Предстояща покупка на БМВ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ако не можеш да избереш от чужбина където изборът е ДОСТА по-голям и не са 99% трошки, имам 2 съвета:
първо си разшири избора на 318ис и 320-ка - което видиш по-читаво. Особено седан/купе ако нямаш претенции. двете са абсолютно идентични като разход, вървеж, поддръжка - освен за двигателя при тежки ремонти. но тогава дали ще имаш 1000 или 1200 за ремонт едва ли ще те бърка примерно.
второ по-скоро се разходи до Дупница, там дебни направо ги стоварват и можеш да я видиш без да е 'супер-оправена'
ако стоварват и в Бургас - за което незнам - и там е ок. Но веднъж попадне ли в .бг ръце, толкова неща се замазват по колата че после като ти изскочат до няколко месеца като дефекти може да плачеш. независимо дали 'нов внос' или карана тука... моето мнение че реално 1/30 са читавите е36-ци специално, и си държат и цената.
първо си разшири избора на 318ис и 320-ка - което видиш по-читаво. Особено седан/купе ако нямаш претенции. двете са абсолютно идентични като разход, вървеж, поддръжка - освен за двигателя при тежки ремонти. но тогава дали ще имаш 1000 или 1200 за ремонт едва ли ще те бърка примерно.
второ по-скоро се разходи до Дупница, там дебни направо ги стоварват и можеш да я видиш без да е 'супер-оправена'

- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
^^MuTaKa^^ написа:Колега, явно не си ме разбрал правилно. Аз не питам коя кола варви повече, така или ина4е от 1 година карам Рено 5 45 коня и която и да си взема ще ми се струва като самолет![]()

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Sint написа:Mollov не съм съгласен 4е 1.8Т върви много пове4е. онзи ден се дръпнахме с един приател има 1.8Т искам да ти кажа 4е ти4ахме на равно.
Искам да ти кажа, че приятеля ти не е карал както трябва

- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
SummonedToDIe написа:Sint написа:Mollov не съм съгласен 4е 1.8Т върви много пове4е. онзи ден се дръпнахме с един приател има 1.8Т искам да ти кажа 4е ти4ахме на равно.
1.8 Т на ауди е по слаб от 320 и маи беше пет цилиндров

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Satanans4o написа:SummonedToDIe написа:Sint написа:Mollov не съм съгласен 4е 1.8Т върви много пове4е. онзи ден се дръпнахме с един приател има 1.8Т искам да ти кажа 4е ти4ахме на равно.
1.8 Т на ауди е по слаб от 320 и маи беше пет цилиндров![]()
![]()
С разбирачи няма да споря...ако ще и 1 цилиндров да е...

- ^^MuTaKa^^
- Потребител
-
- Кара: 528 Е39
- Мечтае да кара: 740
Карал съм такава А4-ка и определено върви, но не съм карал IS-ka че да направя сръвнение. Иначе аудито, което карах си хвана 250 и до 220 не беше хич трудно, после малко забави ход. Дърпах се с Lexus Is200 150 коня, и до 200 го дърпах съвсем малко, но след 200 нямаше шанс 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2