НЯКОЛКО ВЪПРОСА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: НЯКОЛКО ВЪПРОСА
Acoto® написа:... въртя на стартер повече и паля с пълна газ. като запали много бавно се форсира, от обороти на празен ход като му дам рязко газ дори затресе(при плавно подава на газ - не). загрее ли веднъж до работна температура трябва да изгася колата и като запаля чак тогава се оправя ...
Не трябва въобще да пипаш газта докато палиш и оборотите се стабилизират.
Щом при рязко подаване на газ го прави а при плавно - не мисля, че и идва в повече въздуха (отваряш напълно, дросела, а подаваното гориво си остава същото).
Виж стъпковото моторче, дебитомер, гфриран маркуч, горивен филтър

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: НЯКОЛКО ВЪПРОСА
Acoto® написа:здр. момчета имам няколко въпроса :
1.нормално ли е като вкл.парното да духа директно срещу мен(т.е. през централният отвор), дори да е загряла колата да духа студено.грея се като го пусна на степен между центр. отвор и предния прозорец, и пак духа по-студено от това при прозореца
2.когато матора е студен, ма много, примерно когато е стоял цяла нощ, първият старт е труден - в смисъл въртя на стартер повече и паля с пълна газ. като запали много бавно се форсира, от обороти на празен ход като му дам рязко газ дори затресе(при плавно подава на газ - не). загрее ли веднъж до работна температура трябва да изгася колата и като запаля чак тогава се оправя, в смисъл пали "на зъб" и върви супер( ако щете вярвайте ма на братовчед ми е46-та 320 д 150 коня я прескачам
P.S.смених бенз.помпа, дюзи, датчик кол.вал, свещи, бобини, темп датчик, бенз.филтър.
не съм сменил датчик пол.дрос.клапа, шайба на кол вал...
Моля помогнете щото проблема е голям, въпреки че някой ще каже "Бе, нали върви..." , колата е 320и купе ванос Сименс система, нека който разбира да каже
Мойта е с климатроник и духа топло през всички конзоли.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2