За по-знаещи...или препатили
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Грубиян
Купи и нещо и за мотора бе стига с тая оптика и окачване
От къде да си взема powerflex за предните носачи на компота

Купи и нещо и за мотора бе стига с тая оптика и окачване

От къде да си взема powerflex за предните носачи на компота

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Купих за мотора нещо много грубо
Аз от немския ибей си ги земах, но един страшен гъз беше продавача и 3 месеца мина, докато дойдат. Иначе и тук ги има, но не знам колко излиза разликата в цената, че на купето земах цял кит, предни и задни.
От тук съм ги взимал за комбито, ма вече не помня колко струваха. http://www.vimaxtuning.com/products.html

Аз от немския ибей си ги земах, но един страшен гъз беше продавача и 3 месеца мина, докато дойдат. Иначе и тук ги има, но не знам колко излиза разликата в цената, че на купето земах цял кит, предни и задни.
От тук съм ги взимал за комбито, ма вече не помня колко струваха. http://www.vimaxtuning.com/products.html
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
имаше доста спорове едно време по темата, като цяло са по-тежки и по-скоро се спъва колата. Ако спазиш диаметъра на гумите де, а стандартния е 235/40/17 които се намират трудно. оттам нататък ако сложиш гуми на които диаметъра е повече, още повече ще спънеш колата и ще се усети малко повече разхода но незнам колко, а другите по принцип не засичат пълен до празен резервоар. но ако някой го е мерил да каже
проблема за мен е че първо или преебаваш джантите по нашите дупки, или гумите - а нито едното не е евтино, или преебаваш возията като караш на 3++ атмосфери за да не кривиш джанти и да нямаш балони по гумите.
за мен оптималния вариант е МЕКИ джанти и изправяне след дупка за по 20+ кинта, вместо балони по гумите и нова гума за по 300+ кинта. е предполага се че имаш акъл и няма да караш с преебани гуми втора ръка само от гъзарията, но всеки си решава сам.

проблема за мен е че първо или преебаваш джантите по нашите дупки, или гумите - а нито едното не е евтино, или преебаваш возията като караш на 3++ атмосфери за да не кривиш джанти и да нямаш балони по гумите.
за мен оптималния вариант е МЕКИ джанти и изправяне след дупка за по 20+ кинта, вместо балони по гумите и нова гума за по 300+ кинта. е предполага се че имаш акъл и няма да караш с преебани гуми втора ръка само от гъзарията, но всеки си решава сам.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
245/40/17 е най близък ако трябва да сме точни.
Иначе 225/45/17 е по добрия компромис щото са малко по високи.
Иначе 225/45/17 е по добрия компромис щото са малко по високи.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2