Ето такива лаисно от каде

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 05 Дек 2007, 1:36

Аз се чудя дали да не си китосам мястото за лайсни--виждал съм вече 2-3 такива и даже ми хареса как стои
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от GVT » 05 Дек 2007, 14:59

SkyWalker написа:
bmwdriver написа:Докато купуваме втора ръка такива лесни за сваляне части,ще е така :roll:

Смяташ ли,че не са маркирани.Ако ги видиш,ще разбереш че са мои,повярвай ми ;)

По-добре кажи каква е маркировката, защото Иван ще гледа в Неделя някакви ///М лайсни за ТДС-ката ;)

Ако в краищата има издълбано GVT свиркай кой пич ги продава :mhihi: Кажи му ,че със сигурност ще ги купя. :lol: :banghead:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Дек 2007, 15:40

Аз и мойте ги маркирах, че ако някой рече да се прави на умен, после да мога по-лесно да си ги позная, че и да знам кой да прибия... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 05 Дек 2007, 16:03

Mollov написа:Аз и мойте ги маркирах, че ако някой рече да се прави на умен, после да мога по-лесно да си ги позная, че и да знам кой да прибия... :)

Аз може ли да участвам като консултант :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе по темата e-bay също е вариант!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д
Мечтае да кара: M550d

Мнение от bobreti » 05 Дек 2007, 16:13

и моите ги свиха нищо че бяха лепени със силикон но имам парчета ако на някои му изпаднат моля да каже
Последна промяна bobreti на 05 Дек 2007, 20:35, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 05 Дек 2007, 19:24

това с маркирането върши работа, бяха ми свили от дясната врата и задния десен калник и гледам оняден един компакт ама на дясната врата лайсната рязана през средата и кат се приближих, а те тез мойте ве, че и удрязали тази на вратата, защото дълга е била и от цялата работа кво един компакт с потрошени фарове и стопове, 10лв. назаде за щипки и дразнещата отрязана лайсна, такаче и аз съм вече в "клуб търся лайсни", по възможност дясна за 318is и да не е крадена най-вече...

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Дек 2007, 20:10

changethegame написа:това с маркирането върши работа, бяха ми свили от дясната врата и задния десен калник и гледам оняден един компакт ама на дясната врата лайсната рязана през средата и кат се приближих, а те тез мойте ве, че и удрязали тази на вратата, защото дълга е била и от цялата работа кво един компакт с потрошени фарове и стопове, 10лв. назаде за щипки и дразнещата отрязана лайсна, такаче и аз съм вече в "клуб търся лайсни", по възможност дясна за 318is и да не е крадена най-вече...

Директно му вкарвам по един шут на вратите.А следващите лайсни ще ги лепа.И най дразнещото от цялата работа е,че много от нас купуват такива ,даже имаше отговар от един съфорумец ,че не го интересували от къде са.
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 05 Дек 2007, 20:20

GVT написа:Директно му вкарвам по един шут на вратите.А следващите лайсни ще ги лепа.И най дразнещото от цялата работа е,че много от нас купуват такива ,даже имаше отговар от един съфорумец ,че не го интересували от къде са.

Проблема е, че човека мое да не знае, че е била крадена (има го варианта да я е купил от някой... верно, не го е интересувало от къде е, или продавачът е изглеждал много "честен" ...). Много (не мога да кажа всички) от вас няма да хванат да свалят от друг лайсни, че да си попълват комплекта... но от друга страна има вероятност да си купите от някой "продавач" лайсни, за които не знаете дали са гепени или не... но определено е идейно да се гледа за някаква маркировка, която може да покаже, че лайсните са крадени...

Deadgame написа:.А следващите лайсни ще ги лепа.И най дразнещото от цялата работа е,че много от нас купуват такива ,даже имаше отговар от един съфорумец ,че не го интересували от къде са.

:ahah:

И ше попаднеш отново на някой педераст, дето за дето не може да ги свали ще издере вратите и ще гледа да ги строши поне малко (както е момента с халогените)... и после ше се вкараш в още по-големи филми...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 05 Дек 2007, 20:26

Съгласен съм с Моллов - нали не мислите, че на тоя пич са му казали - ма то вчера ги краднахме брато, ама ти не се притеснявай.....От друга страна обаче разбирам справедливия ви гняв...бахти, да си слезеш сутринта при красавицата и да установиш тая гнусотия.....Нема оправия в тая държава и това си е...Поздрави и дано по-рядко се пускат такива теми!!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Дек 2007, 21:58

Mollov написа:
GVT написа:Директно му вкарвам по един шут на вратите.А следващите лайсни ще ги лепа.И най дразнещото от цялата работа е,че много от нас купуват такива ,даже имаше отговар от един съфорумец ,че не го интересували от къде са.

Проблема е, че човека мое да не знае, че е била крадена (има го варианта да я е купил от някой... верно, не го е интересувало от къде е, или продавачът е изглеждал много "честен" ...). Много (не мога да кажа всички) от вас няма да хванат да свалят от друг лайсни, че да си попълват комплекта... но от друга страна има вероятност да си купите от някой "продавач" лайсни, за които не знаете дали са гепени или не... но определено е идейно да се гледа за някаква маркировка, която може да покаже, че лайсните са крадени...

Deadgame написа:.А следващите лайсни ще ги лепа.И най дразнещото от цялата работа е,че много от нас купуват такива ,даже имаше отговар от един съфорумец ,че не го интересували от къде са.

:ahah:

И ше попаднеш отново на някой педераст, дето за дето не може да ги свали ще издере вратите и ще гледа да ги строши поне малко (както е момента с халогените)... и после ше се вкараш в още по-големи филми...

Е поне нема да са на него,а боядисването и оправянето на колата ми е последна грижа. ;) Ако съм искал до сега можех да си сваля поне пет комплекта и то от коли които не са в бг.но това е без значение.А на някои педерастчета от форума които ни се присмиват и пожелавам някоя сутрин да си намерят колата опаткана да видят какво е готино. :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от qwet » 05 Дек 2007, 22:17

тез лайсни голям дефецит,и намен миналата седмица ми праснаха на дяната врата лайсната :bang:

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 05 Дек 2007, 22:21

Е такива единични набези са определено от хора, които са им гепили или търсят точно определена лайсна... ма тва е щото е пълно си мизерници в тая държава, зат'ва....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 05 Дек 2007, 22:26

qwet каза:

"тез лайсни голям дефецит...."

Зависимостта е пряка - колкото повече се увеличават Е36 по улиците, толкова глада за тези дребни части нараства, особено като се вземе предвид цената им :twisted: :twisted: !!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 05 Дек 2007, 23:00

Не е баш така... никой няма да ти гепи оригиналните (нормалните) лайсни... щото не са интересни.... никой току така няма да ти гепи нормалните огледала, щото не са интересни... никой няма да тръгне да ти сваля оригиналните жълти стопове/мигачи... щото не са интересни.... евтини са, никой не се интересува.... виж ///М елементите са нещо друго... почти всеки киселяк със смотана Е36-ца иска такива на смотаната си Е36-ца за 5 бона и не му пука как ще си намери... никой уважаващ себе си притежател на Е36 няма да купи съзнателно крадени елементи, нито пък да тръгне да сваля от колата на някой друг....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 05 Дек 2007, 23:55

Моите им бях сложил и силикон,но и това не помогна.Само се сдобих
с няколко драскотини от отверка,но пък те ми послужиха пред застрахователя ;)

Иначе скоро ще пусна останалите парчета за продан,пък на пролет-нов комплет.
И така до следващия път.Феновете знаят защо :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ПредишнаСледваща

Назад към E36