Нов член на клуба
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
alexand написа:Добре дошъл, братле. Аз от 1 месец карам същото, даже и същия цвят. Само че моето го взех двойно. Като чета какво я правиш ме боли глава, но всеки сам си решава. Дано като се изпосмени де що трябва, да върви, както му е реда.
Благодаря, аз бях решил нищо да не правя,само консумативите да сменя и бензин да наливам.Ама какво да правя,мерак нещо ме подгони.За вървенето все още не мога да преценя, досега бимър не съм карал.
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Tankata написа:alexand написа:Добре дошъл, братле. Аз от 1 месец карам същото, даже и същия цвят. Само че моето го взех двойно. Като чета какво я правиш ме боли глава, но всеки сам си решава. Дано като се изпосмени де що трябва, да върви, както му е реда.
Благодаря, аз бях решил нищо да не правя,само консумативите да сменя и бензин да наливам.Ама какво да правя,мерак нещо ме подгони.За вървенето все още не мога да преценя, досега бимър не съм карал.
е то ако от А3 1.8 Т си се метнал на 316 ....
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Tankata написа:vld написа:Честито!
Виенето е най вероятно от лагер на главината.
Вдигни я на крик и виж коя вие![]()
Повдигачите нема какво да ги мислиш като почне да не може да мине 5к оборота , сменяваш разпределителния вал и повдигачите и си готов за още поне 200к км.
Колата е на 187000 реални по сервизна книжка,абе чудя се аз че около 5000 оборота нещо се спъва, нали колите си ги карам само така, колко пара излиза горе долу тая офанзива?
Щом забива на 5 к значи е поне на 287000 реални

Околом 1000лв и си като нов.
Ма нека кажат тия дето са правили тоя ремонт аз М40 повер не съм имал

Burningparis написа:Tankata написа:alexand написа:Добре дошъл, братле. Аз от 1 месец карам същото, даже и същия цвят. Само че моето го взех двойно. Като чета какво я правиш ме боли глава, но всеки сам си решава. Дано като се изпосмени де що трябва, да върви, както му е реда.
е то ако от А3 1.8 Т си се метнал на 316 ....

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
малко ми е странно да се намесвам в "мъжки" разговори
, но понеже и аз си чупя главата, но въпреки всичко си обичам колата, ще споделя, че моята като я кепих също виеше, просто си смених заден лагер.... не е толкова болка. А 3000лв си е поначало плашеща цена за тази кола, така че мисля очаква се да има проблеми..... но кураж!!!

малко ми е странно да се намесвам в "мъжки" разговори
, но понеже и аз си чупя главата, но въпреки всичко си обичам колата, ще споделя, че моята като я кепих също виеше, просто си смених заден лагер.... не е толкова болка. А 3000лв си е поначало плашеща цена за тази кола, така че мисля очаква се да има проблеми..... но кураж!!!

- pakata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2005/525D
- Мечтае да кара: Carrera GT
- Детайли за колата: Е61
- Morridin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бавно....
- Детайли за колата: 40-ска с газ ;)
Добре дошла!!! Много безаварийни километри и да се слушате
П.п.: Верно си е плашеща цената, но кола на старо си е чист късмет - я го имаш, я не.

П.п.: Верно си е плашеща цената, но кола на старо си е чист късмет - я го имаш, я не.
така е.....и аз много импулсивно "напазарувах" ...... и понеже реших че само аз имам някакви проблеми, затова съм тук, но виждам че има и други със сходни, така че всичко е ОК. Пък и като чета за вашите, сякаш моите не са толкова страшни пък да видим.... Стискайте палци, тази вечер съм на Майстор!!!
- Morridin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бавно....
- Детайли за колата: 40-ска с газ ;)
Колкото до майсторите или "майсторите" - виждам че си от София, колегите могат да те посъветват за наистина добри специалисти 

С удоволствие приемам мнения..... до момента все ходя при препоръчани, много добри, същевременно познати на мои познати.....
Впечатления трудно мога да изкажа по простата причина, че досега се опитвахме само да диагностицираме проблема и никой още не е работил реално по колата.... но то и това е важно. Както и да е......
понеже имам проблеми с таблото, светкат всички лампи без причина, после всичко изгасва, нормализира се и пак така отначало... много народ гледа, казаха за смяна ми е таблото..... препрограмирано е заради километрите и е "майсторски " прецакано.... но никой не ми дава гаранция, че като сложим новото (т.е.ІІ употреба) ще решим веднъж завинаги проблема.... Ако някой може да ми даде идея за човек който разбира... утре по всяка вероятност ще слагам едно, но факта че няма гаранции не ми харесва...... четох че таблото явно си е проблемна част, че много от вас сами си разглобяват и ги поправят, но на мен ми трябва майстор
):):):) Сама няма как да рискувам 
Впечатления трудно мога да изкажа по простата причина, че досега се опитвахме само да диагностицираме проблема и никой още не е работил реално по колата.... но то и това е важно. Както и да е......
понеже имам проблеми с таблото, светкат всички лампи без причина, после всичко изгасва, нормализира се и пак така отначало... много народ гледа, казаха за смяна ми е таблото..... препрограмирано е заради километрите и е "майсторски " прецакано.... но никой не ми дава гаранция, че като сложим новото (т.е.ІІ употреба) ще решим веднъж завинаги проблема.... Ако някой може да ми даде идея за човек който разбира... утре по всяка вероятност ще слагам едно, но факта че няма гаранции не ми харесва...... четох че таблото явно си е проблемна част, че много от вас сами си разглобяват и ги поправят, но на мен ми трябва майстор

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3