КРАДЦИ в Сухата река -мамицата им

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 15 Фев 2008, 21:53

///vlado написа:Каско няма те ли :?: :roll:

А ти как мислиш??? немаме ли??? :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 15 Фев 2008, 22:21

Ако ставаше с демонтаж без щета аз през ден щях да си свалям я халогени я фарове

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530dA '04

Мнение от koleto_78 » 15 Фев 2008, 22:54

липсващи детайли не плащат.само ако има останало парче.но в нашия случай няма как.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 15 Фев 2008, 22:55

Бате много ги мразим и аз тъпите копеленца,ама затова си държа колата на платен паркинг-35лв на месец и спя спокойно че като си е там колата и няма да ми я барат.На теб щетите ти излизат колкото да си платиш за паркинг за 3-4 месеца и само ядове.Иначе това не ги оправдава,бой до кат мърдат :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от duh4e » 16 Фев 2008, 4:46

Май всички от квартала сме опарени от тия крадливи копелета! Откраднаха ми стъклата на огледалата, аз си купих нови и отидох да ги маркират! Халогените съм ги занитил за бронята, а нея съм я занитил за гредата :mhihi:
... лайсните съм ги залепил с покси-пол... Какви цигански изпълнения само и само да я видя цяла сутрин като тръгвам за работа!

Ах само ако знам кой ни пипа колите, здраво кокалче няма да му остане!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 16 Фев 2008, 4:52

TiGoNiSh написа:Бате много ги мразим и аз тъпите копеленца,ама затова си държа колата на платен паркинг-35лв на месец и спя спокойно че като си е там колата и няма да ми я барат.На теб щетите ти излизат колкото да си платиш за паркинг за 3-4 месеца и само ядове.Иначе това не ги оправдава,бой до кат мърдат :twisted:

Никой не е за 35те лева но нали се сещаш че не върви да ходя по 1 км до паркинга ... Иначе ако беше някъде около нас веднага отива колата там

Потребител
Аватар

Мнение от chavdo » 16 Фев 2008, 11:48

blackrider написа:Мамицата Ви наркоманска аз :twisted: :twisted: :twisted:
Аре идвайте да крадете -камерата работи ,пистолета е зареден,идвайте да Ви довърша аз преди това да са сторили шибаните наркотици .Келеши смотани :twisted: :twisted: :twisted:

На мен също ми откраднаха единия халоген точно в Сухата река пред блока (другия беше залепен със силикон и не са могли да го свалят). Трябва само на охраняем паркинг според мен или гараж. Иначе ако ги запишеш пусни ги във форума, сте им одерем кожите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

ас

Мнение от nigh7lif3 » 16 Фев 2008, 12:18

Разберете ли ги кои са пишете,аз не съм от там но преди 2 месеца намерихме на саквартиранта Реното на дисковете оставено,а Бимата беше паркирана до него...Оставете им по някои зъб да има и аз кво да къртя...Пишете непременно.

Потребител
Аватар
Кара: 318is Coupe
Мечтае да кара: M6 G-Power
Детайли за колата: ...направо си е детайлна :)

Мнение от panatinaikoz » 16 Фев 2008, 13:29

Колеги тежко е положението с подобни мизерници...в Лагера е същото , на място , което не мислех ,че ще им стиска за първата ми седмица първо ми срязаха чисто нова гума за 150 лв (поне каското я покри) , след 2 дни 6те лайсни от врати и калник и на 5тия ден ми гепиха и халогена (разбира се без остатък и без каско)... за утешение наркоманите бяха бити честоко и публично , но от частите е ясно , че няма и следа...вече няколко месеца не са пипали нищо...успех на всички с намирането на келешите и щом полицията не наказва, да ги накажем ние!!!
Ако лампичката за резервата на бензина Ви не свети , значи просто не работи!!!
Да храниш БМВ с газ е като да храниш тигър със суха храна...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 16 Фев 2008, 14:03

е сега изгорех и аз с халогени и огледала,
преди 3 часа излизах с колата и всичко беше ок :evil: :twisted:
мама им мръсна,посред бел ден :twisted: и аз съм в Сухата река,та имам предложение към съкварталците да изкривим неколко дроги профилактично та да се кротнат
деа и боклуците

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 16 Фев 2008, 15:39

Чакам ги с нетърпение наркоманчетата смотани ,бетонирал съм си огледала,бъбреци,лайсни и халогени с як силикон + поксипол!!!! Да видим сега к'во ще свалят или първо ще ги сбарам и тогава....малеййй ...тогавааааа место нема да си намерат !!! :twisted: :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 16 Фев 2008, 15:47

Каското не изплаща липсващи вещи от автомобила.

От "Камор Ауто" са измислили някакво решение на проблема с кражбата на халогени. продават "метални свински опашки" по 5лв. бройката. Откакто сложихме такива свински опашки не са ги крали нито един път , а преди редовно.

Ето в тази тема сме писали за тях. Даже съм поставил и снимки как стоят.

Потребител
Аватар

аахаамм

Мнение от STEFAN-320i » 17 Фев 2008, 14:04

да.. не изплащат демонтирани части..на мене на 11 срещу 12 ми свалиха предните 2 лайсни...и 2-те стъкла на огледалата...айде стъклата на огледалата мойте си бяха за смяна...ама лайсните... :ranting: сега сложих няква универсална...докато си намеря...а заднаите с нитачката...нека ги взимат сега..те ще се разпаднат...и застрахователите ми казаха,че ако няма драскотини или следи от свалянето..(нещо изкъртени,счупени..и т.н.)не изплащат...ама съм замислил да си купя една въздушна пушка...тя не се води никъде..на отчет...ама от тези по-хубавите...с мерниче...които на 25-30 метра ако те удари може да ти счупи кост...от нас до колата е по-малко разтояниицето...за всеки случей...ако мерна някои в тъмната доба...да ми пипа колата...поня да го осакатя завинаги...
BMW..ХУЛИГАНА НА ПЪТЯ...

Потребител
Аватар

Мнение от Дани » 17 Фев 2008, 21:57

Аз съм от Надежда и на мен ми откраднаха халогените и белите мигачи , сега съм сложил жълти , а за халагените не съм намерил начин да ги бетонирам та да ги счупат гадовете , но да не ги вземат цели

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320i 00`/E61 530D 07`
Мечтае да кара: червено E 30 M3

хуни

Мнение от Dicho_bmw » 18 Фев 2008, 1:22

Колеги, аз съм от Ловеч, но миналата седмица и аз изгорях с един халоген и съм сигурен, 4е тва не е бил някой от града! В последствие разбрах, 4е о6те доста БМВ колеги от Ловеч са изгорели същата вечер! Направо съм полудял, ще лепя със селикон и тва е!
Пък ако хванете случайно някои такива разбойници счупете им по некой зъб и заради нас колегите от Ловеч!

ПредишнаСледваща

Назад към E36