крадци в Красна поляна
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
l-s написа:benzin написа:абе трябва една хайка да се направи, малко да ги наритаме тия наркоманчета мръсни, е при мола може там много гепат
Колега само не разбрах за кво можело при мола в ква връзка го каза
до мола по преките крадат нон стоп няма ден няма нощ, май и няколко човека от форума писаха че там са им разбивали колите, може да се направи една хайка там да ги причакаме и да им теглиме един як бой
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: ds
irkum написа:Абе то и в платените е един зор, заеби.
Като я взех едно време мойта некой се беше опитвал да ми сваля огледалата. Къде са били тия дедовци от паркинга незнам. И сега като смятам"
1 месец=45.00 лв
12 месеца=540 лв
Ебати огледалата , ебати лайсните. За 2 години съм ги платил 3 пъти.
Сметни си и каското още 500-600 лв. дето го плащаме за нищо. И кво излиза,, че е по-добре да е на улицата.
да бе да сигурно е точно така. И само дето освен сваляне на лайсни халогени фарове брони и квото се сетиш има само още 200 случая като оп някоя паркирала и те надрала, някой друг ти счупил стъклото щото видял нещо вътре, някой бил пиян и те ударил ... то ако беше по едни огледала и лайсни на година добре щеше да е. аз съм на гараж за 100-тара и освен ако не сринат блока няма да спра да му плащам наема това е сигурно
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
мене вече ми писна да ми крадат емблеми , лайсни , оригиналните тасове , мр3-ката и т.н. и т.н. щото съм с две коли - Люлин бацета - дивотия отсекъде и накрая вс си свалих и залепих с епоксидна и силикон и с каквото се сетих та да им е пишман на крадците ......................................пича дето пусна темата е прав - гепим ли го - пистолеро в кофата и разфасовка - като лекар хирург ич нема се трогна от кръв и т.н. детски за мене неща - и после оди търси некакъв нарко пикльо от перник - дреме му на кура на некои за тия генетични боклуци...............така че бой и бой и бой и после чеверме на Витоша или някъде в друта екологична точка из скапаната ни територия наречена българия или там как беше эне си спомням вече
ПС оф от яд зябрявих че точно в красната поляна ми тафиха тасовете - да си ги ръган в гъзовете и да плащат с тях за погребения и лекарства пу пу пу пу пу

ПС оф от яд зябрявих че точно в красната поляна ми тафиха тасовете - да си ги ръган в гъзовете и да плащат с тях за погребения и лекарства пу пу пу пу пу

- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Много е гадно да станеш сутринта отпочинал и някви цървули да ти съсипят настроението защото са ти взели халогените лаисните и т.н.
Аз пред нас сложих прожектор с фотоклетка включва се при движение добавих му часовник за да не свети през деня и си сложих камера която е вързана към компа и за сега това ги контролира май

Аз пред нас сложих прожектор с фотоклетка включва се при движение добавих му часовник за да не свети през деня и си сложих камера която е вързана към компа и за сега това ги контролира май

Който се стиска после яко писка
l-s написа:
benzin написа:
абе трябва една хайка да се направи, малко да ги наритаме тия наркоманчета мръсни, е при мола може там много гепат
Колега само не разбрах за кво можело при мола в ква връзка го каза
до мола по преките крадат нон стоп няма ден няма нощ, май и няколко човека от форума писаха че там са им разбивали колите, може да се направи една хайка там да ги причакаме и да им теглиме един як бой
АЗ СЪМ ЗА !!!

Един път месечно да го правим много по малко хора ще пищат от такива ко**лета !!!

Последна промяна sqnkata на 16 Яну 2008, 17:22, променена общо 1 път
Идеята за хайка и причакване е добра, при 2,3 случея на хванат апаш, може и да се отдръпнат от възловите места, че е страшно. Много хора го подкараха по тъча, аз бачкам за 30-35лв. на ден, оня идва и за по-малко от минута си изкарва 80-90 лв. от мойте стъкла
И то по-голямата простотия е че, няма откъде да си взема и оригинални с нагревател и синкави, само некви ментета по 25лв. на Илиенци, днеска ще ходя в Аутомания, да видим ...
др. вариант е от стандартните стъкла правоъгълните да се изрежат в формата на М, ама незнам кой може да го направи това, а и цената пак отива към 100-тина лева ...
Баща ми едва го удържъм да не иде с отверката при някой "колега"
Все си мисля че, ако за си купя нови, а не 2-ра ръка крадени, може един ден да спре тая далавера, а в същото време ще се чувствам като глупака който дава и му го взимат и дава ... Тоя въпрос, малко като колко е голяма Вселената, отговор няма .... всеки по единично
МИЗЕРИЯТА Е ПЪЛНА!

