот... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

...завива шоколада в калник от калибра :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 22 Фев 2008, 11:36

Колега не ги слушай, вземи си за 4900, а после ще ти дам няколко номера на сервизи, че ще имаш нужда! :mhihi:
Последна промяна koyota на 22 Фев 2008, 11:42, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 22 Фев 2008, 11:39

biko написа:Аз мисля 4е е по добре да е колата на екстри и да е ефтина аз бих си взел кола за 4000 и с останалите 2000 2500 да си я направя както на мене ми харесва.Аз по принцип съм си намерил БМВ от италия 316и купе с кожи климатроници абе всичко и мисля да си купя едно 318ис катастрофирал внос от германия и да си прехварля двигатела и колачването и каквото ми хареса и после да го закарам на някоия морга и да си взема някои лев за останалото и пак да сум под 6000лв.доста коли в плевен се направиха така игра4ка е 1-2 месеца но пак след това не пипа6 с години се пак си сменил сичко :D

Така ли се правели колите в Плевен :D А имаш ли представа, че от 16-та няма как да минеш на 18-ка или по-мощна без сериозни модификации!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stilkoood » 22 Фев 2008, 12:20

...не можем да разсъждаваме така! Това, че определени хора търсят БМВ, не значи, че пазара е дефицитен на тези автомобили. Напротив! За мен не е беда, че колата струва 4 900 или 4 500 ... ако е моя и съм решил, но я продавам една година ще предпочета и за 3 000 да я дам ама да ми се маха от главата. Вземи си един човек, който чува от автомобили и ако е добре вземай ... защото не значи, че ако дадеш 8 000 може да е нещо по добро, просто може да е замаскирана по добре! 99% стара кола се купува с чувала на главата ... 86 автомобила съм сменил от 98 год. повярвай ми говоря ти от опит!!! УСПЕХ!
Наздраве !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 22 Фев 2008, 13:26

тази цена, точната дума е БЕДА. В едно е36, за да се докара в добро състояние, особено ако има по двигателя за правене, освен стандартни неща и окачване - което е доста голям шанс за една кола от Италия - спокойно ще хвърлиш и 3+ бона за ремонти.

като цяло в .бг се търсят евтини коли и това се и предлага, логично - по темата има доста неща изписани.

към автора накратко - ако е с екстри, тази цена мирише отдалече. МНОГО добре я прегледай в сервиз преди да я купиш, най-добре при майстора който ще ти я прави, за да ти каже колко ще ти стъпи ЧИТАВА. за пример, въпреки че много хора ще подскочат, моята '95 с всички екстри без шпер и оптичен тунинг, в перфектно състояние като ИМАМ рядко потропшащ повдигач, под 9 бона никога не бих я дал. не че ще я продавам изобщо, но за мен това е цена за наистина читаво е36 на което се качваш и караш. оттам нататък за кого какво значи читаво, е МНОГО разтегливо понятие, аз съм перфекционист ;)

друг пример, това е цена, която включва докарването, стягането, паркоместото и печалбата на продавача ДОРИ да се спазарите за отстъпка. значи я е взел за около под 2000 евро от италия. Аз не бих я купил, на продавачите това им е хляба и няма да се преебат да ти дадат перфектна кола на загуба никога. от друга страна и цената не е гаранция, така че всички неща които ще прочетеш тук са ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ. обосновани или не, докато не я закараш на ПРЕГЛЕД, няма как да разбереш. И вероятно ще има да караш на преглед поне 5 коли за по 50 кинта разход, докато намериш твоята. 1/30 са читави на горубляне средно, за съжаление, а и си държат цената всичките.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 22 Фев 2008, 13:50

stilkoood написа:...не можем да разсъждаваме така! Това, че определени хора търсят БМВ, не значи, че пазара е дефицитен на тези автомобили. Напротив! За мен не е беда, че колата струва 4 900 или 4 500 ... ако е моя и съм решил, но я продавам една година ще предпочета и за 3 000 да я дам ама да ми се маха от главата. Вземи си един човек, който чува от автомобили и ако е добре вземай ... защото не значи, че ако дадеш 8 000 може да е нещо по добро, просто може да е замаскирана по добре! 99% стара кола се купува с чувала на главата ... 86 автомобила съм сменил от 98 год. повярвай ми говоря ти от опит!!! УСПЕХ!

