Загря
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- svilendotorg
- кандидат ентусиаст
-
ТУРБО написа:Ми смени си го нали е 15лв. и е работа за 20 минути!Да ти е мирна главата!miro20 написа:по точка 1. - термостата може ли сам " да се самосезира" и да са опрай както стана при мен? понеже не съм чупил термостат, не знам еднократен проблем дали е причина за задължителната му смяна ?
При мен беше счупена пластмасовата щипка, държаща самия метален термостат, така че провери как са нещата при теб преди да купуваш. Иначе смяната е бърза, но трябва да долееш антифриз и да обезвъздушиш после
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
ивчо3 написа:Icco® написа:на 1.8 му идва в множко това дето му викаш разчертаване и недей слуша приказки от сорта това ти е проблем или онова или пък не трябва да минава средата каквото и да и правиш !!!
Просто си пускай парното на топло на макс да може да сварва с охлаждането и ако вдига температурка ще се поспреш малко
Виж шестаците по трудно загряват при такива мероприятия но уви не ти е такъв мотора
Това е обсолютно невярно. Охладителната система, независимо за какъв двигател на bmw говорим е разчетена правилно и стрелката при пълно загряване трябва да бъде точно по средата на скалата. До сега карам само автомобили bmw и съм ги тествал при всякакви външни условия, ръчка и т.н. Недопустимо е стрелката да минава средата и да навлиза към червената зона.
Хайде тогава като си много отворен взимаш едно такова и почваш 10мин. пергели и разчертавания на място дали няма да загрее като имаш толкова опит

НЕДЕЙТЕ ДА ВКАРВАТЕ ХОРАТА В НЯКАКЪВ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ
ПРОБЛЕМ НЯМА !
- svilendotorg
- кандидат ентусиаст
-
Дами, моля ви се, без излишни емоции
Всяка кола си има предел, наистина BMW е направено добре и предела е висок, но охл. с-ма си има лимит все-пак. 1.8i двигател става за леки powerslide-чета, но за черти, дрифтове и т.н. двигателя се мъчи повечко в сравнение с големите братчета от 2.0 нагоре дето даже самички си искат да ги понастъпиш

Всяка кола си има предел, наистина BMW е направено добре и предела е висок, но охл. с-ма си има лимит все-пак. 1.8i двигател става за леки powerslide-чета, но за черти, дрифтове и т.н. двигателя се мъчи повечко в сравнение с големите братчета от 2.0 нагоре дето даже самички си искат да ги понастъпиш

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
колегата ме поуспокои малко се пак малко са катърчетата
иначе градско на ръчка не мръдва всико нормално

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
tarkalay написа:колегата ме поуспокои малко се пак малко са катърчетатаиначе градско на ръчка не мръдва всико нормално

Ако почне при нормална употреба да ти повишава температурата тогава търси проблем иначе си свиркай

И се пързаляй с парното на МАХ за да ти е по спокойно !
- svilendotorg
- кандидат ентусиаст
-
Icco® написа:tarkalay написа:колегата ме поуспокои малко се пак малко са катърчетатаиначе градско на ръчка не мръдва всико нормално
![]()
![]()
Ако почне при нормална употреба да ти повишава температурата тогава търси проблем иначе си свиркай
И се пързаляй с парното на МАХ за да ти е по спокойно !

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
Колеги ето как реално изглеждат нещата в градуси при различни положения на стрелката на прибора
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=68132

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=68132
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2