Бавно загрява
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Не бива по време на загряване и по придвижването на стрелката да се вадят изводи за термостата, има си начин за проверка.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
kraska написа:Която е : купуваш си термостат и гледаш дали има разлика?
....ако няма го връщаш.

Не беше ли Габрово града на хумора...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
м/у другото колеги къде ви стоят стрелките на темперетурата в момента ? защото мойта не стои на средата... по скоро седи тук:
\ | /
\ | /
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Mollov написа:...май и ти си за термостат
и аз така си мисля... 4 часа тормоз на леда и тя повече от това не иска да загрее...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
нов термостат од дару кар на семинарията 70,40лв и О пръстен 2,40лв за работа ми взеха на мотот експрес на зоологическата градина май 5 или 10лв не мога да кажа с точност реглаж на преден на заден мост + термостата 40лв
определено сега загрява по добре но както казаха колегите иска 3-5 км от семинарията до техническия университет не е влезнала в работна температура (12:00)
Но аз има май и друг проблем и се чудя дали е възможно от нтова да е виското ми е ново но не знам защо седи постоянно зацепено купих го лятото тогава си седеше зацепено но си мислеш че е от топлото навън но като паднаха температурите продължи да си седи зацепено отцепава за няколко секунди применро ако съм карал колата е загряла и като изгася при следващотот палене е отцепено ???
определено сега загрява по добре но както казаха колегите иска 3-5 км от семинарията до техническия университет не е влезнала в работна температура (12:00)
Но аз има май и друг проблем и се чудя дали е възможно от нтова да е виското ми е ново но не знам защо седи постоянно зацепено купих го лятото тогава си седеше зацепено но си мислеш че е от топлото навън но като паднаха температурите продължи да си седи зацепено отцепава за няколко секунди применро ако съм карал колата е загряла и като изгася при следващотот палене е отцепено ???

- Ogi
-
Плевен тийм
-
PNR написа:
Свара

- robert1975
- младши ентусиаст
-
и моита до вчера не загряваше-едва стигаше до работна темперетура-един френски термостат-вернет за 18 лв. свърши работа-вчера беше студено-за 2-3 км. си влезе стрелката на средата-пък и парно си имам вече!
- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
robert1975 написа:и моита до вчера не загряваше-едва стигаше до работна темперетура-един френски термостат-вернет за 18 лв. свърши работа-вчера беше студено-за 2-3 км. си влезе стрелката на средата-пък и парно си имам вече!
Откъде го взе този термостат?
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Имам една молба, искам да разбера как трябва да загрява автомобила и съответно парното при идеално работещ термостат. За колко минути при студен двигател, да започва да духа топло, в какви стойности да е двигателям, къде да бъде стрелката и т.н. Просто да си направя извод дали при мен е ок, защото това ми е първи личен автомобил и не съм на ясно дали в момента работи добре или не.
P.s. Имам климатроник с врътките и карам 318i
Мерси предварително
P.s. Имам климатроник с врътките и карам 318i
Мерси предварително
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3