МЕРСИ КОЛЕГА!!!И АЗ СМЕНИХ МНОГО КОЛИ И МИСЛЯ КАТО ТЕБ!!!ВСИЧКО Е КЪСМЕТ!!!КАКВОТО СТАНЕ!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 22 Фев 2008, 14:02

говорим за е36 ,11-17 годишна кола .. кви 9-10 бона я са осъзнайте ако искате да ви дам една 97 година за 10 бона наистина е перфектна .. но ако тръгна да я продавам и 5 трудно ще и взема ... остаря модела ,цените вървят надолу ,10 годишно е39 е 9к ... за е36 повече от 5 максимум 6к е грехота да се дадат при условие че на запад са по 1500-2000 евро в отлично състояние макар и старички вече . А тия перфектните 15 годишни за по 9-10к си ги карайте още толкова ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 22 Фев 2008, 15:08

Alexi написа:говорим за е36 ,11-17 годишна кола .. кви 9-10 бона я са осъзнайте ако искате да ви дам една 97 година за 10 бона наистина е перфектна .. но ако тръгна да я продавам и 5 трудно ще и взема ... остаря модела ,цените вървят надолу ,10 годишно е39 е 9к ... за е36 повече от 5 максимум 6к е грехота да се дадат при условие че на запад са по 1500-2000 евро в отлично състояние макар и старички вече . А тия перфектните 15 годишни за по 9-10к си ги карайте още толкова ...

в интерес на истината колега аз съм решил за един баваец дето е 6 бона и аз мисля че над 6 вече са малко мн!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 22 Фев 2008, 16:05

Поредната тема, която поражда познатите спорове за цената.....В крайна сметка едно нещо струва толкова, колкото си готов да платиш за него - основно търговско правило!! Съжалявам, че не копирах линка, но онзи ден гледах в И-бей - Германия едно много лачено компотче - производство 2000г., кожи, компютри, М-пакет и т.н. и т.н., с една дума - много лачена кола!! Имаше още три часа до края на търга, а наддаванията бяха стигнали 6 700 евро....Айде сега ми кажете има ли човек у нас, която да даде толкова пари за Е36 компакт / а недай си Боже някой да каже, че си е купил за толкова пари компакт, представям си как ще го емнат всички от форума :confused: :confused: / ....ама ето, че немците ги дават....В същото време има доста интересни 323-ки, 325-ци за по 3 до 5 000 евро.....Така че всичко е твърде, твърде относително!! Поздрави!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stilkoood » 22 Фев 2008, 16:11

mitak_88 написа:
Alexi написа:говорим за е36 ,11-17 годишна кола .. кви 9-10 бона я са осъзнайте ако искате да ви дам една 97 година за 10 бона наистина е перфектна .. но ако тръгна да я продавам и 5 трудно ще и взема ... остаря модела ,цените вървят надолу ,10 годишно е39 е 9к ... за е36 повече от 5 максимум 6к е грехота да се дадат при условие че на запад са по 1500-2000 евро в отлично състояние макар и старички вече . А тия перфектните 15 годишни за по 9-10к си ги карайте още толкова ...

в интерес на истината колега аз съм решил за един баваец дето е 6 бона и аз мисля че над 6 вече са малко мн!!!
. Ама точно така е... какви пари над 5-6000 за над 15 год. кола... сега във форума сме, ама Е36, е стара модификация, да не ви говоря, че за 10 000 отказах на скоро БМВ-530 ТДЕ 98г. от Франция със счупен фар и спукана броня... сега да си говорим реално, ИЗВИНЯВАМ СЕ на тези, които ще го зачетат това мое изказване като обида, но такива пари за НАД 15 год. кола ... :kuku: П.П. В момента се опитвам да продам моето Е36 - 93г. няма фрапиращи забележки 3-год. го имам и съм му сменял само масло... /хубаво масло/- никакви главоболия не ми е причинявало, смъкнах му цената на 4200 ... ама :nono: няма. предполагам, че и за 3200 ще е такъв интереса.
Наздраве !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 22 Фев 2008, 16:21

Lunaticc 1 написа:Е 36 може да си купиш от 3 000 до 43 000 лв, точно поради тая причина те съветвам да си избереш какво точно търсиш(което очевидно си направил) и от там насетне вече гледаш според парите с който разполагаш какво може да се вземе колкото повече извадиш толкова по ново и по добро ще вземеш(което не е 100% гарантирано) горе долу така седят нещата. Това 4 900 лв от Италия даже не бих го и погледнал честно да ти кажа, но пак ти казвам сам си преценяваш и решаваш но помни едно евтиното излиза скъпо и другото което е отиди и до някои читав сервиз (Дару Кар или Камор Ауто са ти най-добрите).Аз и до момента не съжалявам че съм си купил едни от доста скъпите Е 36 - ци в Бг ;)

Колко пари си я плащал? Че и за мойта се израсих скапичко?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ПредишнаСледваща

Назад към E36