Здравейте
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
Виж спъва се колата ама ти когато искаш мощност си я врътни на бензин и немаш грижи - на бензин я караш когато си искаш ама е 2 кинта литъра пак тез машини гълтат. ама при положение че праиш 2хил. на месец - по изгодно е да сложиш метан- за 6 месеца максимум си избиваш уредбата само от разликата между бензина и метана - и после и да смеиш машината ти остава метановото.аз моя почти го избих - а карам от октомври колата - най важното на метана е че не ти пука каде искаш да отидеш - просто отиваш и караш ама много.
Аз си карам на газ с изпарителче и до сега не е паткала (3 месеца вече )изван гарада - 9.6 ,а в гвада 15-20 ина4е си варви добре(но не е като на бензин),карам 18 М40.Слагаш газ и караш и нямаш грижи,ама у софето си папка
П.С.а масхините до 90к.с. не могат да ме стигнат като сам на газ(наи вече опелите)
П.С.а масхините до 90к.с. не могат да ме стигнат като сам на газ(наи вече опелите)
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Щом си решил - твърдо газов инжекцион. Метановата уредта е много тежка и ще ти разбие колата. При един кадърно сложен газов инжекцион почти няма да правиш разлика между газ и бензин. Нормалната цена е около 1500 лева.
Обаче знаеш ли, аз от как си демонтирах газовата уретба не мога да си се нарадвам на колата...
Обаче знаеш ли, аз от как си демонтирах газовата уретба не мога да си се нарадвам на колата...
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
Ето тук http://stargas-bg.com/price намерих пълен инжекцион 4 цил. — електрически. Дали този ще ми върши работа?
П.С. извинявам се че задавам толкова въпроси, просто досега не съм се интерсувал от газ или метан и искам да си разесня нещата.
П.С. извинявам се че задавам толкова въпроси, просто досега не съм се интерсувал от газ или метан и искам да си разесня нещата.
Ето тук http://stargas-bg.com/price намерих пълен инжекцион 4 цил. — електрически. Дали този ще ми върши работа?
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
На компакта като му слагахме газовата имаше в сервиза една ис-ка човека слага метан точно 5 човека трябваше да я занесем до колата.Напра ви си сам сметката,гледах за този метан че има нещо като обогатител или незнам как го водят газаджите струва кам 200 лева и викат че уж варяла малко повече. Този пробег които минаваш ти на месец е значително голям и според мен ще скапиш мотора бързо за 30 40 000 км и ще береш ядове после
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
На компакта като му слагахме газовата имаше в сервиза една ис-ка човека слага метан точно 5 човека трябваше да я занесем до колата.Напра ви си сам сметката,гледах за този метан че има нещо като обогатител или незнам как го водят газаджите струва кам 200 лева и викат че уж варяла малко повече. Този пробег които минаваш ти на месец е значително голям и според мен ще скапиш мотора бързо за 30 40 000 км и ще береш ядове после
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
ре
абе метана не е лошо гориво. имах една корса - 4етвърта година е на метан - бензо не е помирисвала милата ама върви като нова. Пък и Пропан бутана мисля е сухо гориво сравнение с метана.ама и ладите и москжичите стана вече по над 10 години ги карат на гас и ни6то им няма о6те.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2