семпло въпросче
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Абе нека вземе момчето 316 седан червено,зелено или бяло щом му е мерак.98-ма "по документи" на цена около 9 000лева.
Аз лично предпочитам 318ис Купе 96-та черно за 7 000 Бензин+ГАЗ.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Вземай бензинка,но и 316 и 318 са мъка.
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Здравей колега и от мене аз съм с един от така наречените проблемни мотори на любимата ми марка а именно 2.5 тдс ами само ще ти кажа че като я купих беше по километраж на 280000 км,а колко са в действителност само тя си знае така че взимай колата която е по читава но знай че дизелите въобще не са за пренебрегване успех с покупката и внимавай защото да не забравяне че сме в страната на измамите

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
И аз си взех 325 ТД и съм супер доволен.
Вкарах за ремонт малко парички за реголиране на ГНП но сега просто върви супер.
Ако ме питаш мен по добре 325 дизел, отколкото 318.
Вкарах за ремонт малко парички за реголиране на ГНП но сега просто върви супер.
Ако ме питаш мен по добре 325 дизел, отколкото 318.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
Pavlinius написа:Не се вкарвай във дизел филма е моето мнение. За тези 2-3 литра на 100 дето ще ги спестиш може да трябва да правиш скъпи ремонти. Ма да знаеш, че аз БМВ дизел не съм и виждал даже, така че не ми е напълно обективно мнението, но така съм чел. По-добре бензин + гассс. И тази година дет си я написал е малко преходна. Е36 трудно се намира в тези години за Е46 незнам дали не е рано.
Сафорумци много се дразня когато някви такива тапаци с дътри умрели таралясници като тоя с тая барлога е 34 се изказват,ами да ти кажа намират се е 36 97 99одела е до 2001,затова не ме ядосваи,не е като е 34 до 95 с климатроника с врътките

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2