Е36 Купе, Седан или Туринг...???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Е36 купе или седан

Анкетата свършва на 12 Апр 2004, 0:09

Купе
32
53%
Седан
14
23%
Туринг
8
13%
Компакт
2
3%
Кабриолет
4
7%

Общо гласове : 60
Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 15 Мар 2004, 11:53

купето е най-хишно, много ме яд че моето е салон, ама пaк е bmw! :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 320D

Мнение от alex70 » 15 Мар 2004, 17:11

зависи от изискванията. на мен седанът ми върши чудесна работа защото всеки ден возя синът на задната седалка и представете си какво прескачане ще пада ако няма търпение да чака да дръпна седалката. ако возиш само приятелката си на предната седалка купето е най-добрият бариант

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 15 Мар 2004, 17:35

© написа:едва ли някой ще предпочете седана
единственото му предимство е, че е по-практичен ако се налага да возиш повече хора

А това никак не а маловажно според мен!!!
SGV

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 15 Мар 2004, 17:37

drift написа:Аз не искам седан ако се возят повече хора в колата ще се мъчат аз ше съм зад волана

Ей това е доста егоистично изказване сигурно доооста се обичаш!!! Горко на жена ти и децата ти!!!
SGV

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 15 Мар 2004, 18:01

Зависи за какво си ползваш колата: какъв живот живееш, дали имаш семейство, колко пътуваш, дали си екстроверт или интроверт и тн.....
За мен най-доброто решение е Седана, пътувам много (вози по-комфортно), има повече обем, линията на БМВ и тук е доста агресивна...Не бих отказал и Кабриолет, но трябва да призная, че е много непрактичен вариант...особено за БГ(тая мизерия, прахоляк и крадци :lol: ) Всичко е въпрос на личен избор! :wink:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Потребител
Аватар

Мнение от furiata » 15 Мар 2004, 18:55

Абе хора какво толкова ви харесва това купе? На външен вид почти няма разлика със седана само дето както вече се спомена че седана вози по-комфортно, по-лесно се чисти отзад, не се налага да си играеш на прескочи кобила, недай си боже при катастрофа има двойно повече места от където да излезеш и незнам как са вратите на купе но при тази големина ми се струва че лесно увисват. Колкото и да не возите хора в баварката си на месеца се налага поне 3-4 пъти да използвате задната седалка. Представете си че си карате из града с приятелката си и на тротоара виждате ваш приятел който искате да вземете и ако сте с седан ще спрете за секунда и ще го вземете, а ако сте със купе ще ви е малко сложно и ако движението е натоварено рискът от ПТП доста се увеличава.
Седана според мен няма минуси пред купето!!! Ако някой обаче несмята така нека каже с какво купе е ПО от седан.
(OO==[][]==OO) (OO==[][]==OO)

Два бавареца в луда гонка!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 15 Мар 2004, 20:36

Ако някой обаче несмята така нека каже с какво купе е ПО от седан.

Нямам нищо против Рено19, но разликата между БМВ купе (което си е седан и няма разлика във возията) и берлина е доста по-голяма отколкото между Рено 19 с 2 и с 4 врати. Заповядай на сбирка и ще можеш да се убедиш лично...
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от furiata » 15 Мар 2004, 21:47

Нямам нищо против Рено19

Аз пък имам и затова го продавам и си търся баварка 318is и да е с 4 врати!!! 8)
И все пак казваш че имало голяма разлика м/у 2 и 4-вратката при БМВ. Кажи по-точно каква е разликата освен вратите и какво предимство има 2-вратката?

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 15 Мар 2004, 21:56

furiata написа:Аз пък имам и затова го продавам и си търся баварка 318is и да е с 4 врати!!! 8)

успех пожелавам в търсенето, мисля, че задачата ти е леко трудна .. :roll:

Слави
Аватар

Мнение от © » 15 Мар 2004, 22:05

Tender написа:
© написа:едва ли някой ще предпочете седана
единственото му предимство е, че е по-практичен ако се налага да возиш повече хора

А това никак не а маловажно според мен!!!

съгласен съм
аз за това имам седан :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 15 Мар 2004, 22:10

Tender написа
Ей това е доста егоистично изказване сигурно доооста се обичаш!!! Горко на жена ти и децата ти!!!

Аз сега ставам на 18 години така,че жена идеца не ме притесняват още.Да и на мен ми е непричтно баща ми имаше Ескорт с две врати и беше супер гадно,но за БМВ ще направя тази жертва.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 15 Мар 2004, 22:15

furiata написа:
Нямам нищо против Рено19

Аз пък имам и затова го продавам и си търся баварка 318is и да е с 4 врати!!! 8)
И все пак казваш че имало голяма разлика м/у 2 и 4-вратката при БМВ. Кажи по-точно каква е разликата освен вратите и какво предимство има 2-вратката?

..май единствения вариант е ти да си го сглобиш! :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KUPETO » 15 Мар 2004, 23:38

Едно бих казал,всяка кола си е индивидуална,аз съм нямал само кабрио и туринга ама съм се влубвал в 328 туринг и още ми е в акъла(няма такова)!Така че ако си намериш запазено БМВ го лапвай,стига да си го ПОЗНАЕШ че е твоето :roll:
Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!

Потребител
Аватар

Мнение от furiata » 15 Мар 2004, 23:54

..май единствения вариант е ти да си го сглобиш! :lol:
Незнам какво точно имаш предвит, но ако си мислиш че няма такива ще ти кажа че са произвеждани от '96 до '98 с двигател М-44 :oops:
Ако пък искаш да кажеш че е много трудно да се намери такова БМВ съм съгласен с теб :wink:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 15 Мар 2004, 23:58

...'96 до '98 с двигател М-44

Аз имам такова.... :wink: :!:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

ПредишнаСледваща

Назад към E36