Въпрос за осветлението на сенниците
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- ///MapTo
-
-
Като за начало свали "кукичките" и разгледай положението там...все си мисля,че там ще е проблема...по принцип те са вързани успоредно към осветлението в купето
///MapTo написа:Като за начало свали "кукичките" и разгледай положението там...все си мисля,че там ще е проблема...по принцип те са вързани успоредно към осветлението в купето
Е тва е! Самите кукички имат клема която влиза в друга на самия кабел. Е те не бяха свързани. Благодаря страшно много Марто! Сега няма да се налага да паркирам мойта с лакетче в устича

Деба тия дърти кочини!
Здравейте,
Освен на контакт колата трябва да ти е и на габарити или на фарове. Второто което е плафона светва когато отвориш малкото прозорче пред огледалцето(поне при мен е така), провери го да ли този механизм също е наред. Ако пак не стане с описанието и на другите колеги явно трябва да разглобяваш и да проверяваш ел. веригата достигаща до лампичките.
Поздрави и успех
Освен на контакт колата трябва да ти е и на габарити или на фарове. Второто което е плафона светва когато отвориш малкото прозорче пред огледалцето(поне при мен е така), провери го да ли този механизм също е наред. Ако пак не стане с описанието и на другите колеги явно трябва да разглобяваш и да проверяваш ел. веригата достигаща до лампичките.
Поздрави и успех
- ///MapTo
-
-
swh_bmw написа:...
Колегата се е оправил,споко

Но това,че колата трябвяло да е на габарити или фарове са глупости...

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2