Проблем климатроник

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 18 Дек 2007, 3:24

FRANTIC-BMW написа:!!!! Ей момци и аз имам същи проблем.Кокато колата работи на място в студените дни, климатроника ми духа хладно дори леко към студено.Еле когато колата е в обороти ,или когато е изрежа здраво или си карам на скорост е жега за страх , и като изключа от скорост, и няма по-големи обороти пак започва да охлажда.А за потенето на стъклата нямам думи, не ми се говори че вода тече от тяй, особено задните. Ако някой има подобни проблеми и се е спасил по някакъв начин нека да сподели. Става въпрос за БМВ - 318 тдс 97 г.

виж си радиаторчето на климатика и филтъра, запотяването е признак за влага в купето!
за промяната на температурата в купето може да е от доста неща започни с клапите за парното ,термостат ....
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Потребител
Аватар

Мнение от Kinazo-2000 » 20 Дек 2007, 23:27

виж си радиаторчето на климатика и филтъра, запотяването е признак за влага в купето!
за промяната на температурата в купето може да е от доста неща започни с клапите за парното ,термостат ....

Някои разбиращр ми казжат да си сменя водната помпа

Потребител
Аватар

Мнение от Kinazo-2000 » 20 Дек 2007, 23:28

Някои разбиращр ми казжат да си сменя водната помпа

Потребител
Аватар

Мнение от respectman » 21 Дек 2007, 7:08

колеги както и аз имам този проблем днеска един майстор който ми каза че цял живот правил БМВ (не знам колко е вярно и колко не е ) и му обясних проблема че духа топло даже хладно само когато съм в движение. и ми вика ооо това е термостат и аз му викам как термостат бе човек на таблото ми показва че е нормална температурата той вика ми така не отваря напълно и не ти загравя цялата течност а датчика на температурата седял от страната където течноста била топла за това ми я показвало като нормална... та не знам колко е вярно тва и колко не е просто споделям

Предишна

Назад към E36