Ето такива лаисно от каде
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Аз се чудя дали да не си китосам мястото за лайсни--виждал съм вече 2-3 такива и даже ми хареса как стои

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
Re: ре
SkyWalker написа:bmwdriver написа:Докато купуваме втора ръка такива лесни за сваляне части,ще е така
Смяташ ли,че не са маркирани.Ако ги видиш,ще разбереш че са мои,повярвай ми
По-добре кажи каква е маркировката, защото Иван ще гледа в Неделя някакви ///М лайсни за ТДС-ката
Ако в краищата има издълбано GVT свиркай кой пич ги продава

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз и мойте ги маркирах, че ако някой рече да се прави на умен, после да мога по-лесно да си ги позная, че и да знам кой да прибия... 

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Mollov написа:Аз и мойте ги маркирах, че ако някой рече да се прави на умен, после да мога по-лесно да си ги позная, че и да знам кой да прибия...
Аз може ли да участвам като консултант

Иначе по темата e-bay също е вариант!
- changethegame
- младши ентусиаст
-
това с маркирането върши работа, бяха ми свили от дясната врата и задния десен калник и гледам оняден един компакт ама на дясната врата лайсната рязана през средата и кат се приближих, а те тез мойте ве, че и удрязали тази на вратата, защото дълга е била и от цялата работа кво един компакт с потрошени фарове и стопове, 10лв. назаде за щипки и дразнещата отрязана лайсна, такаче и аз съм вече в "клуб търся лайсни", по възможност дясна за 318is и да не е крадена най-вече...
changethegame написа:това с маркирането върши работа, бяха ми свили от дясната врата и задния десен калник и гледам оняден един компакт ама на дясната врата лайсната рязана през средата и кат се приближих, а те тез мойте ве, че и удрязали тази на вратата, защото дълга е била и от цялата работа кво един компакт с потрошени фарове и стопове, 10лв. назаде за щипки и дразнещата отрязана лайсна, такаче и аз съм вече в "клуб търся лайсни", по възможност дясна за 318is и да не е крадена най-вече...
Директно му вкарвам по един шут на вратите.А следващите лайсни ще ги лепа.И най дразнещото от цялата работа е,че много от нас купуват такива ,даже имаше отговар от един съфорумец ,че не го интересували от къде са.

- Mollov
- Мародератор
-
GVT написа:Директно му вкарвам по един шут на вратите.А следващите лайсни ще ги лепа.И най дразнещото от цялата работа е,че много от нас купуват такива ,даже имаше отговар от един съфорумец ,че не го интересували от къде са.
Проблема е, че човека мое да не знае, че е била крадена (има го варианта да я е купил от някой... верно, не го е интересувало от къде е, или продавачът е изглеждал много "честен" ...). Много (не мога да кажа всички) от вас няма да хванат да свалят от друг лайсни, че да си попълват комплекта... но от друга страна има вероятност да си купите от някой "продавач" лайсни, за които не знаете дали са гепени или не... но определено е идейно да се гледа за някаква маркировка, която може да покаже, че лайсните са крадени...
Deadgame написа:.А следващите лайсни ще ги лепа.И най дразнещото от цялата работа е,че много от нас купуват такива ,даже имаше отговар от един съфорумец ,че не го интересували от къде са.
И ше попаднеш отново на някой педераст, дето за дето не може да ги свали ще издере вратите и ще гледа да ги строши поне малко (както е момента с халогените)... и после ше се вкараш в още по-големи филми...
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Съгласен съм с Моллов - нали не мислите, че на тоя пич са му казали - ма то вчера ги краднахме брато, ама ти не се притеснявай.....От друга страна обаче разбирам справедливия ви гняв...бахти, да си слезеш сутринта при красавицата и да установиш тая гнусотия.....Нема оправия в тая държава и това си е...Поздрави и дано по-рядко се пускат такива теми!!!!
Mollov написа:GVT написа:Директно му вкарвам по един шут на вратите.А следващите лайсни ще ги лепа.И най дразнещото от цялата работа е,че много от нас купуват такива ,даже имаше отговар от един съфорумец ,че не го интересували от къде са.
Проблема е, че човека мое да не знае, че е била крадена (има го варианта да я е купил от някой... верно, не го е интересувало от къде е, или продавачът е изглеждал много "честен" ...). Много (не мога да кажа всички) от вас няма да хванат да свалят от друг лайсни, че да си попълват комплекта... но от друга страна има вероятност да си купите от някой "продавач" лайсни, за които не знаете дали са гепени или не... но определено е идейно да се гледа за някаква маркировка, която може да покаже, че лайсните са крадени...Deadgame написа:.А следващите лайсни ще ги лепа.И най дразнещото от цялата работа е,че много от нас купуват такива ,даже имаше отговар от един съфорумец ,че не го интересували от къде са.
И ше попаднеш отново на някой педераст, дето за дето не може да ги свали ще издере вратите и ще гледа да ги строши поне малко (както е момента с халогените)... и после ше се вкараш в още по-големи филми...
Е поне нема да са на него,а боядисването и оправянето на колата ми е последна грижа.

- Mollov
- Мародератор
-
Е такива единични набези са определено от хора, които са им гепили или търсят точно определена лайсна... ма тва е щото е пълно си мизерници в тая държава, зат'ва....
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
qwet каза:
"тез лайсни голям дефецит...."
Зависимостта е пряка - колкото повече се увеличават Е36 по улиците, толкова глада за тези дребни части нараства, особено като се вземе предвид цената им
!!
"тез лайсни голям дефецит...."
Зависимостта е пряка - колкото повече се увеличават Е36 по улиците, толкова глада за тези дребни части нараства, особено като се вземе предвид цената им

- Mollov
- Мародератор
-
Не е баш така... никой няма да ти гепи оригиналните (нормалните) лайсни... щото не са интересни.... никой току така няма да ти гепи нормалните огледала, щото не са интересни... никой няма да тръгне да ти сваля оригиналните жълти стопове/мигачи... щото не са интересни.... евтини са, никой не се интересува.... виж ///М елементите са нещо друго... почти всеки киселяк със смотана Е36-ца иска такива на смотаната си Е36-ца за 5 бона и не му пука как ще си намери... никой уважаващ себе си притежател на Е36 няма да купи съзнателно крадени елементи, нито пък да тръгне да сваля от колата на някой друг....
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Моите им бях сложил и силикон,но и това не помогна.Само се сдобих
с няколко драскотини от отверка,но пък те ми послужиха пред застрахователя
Иначе скоро ще пусна останалите парчета за продан,пък на пролет-нов комплет.
И така до следващия път.Феновете знаят защо
с няколко драскотини от отверка,но пък те ми послужиха пред застрахователя

Иначе скоро ще пусна останалите парчета за продан,пък на пролет-нов комплет.
И така до следващия път.Феновете знаят защо

54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4