въпрос с повишена трудност
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
GVT написа:В италия немаш грижи с български номераВ милано най срещания чужд номер е българския и то започващ с КН
Прави се нов внос

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Колата е с италианска рег. гумите са за смяна ,ама се реши да се вдига цолажа и като се разбра за това в талона.
.Затова ви питам, а и колегата пуснал темата, изцяло въпросите ми са за тази италианка,нощо че колегата е в Австрия просто за сравнение що-годе да получа инфо, за което му благодаря.А колегата предложил новия внос, стреля май в правилната посока
, 600 евро застраховка за 80 коня мотор си е цифра отвсякъде. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Здравейте отново!!!Значи ситуацията е следната.Говорих с моя адвокат тука(нали съм правно застрахован
,че иначе няма оправия с тия институции) и според нея след като българските застрахователи и КАТ го одобряват(без да се налага да се вписват новите размери някъде или да се маркират новите джанти специално при поставяне на зимните гуми) и колата е легална в българия значи не би следвало да има проблеми и с местните застрахователи ако някой ме удари тука и си искам обезщетението от неговата застраховка.Същото ми казаха и от ARBÖ(това са тия дето правят техническия преглед в австрия).Казаха че за тях е важно щом автомобила е с австрийска регистрация всичко което го пише в документите да пасва,ако е с чужда не ги интересува.В българия застрахователите единствено се интересуват от това дали зимни гуми и джанти механично пасват на автомобила и да са с профил поне 4 мм.Значи по темата на теория няма проблем.Поздрави!!!

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2