МОЖЕ ЛИ ДА ИМАМ ASC А.....?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
///MapTo написа:Не споря...cobrata_m3 написа:може ли някой със сигурност да каже на кои коли и след коя година се монтира фабрично.
По принцип в началото на пройзводството на Е36 е най-често срещано в 323,325,328 М3
Серийно влиза в пройзводството на Е36 след септември 96 на всички модификации
След средата на 1997-ме е серийно ASC-то, както и двата странични аербега

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
SkyWalker написа:...
Е кво,значи мойта е неква индивидуална поръчка чак и ASC-то ли?

Аз съм чел,че след септември 96,когато официално влиза фейс лифта,тогава влиза и асц-то серийно
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Той фейслифта е преди 96-та, някъде 95-та е, щото мойта е с face, пък е 07/95. А и аз знам за ASC, че е по-късно - 97.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Еърбезите във вратите са серийно след средата на 97-ма, но ми е интересно АСЦ-то от кога го има изобщо, защото съм забелязал че най много коли с тази ексра са ТДС-и 

- KickingKing
- ентусиаст
-
Еми елементарно е. ASC е екста и за това на някои от вас го има на други не. Стандарт търсете при е46
Това, че имат по-голям въртящ момент при ниски обороти и биха буксували повече при по-ниски обороти ли те кара да мислиш, че няма нужда от ASC? Явно не сте запознати много как работи тая система
При дизел няма нужда от АЦС само шпер е достатъчен за да няма особенни проблеми в зимни условия.

Това, че имат по-голям въртящ момент при ниски обороти и биха буксували повече при по-ниски обороти ли те кара да мислиш, че няма нужда от ASC? Явно не сте запознати много как работи тая система

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Gamena написа:мойта е 05.95 пък съм с ASC и по ВИН си е фабричен
Кво значи фабричен?

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
KickingKing написа:Еми елементарно е. ASC е екста и за това на някои от вас го има на други не. Стандарт търсете при е46При дизел няма нужда от АЦС само шпер е достатъчен за да няма особенни проблеми в зимни условия.
![]()
![]()
![]()
Не бате ,това че на тихи обороти без никаква газ колелото прави сигурно наполовина обороти от бензинова кола.освен това има достатъчно мощност да не угасне.

Готов съм на тест драйв за да ти покажа за какво става дума,щото без да видиш трудно ще разбереш какво точно искам да ти кажа

Иначе що се отнася до работата на АСЦ-то много добре знам какво точно прави и как точно го прави и за мен тази система е полезна на лед и на хлъзгав терен в завой иначе може и без нея.

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
zBoost написа:Той фейслифта е преди 96-та, някъде 95-та е, щото мойта е с face, пък е 07/95. А и аз знам за ASC, че е по-късно - 97.
фейса е края на 96 (9-10 месец). сменяна ти е маската ако си с новата. ако говориме за бронята то е 95-та началото вероятно или 94 края, за това не съм сигурен.
асц серийно 97-ма+, всичко преди това е поръчково - виждал съм асц и на кола '93.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
t0sh написа:асц серийно 97-ма+, всичко преди това е поръчково - виждал съм асц и на кола '93.
ASC серийно с фейс лифта (09.96),другото е поръчково...не ми се спори
На кола 93 си виждал ако е поръчвана с тази екстра...с изключение на 323,325,328 -те са си серийно с него

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2