За боядисване на спирачните апарати.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 15 Фев 2008, 15:00

мани го лилавото беше само пробно, но и мене ме притеснява, че ще пушат защото от всичко по 3 слоя сложих и много дебело, сега ги палих със запалка :mhihi: няма проблеми ама ще вида като ги сложа ще си покаже.

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 15 Фев 2008, 15:04

ditko1 написа:мани го лилавото беше само пробно, но и мене ме притеснява, че ще пушат защото от всичко по 3 слоя сложих и много дебело, сега ги палих със запалка :mhihi: няма проблеми ама ще вида като ги сложа ще си покаже.

Покарай на някой бал газ-спирачка няколко пъти и се наслаждавай на ефекта :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 15 Фев 2008, 15:24

е иначе кво с някаква огнеупорна военна боя от танк ли да ги пръскаме.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 15 Фев 2008, 15:27

deyan-enchev написа:е иначе кво с някаква огнеупорна военна боя от танк ли да ги пръскаме.

Има си бои/спрейчета специално разработени да издържат на по-висока температура ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 15 Фев 2008, 19:48

Е кажете как се водят, де. Име нещо. Защото и на мен ми предстои това упражнение. Въпроса е как ще изглежда - отзад сиви барабани, отпред червени челюсти... колата е бордо металик. Дайте идеи.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 15 Фев 2008, 22:21

здр и от мен,така значи в някой от големите магазини бриколаж,практикер,и там другите гледах ,боя която издържа на 800-1000 градуса (даже пише for brake calipers) а за повече информация можеш да напишеш в чичо гугъл paint for brake calipers и да четеш силиконова ,топло издръжлива боя я водят.Дори в специализираните магазини за бои ,ако разпиташ ще ти препоръчат боя която издържа ,все пак в фирмите за тунинг гледам че и там боядисват апаратите с различни цветове ,па и от завода като излизат ги боядисват.
Надявам се този линк да ти бъде много от полза дори и на хора които биха се хванали и те с това

http://www.expertvillage.com/video-seri ... brakes.htm
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

Предишна

Назад към E36