От къде стъкалцата за фаровете?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
SpLiT написа:
В редлаин е най-евтино... 700 кинта при Жоро (аутофешън), 600 в Ауто елит БГ...
.... а дори има вариант за още малко по-евтино от redline-а...

Иначе за тия фарове не мисля, че 500лв са много пари.... вече е друг въпросът дали 500лв са много за едните фарове, но това всеки си го преценява за себе си.
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Еми като за Инпро... а и ставаше въпрос че там са на най-добра цена. Хелла са около 1000лв, ФК 600лв...
А евтините са Сонар, Йом... около 300лв, но в случая с фаровете цената отговаря на качеството
А евтините са Сонар, Йом... около 300лв, но в случая с фаровете цената отговаря на качеството

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Еми не са от най-евтините.. ама до колкото четох теми тука писани .. за такива фарове уж са качествени на това разчитам за тези пари да са си качествени .. и най-важното да НЕ пожълтяват..
иначе тея по 300-400лв .. целите хубави са .. но пък нещо колегите не ги тачат много .. и затова по-добре да дам 150-70лв отгоре... с мъка ама поне да е качествено (дано )

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
changethegame написа:и мойте бяха нагорели и направо ги махнах, то пук взе че се получи нещо много добро и въобще не мисля да слагам други, само дето голяма разглобяванка беше, много трудно изкарах десния фар, защото има една тръба за климатика дето много лошо пречи....
колега можеш ли да дадеш някоя сномка на фара без стъклото по от близо,и не ти ли прави проблем кондез не горят ли крушките??защото ако става мяхам и аз моите стъкла ебал съм ги фаровете 500лв

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
Яро написа:Един пич ми разправяше търкане със шкурка 2000, после полиране с паста и си оправил "стъклата".Малко странно ми се види, но ако пробвам ще споделя.
то при мене стъклото е спукано и кажи речи крушката се вижда какво шкурене то трябва да лея и пластмаса хахахаха

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
купувате си нови фарове ин-про
или втора ръка ZKW и си решавате проблемите...тия побългарявания с махането на кръглите са под сяква критика..те за да са там,явно вършат някаква работа и като се премахнат светлинния сноп се променя и почват да заслепяват
или втора ръка ZKW и си решавате проблемите...тия побългарявания с махането на кръглите са под сяква критика..те за да са там,явно вършат някаква работа и като се премахнат светлинния сноп се променя и почват да заслепяват

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
///MapTo написа:купувате си нови фарове ин-про
При мен като ги махнах , светлината стана по бяла и си светят на същата височина и никои не си заслепяват. Пък фара ми сега на всичкото отгоре е и кристален

А пък за Очите на Ангел за 12,50 се правят страшни , само трябва да имаш нервите на двама колеги от форума Иццо и Саунд_Маниака

- ///MapTo
-
-
snooperchi написа:А с тея Инпро изчезва изпотяването предполагам![]()
![]()
Не съм особедно запознат
Абсолютно

няколко човека от форума сме с такива...досега един не съм чул да се е оплакъл от тях

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
А, абсолютно
просто ги е страх да си признаят, че новите им фарове за 500лв мое да се изпотят.... моите съм ги виждал 1-2 пъти да се изпотяват.... така че дори InPro-то има вариант да се изпоти 

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
А един малко.. може би тъп въпрос мога ли да задам
Ако си купя примерно тези Инпро където са без мигач, трябва ли да си купувам мигач или ми остава оригиналния без да се налага да го сменям ?
Благодаря много предварително за информацията
като цяло

Ако си купя примерно тези Инпро където са без мигач, трябва ли да си купувам мигач или ми остава оригиналния без да се налага да го сменям ?

- ///MapTo
-
-
Mollov написа:...
хванал си кофти партидата брат ми

по въпроса на последния човечец..няма никакви ядове да си останеш с оригиналните мигачи,но определено не върви да дадеш 500лв за фарове и да се стискаш за 30лв поне за бели мигачи

56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4