на вниманието на всички които си махат катализаторите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
аз лично предпочитам да дам някой лев за преглед от колкото да карам с катализатор мога да гарантирам че повече от 80% от колите търкалящи се по улиците са без катализатор за екологията съм но невиждам смисъла да си карам колата с катализатор а икароса който тръгва от спирката да пуска такава мъгла че да се налага да си пускам фаровете за да видя дали няма някой пред мен вярно е че не се знае какво ще стане след време може да стане така че да няма начин да се кара без катализатор за това решението е махаш катализатора и го слагаш в мазето и ако един ден се наложи .......
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Е като го махна какъв проблем ще е при прегледа?
Няма да мине ли? Да не би всички коли да имат ? Единствената файда ,която има при катализатора е данъка,нооооо в нашия случай не става ,дали съм със или без катализатор данъка ми е 140 лв.
Как да не псувам тъпата ни държава !!! Пред мен 5-ма на опашката си плащат данъка, всеки от 15 до 30 лв., колите им с сигурност тровят въздуха като някой икарус, а мойта като я карах на елкон и замериха изгорелите газове се оказа че съм 2-3 пъти под нормата (планински въздух ми каза майстора).
Най-интересното е колите с евро-4 норми какви дебели еко-такси плащат.
Welcome to Bulgaria
Няма да мине ли? Да не би всички коли да имат ? Единствената файда ,която има при катализатора е данъка,нооооо в нашия случай не става ,дали съм със или без катализатор данъка ми е 140 лв.
Как да не псувам тъпата ни държава !!! Пред мен 5-ма на опашката си плащат данъка, всеки от 15 до 30 лв., колите им с сигурност тровят въздуха като някой икарус, а мойта като я карах на елкон и замериха изгорелите газове се оказа че съм 2-3 пъти под нормата (планински въздух ми каза майстора).
Най-интересното е колите с евро-4 норми какви дебели еко-такси плащат.
Welcome to Bulgaria

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Аз скоро го свалих и сложих резонаторно гърне, колата определено се отпуши във високите и не съжалявам ни най-малко
Иначе стана малко по-шумна ама на мен не ми прави впечатление, защото по принцип си е доста шумна
На катализаторите им дават живот 100-120 000км и по принцип като се свали и погледнеш през него отвора трябва да е колко монета от 1лв, а на моя беше долу горе като 1ст
Пък и 160лв лева прибрах от него, тъй че хич не ми е лошо 

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2