И то по-голямата простотия е че, няма откъде да си взема и оригинални с нагревател и синкави, само некви ментета по 25лв. на Илиенци, днеска ще ходя в Аутомания, да видим ...
др. вариант е от стандартните стъкла правоъгълните да се изрежат в формата на М, ама незнам кой може да го направи това, а и цената пак отива към 100-тина лева ...

Баща ми едва го удържъм да не иде с отверката при някой "колега"

МИЗЕРИЯТА Е ПЪЛНА!

bmw
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
аз съм за да се вземат някви мерки,
,аз така преди години ми откраднаха на колата вътре паркирана в двора и с 3 ризен шнауцера ма вътре в къщи 2-та халогена ми гепиха и поне аз знам кой пипаше тогава и му казах(аз тогава не съм го видял с очите си но то се знае че е този които пипа)че ако само го мерна и ще стрелям на месо без да ми пука,кой побарам и слава богу от тогава не ми е изчезвало дори и болче ма все пак аз не живея на много оживено место така че и това си е от полза а иначе когато ги изкарвам бимите гледам много хубаво къде ги оставям(въпреки че това не е гаранция за сигурност но все пак) и въпреки че си имат пълни застраховки каско пак им треперя щото както колегата каза наркоманите м....а са си .............на 15 метра казва че бил а то и до тех да си като нема кинти за дрога и от кревата ти ше вземат за това колеги даите да се дигнеме на ЛИНЧ СРЕЩУ ДЖАМБАЗИТЕ,ако организирате нещо свиркаите ми имате 2-ръце и 2-крака от Княжево вилидж 

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Има къде да ти ги изрежат, под формат на М, на семинарията има един майстор който само с това се занимава, да прави огледала, има си при него специално стъкло и шаблони за 20 лв двете(аз така направих като ми ги свиха мойте стъкла, и не съжалявам сега поне не ги мисля, тези няма да ги вземат, а и да искат ще им е трудно човека при монтажа ми ги бетонира). това е адреса http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=31322 ... 49_34.y=82
НА Стоян Михайлоски, между Вапцаров и Химическият факултет
nsbob написа:Има къде да ти ги изрежат, под формат на М, на семинарията има един майстор който само с това се занимава, да прави огледала, има си при него специално стъкло и шаблони за 20 лв двете(аз така направих като ми ги свиха мойте стъкла, и не съжалявам сега поне не ги мисля, тези няма да ги вземат, а и да искат ще им е трудно човека при монтажа ми ги бетонира). това е адреса http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=31322 ... 49_34.y=82
мерси, ще видя кои вариант ще избера, тонирани рязани или бели ментета с некакво фолио съм замислил ... бетеноринето е ясно по-добре счупени отколкото крадени, добре за мене и лошо за застрахователя

bmw
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Абе колеги,бях гледал някъде за некви огнефъргачки.Не може ли да се направи такова нещо и като някои види че некво наркоманче му пипа колата да го направи на скара.

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
наркоманите са болни които няма начин да се излекуват. само оня луд болен сидеров може да ги оправи ---а на биячите ще кажа да не влизат във филма с убийство щото съвестта ще ги изяде---но иначе тръба в капачките --може... ебати като си спомня какъв идеалист съм бил....и кво куче станах
Глупаво е да живееш в страх, да плащаш паркинги със спящи и пияни пенсионери за пазачи, в интерес на истината, колко от Вас имат договор с фирмата на която им седи колата на паркинг? ОБщо взето си плащаш мястото, а охраната е една такава въображаема действителност ...
А после и другия страх наречен Бул Инс, и мълвата че застраховаш ли се там, колата няма да ти я вдигнат ... Въпроса е че сме много, а реално сме бизсилни да си борим с каквото и да било
А някой знае ли как стои въпроса с признаването на запис от камери за дребни кражби ? Доколкото знам откраднати части не се плащат, как стои въпроса, ако кражбата е заснета с камера ? Че принципно съм на нисък етаж и колата почти винаги е пред терасата, и камерата ми е на едни 150-200лв. растояние
А после и другия страх наречен Бул Инс, и мълвата че застраховаш ли се там, колата няма да ти я вдигнат ... Въпроса е че сме много, а реално сме бизсилни да си борим с каквото и да било
А някой знае ли как стои въпроса с признаването на запис от камери за дребни кражби ? Доколкото знам откраднати части не се плащат, как стои въпроса, ако кражбата е заснета с камера ? Че принципно съм на нисък етаж и колата почти винаги е пред терасата, и камерата ми е на едни 150-200лв. растояние

bmw
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3